Şimdi Ara

LYS 2015 Tercih Danışmanlığı # Güncel Rehber# link eklendi.KONTENJAN REHBERİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
45
Favori
9.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam mrb. ben dicle iktisat istiyorum ama orası en son 254 puan ile 275 bin ile kapatmış. benim puanım 261. sıralamam (obp kırık) 261 bin. gelme ihtimali nedir hocam.
    puanım kırılmasaydı 181 bindi. :(
  • fastrap450 F kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar . Pm attım da Pm'ye bakabilir misiniz ? Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Merhaba

Ygs-2 132k

Şimdi benim soracağım şey şu hemşirelik düşünüyorum ve sağlık yüksek okulları ile hemşirelik fakülteleri arasında fark var mı ? Hemşirelik yazmak akıllıca olur mu ?

dostum biri 2 senelik biri 4. fark olur tabiki fakülte mezunu olmak avantajdır. Hemşirelik yazmak şuan mantıklı ancak birkaç senede durum değişir alımlar azalablr aklında olsun yazarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastrap450

quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Merhaba

Ygs-2 132k

Şimdi benim soracağım şey şu hemşirelik düşünüyorum ve sağlık yüksek okulları ile hemşirelik fakülteleri arasında fark var mı ? Hemşirelik yazmak akıllıca olur mu ?

dostum biri 2 senelik biri 4. fark olur tabiki fakülte mezunu olmak avantajdır. Hemşirelik yazmak şuan mantıklı ancak birkaç senede durum değişir alımlar azalablr aklında olsun yazarken

Hocam neden değmez dediniz çtle bölümüne, sıralamam ts1-ts2 her ikiside 70k ne önerirsiniz?
  • Uluslararasi ticaret nasildir ozyegin yeditepe veya benzeri yerlerde bahcesehir gibi
    Yurt disi imkani varmidir

• istediğim yer 28.600 ile kapattı ben 27k dayım .hukuk. ya sizce çok yükselir mi sıralaması ? doğuda.
  • fastrap450 F kullanıcısına yanıt
    TS-1 de 18.971'im istediğim bölüm geçen sene 20k ile kapamış. Gelir mi
  • Hocam 350k geldi tm1'im iç mimarlık istiyorum yüzde 50/25 yazıcam fakat tercihe kaç binle başlayayım 241 puanım 253 puan 280k'lık yere girme şansım var mıdır?
    Sıralama berbat gelince ne yapacağımı bilemedim

• Hocan nolur yardimci olun ben tm2 28k yim ank siyasal kont
    Azaltmis girebilir miyim nolur cevap veri .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RR Xl Whatever

Tm-3 52 K geldi hangi bölümü önerirsin?

İlgin varsa Çocuk Gelişimi bölümü. yoksa Maliye önerirm KPSS için

Çocuk gelişimine pek ilgim yok hocam iibf bölümleri için özel sektör düşünüyorum yada burslu hukuk sizce ne yapmalıyım?
  • Hocam ts puanlarım;

ts1- 333 kusur- Sıralama 72k
    ts2- 339 küsür- Sıralama 75k

Bu puanlarla Ege-Anadolu-Akdeniz içerisinde bir iletişim bölümüne yerleşebilir miyim?Verdiğiniz linklerde puanlarda sürekli bir azalma olmuş.Fakat Geçen sene aynı puanla 50k da olacakken bu sene 70k da olması beni olumsuz olarak etkiler mi.Şimdiden yardımın için teşekkür ederim...
  • Merhabalar kolay gelsin tm3 4200 geldi Ankara Üniversitesi Hukuk olur mu kontenjan falan azalınca kafam karıştı olmazsa ikinci sıraya istanbul yazacam 3. Sıraya ist. İkinci oğretimmi yazim Hacettepe mi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler:)

• Marmara isletme hakkinda yorumlariniz ?

• Hocam TM-1'de sıralamam 8000 geldi
    ODTÜ İşletme de tutuyor İktisat da
    İktisat'ın puanı daha düşük olmasına rağmen daha iyi bir bölüm, iş imkanı daha fazla diyenler filan var.
    Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okan üniversitesi tıp fakültesi nasıl acaba tercih etmeli miyiz cok kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim :)

• lys ham puan ile tercih yaapılabilir mi barajı gecemedim 174
  • Hocam pm de attım ama benim 2 sorum var biri tm2 270bindeyim Kıbrıs 216 binden 412bine kadar almış gelir mi kesin sınıf öğretmenliği bölüm.
    Bide ts2 175bindeyim Kıbrıs Türkçe öğretmenliği 171 binle almış bunun ihtimali nedir ?
    Cevaplarsanız bolca dua edicem sağolun şimdiden :)

• lys1-200k
    lys-175k
    lys3-150k
    sözeller 40k

hocam bana büyük şehirlerde girebileceğim eli yüzü düzgün bir bölüm söyleyebilir misiniz akdeniz de olur
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir bu forumda YGS-LYS için koçluk ve rehberlik yapıyorum. 100lerce arkadaşa yardımcı olduk şuana kadar. Bu sene de farklı olarak Tercih danışmanlığı hizmeti vermeye çalışacağım sizlere.
    Özel durumlarınız için PM atabilirsiniz en kısa sürede cevaplayacağım. Tercih danışmanlığı kapsamında elinizdeki puan ve sıralamayla sizin ilgi alaka ve hayallerinize en uygun Üniversite-Şehir ve Bölümü seçmenizde yardımcı olmayı amaçlıyorum. Ben de bir üniversite öğrencisi olarak 3 senedir üniversite ve tercih dünyasını takip etmekteyim o yüzden çekinmeden sorabilirsiniz sorularınızı.
    Hizmetimiz Puan ve sıralamaların açıklandığı gün başlayacaktır. Hatırlatıcı amaçlı mesajlarınızı bırakabilirsiniz

*Tahmini sıralamam ne olur? sorularını sormayın arkadaşlar lütfen kimse bilemez şuan onları. Ancak bu hafta sonunda en geç geleek hafta sonunda açıklanacağını bekliyoruz. 6-7 Temmuz'da tercihler başlayack.

Aşağıda En iyi Üniversitelerin MÜHENDİSLİK ve HUKUK kontenjanlarındaki değişim yer almaktadır

Kontenjan değişimi 2014-2015

TIP Kontenjanları FULL
    TIP FULL

Aşağıda son 3 yılın taban puanları bulunmaktadır

2012 TABAN PUANLAR
    2013 TABAN PUANLAR
    2014 TABAN PUANLAR

Hocam merhaba sizden çok rica ediyorum bilginiz varsa yardımcı olun tm3 5239 sıralamaya Ankara Hukuk şansı var mı ?

• Merhaba abi.ben 87 bindeyim ve veterinerlik yazmsk istiyorum aydin adnan menderes üniversitesini. Benim sorum su siz bi kac yildir yakindab takip ediyosunjz ya tutma ihtimalu nedir bunun.10bin degisme ihtimali ne kadar dir şimdiden teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.