Şimdi Ara

ygs 2014 Türkçe eser sorusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tanık gösterme kesinlikle yoktu ama o doğrudur.
    yaklaşık 3-5 tane arada kaldığım soru var, bir tane kesin yanlışım var, 33 doğruya da razıyım ÖSYM amca
  • kalıcılıkla ilgili olanı yaptım ama diğeri çıkarsa hiç şaşırmam yani. 2 milyon kişinin girdiği sınavın soruları açıklanmıyor. welcome to turkey.
  • Bende ikisini de oyle isaretledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aknykc kullanıcısına yanıt
    ikisini de doğru yapmışsın.
    Türkçe bence çelişki ile doluydu herkesin kendine göre MANTIKLI bir açıklaması var hiç kimse birbirini yanlışlayamıyor.
  • İkisini de doğru yapmışsın, açıktı zaten iki soru da tartışılacak bir tarafı yok sanıyorum.
  • BENDE HER ESERIN KENdine ozgu zamani vardir dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuçlar açıklansın da en az yanlışı olan ( en fazla 1 ya da 2 ) kişiler gelsin hangi şıkları yaptıklarını söylesin anca böyle öğreniriz hangi şıkların doğru olduğunu
  • her eserin belirli bir zamanı vardır yaptım
    Benim açıklanan sorulardan biri yanlış zaten

En mantıklısı senin değdiğin sanırım herkes umut dünyasında ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

Benim açıklanan sorulardan biri yanlış zaten

En mantıklısı senin değdiğin sanırım herkes umut dünyasında ama

ben de hedef 40'ta 40 parolasıyla girdim sınava sonuç açıklanan 31.soru yanlış ve oturduk kalanlarının doğru olması için dua ediyoruz

• İyi de eskiden klasik yapıt sayılan eserlerin, bugün yüzüne bile bakılmadığını, yine aynı dönemlerde değerli bulunmayan eserlerin günümüzde hala okunduğunu söylüyordu paragrafta.

Bu yüzden eserin kalıcılığının yüzyıllar içinde belirlenebileceğiyle ilgili şık vardı, ben onu yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 24 Mart 2014; 21:20:41 >
    Tam yapan çıkması imkansız gibi

Tartışılan o 4-5 sorunun zaten sıralamada Çok Çok Büyük etkisi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Her eserin bir zamanı vardır gibi olan şıkkı işaretlemiştim.

Öğrenemeyeceğiz ancak böyle ortak kanaat getirip anlarız hangi sorularımız doğru diye

Ben de her eserin bir zamanı vardır yaptım, soruda hiç eserin kalıcılığı zamanla anlaşılır gibi bir bilgi yoktu ki; ordan anladığım bazı eserler gelip geçer kısa süre kalır bazıları da uzun yıllar kalır. Yani her eserin bir zamanı vardır mıydı neydi şık.

Kardeşlerim sizlere katılıyorum aynen öyle.Çok düşndüm bunda ilk boş bıraktım sonra sayfa sonunda tekrar baktım üstüne bütün sorular bitince baktım. @Gianuzzi Yarımayı aynısını düşündüğüm için onu işaretledim

• bence de tam yapan çıkmaz ya çıkarsa da 3-5 kişi :D tuzağa düşmüştür çoğu :D
    bu arada, bu paragrafı tam olarak hatırlayan varsa bir google'da aratsın ya belki çıkar
  • doğru ikiside
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.