Dunku sınavda özellikle fizik kısmı beklendıgı gıbı fazla basıttı gencler kımse kımseyı kandırmasın. 1 sene boyunca fizik dinleyen, denemelere giren adam +25 rahat gorur zaten netler gelince anlasılır dedigim hiç aglayıp sızlanmasın kımse.
sende 5 yaptim ama calismadim asiri basitcilerden misin
yoksa 30-0 29-1 cilerden mi ?
ZorbaHal
kullanıcısına yanıt
yok hocam iyi tayfadanım. cok zor, yapılmıcak 2 tane soru soyle bana :)
biedermannB
kullanıcısına yanıt
quote:
Orijinalden alıntı: biedermann
dostum benim soylememe gerek yok biraz haber sitelerinde gez uzmanlarin goruslerini bir oku istersen. son 3 yilin en zor fizik sinavi oldugunu soyluyorlar kimya icinde onceki yillarla ayni seviyede oldugu soylenmis.
sinavdan sonra butun sorular cozulur. ancak bence bu sinavdaki fizik sorularina kolay demek hem osymye hemde adaylara haksizlik olur
Cevremde ygsde 15 binden kotu yapan yok genelde 7 8 bin Fizik 22 23 bekliyolar. 7 bindeki adamlar 22 zar zor yapiyosa o sinav zordur
Ösym adam mıdırÖ
kullanıcısına yanıt
Meb kitabını açmayan burda laf salatası yapan adam yazmasın arkadas. H-R diyagramını bilmeyen veya bakmayan varsa zaten yukseklerden ucmasın, böyle bi soru gelcegi belliydi. Ayrıca bılımsel bılgıler mutlak dogru degıldır dıyoruz yanı yasa da degısebılır?? Modelleme de denemelerde kac defa cıktı artık sayamaz oldum.
ZorbaHal
kullanıcısına yanıt
Bakalım hocam sonuclar gelince ortalama muhtemelen biraz düşmüş olucak ama son birkaç senenin balon fiziklerinden sonra ösym birazcık yoklayınca tabi herkese zor geldi.
Zor olması için çok işlem gerektiren sorular olması gerekmiyor. Gayet çeldirici ve bilgi gerektiren sorular vardı. Zordu yani çıkmış sorulara bakmadın hiç heralde
quote:
Orijinalden alıntı: ZorbaHal
quote:
dostum benim soylememe gerek yok biraz haber sitelerinde gez uzmanlarin goruslerini bir oku istersen. son 3 yilin en zor fizik sinavi oldugunu soyluyorlar kimya icinde onceki yillarla ayni seviyede oldugu soylenmis.
sinavdan sonra butun sorular cozulur. ancak bence bu sinavdaki fizik sorularina kolay demek hem osymye hemde adaylara haksizlik olur
Hocam uzmanlar geometri sınavı da zor demişti pek sallamak lazım
Geçen senelerin balon testlerinden sonra tabi zor gelicek ama anlatmak istedigim o de?il, sorun bu sene synavyn zor olmasy veya olmamasy degyl sorun gecen seneleryn cok luzumsuz ve bos sorular ycermesy. Bu sene o acyk tabi kapanycak ama netleryn dusmesy synavyn zor oldugu anlamyna gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: nigeldeyoung
quote:
quote:
aynen hocam katılıyorum sana, uzmanlara baksalar bu senenin geosu da zordu, 2015le kapısırdı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nigeldeyoung
quote:
quote:
aynen hocam katılıyorum sana, uzmanlara baksalar bu senenin geosu da zordu, 2015le kapısırdı
Hocam ben fizik ve biyo cevaplarını çok merak ediyorum o yasa ve modelleme sorusunu ne yaptiniz ?
nigeldeyoungN
kullanıcısına yanıt
ikisine de 1-2-3 dedim hocam muhtemelen oyle cykcak
quote:
ikisine de 1-2-3 dedim hocam muhtemelen oyle cykcak
Umarım öyle olur hocam fizik batırdı beni bu sene....
biedermannB
kullanıcısına yanıt
Zaten zor veya kolay oluşunu ösym'ye göre, daha önce sorduğu sorulara göre değerlendiriyoruz. Çünkü sınavın zor veya kolay oluşu sıralamaları etkiliyor, geçen senelere göre sıralamalar nasıl gelecek onu kestirmek için zor mu kolay mı diye düşünüyoruz. Söylediğin mantıksız yani zaten başta netler gelince anlarsınız demişsin şimdi "ara kapanacak ama netlerin düşmesi zor olduğunu göstermez" diyorsun.
Arkadas turkiye 63. beyler. Godmodedur biraz kendisi
Tamam karde? tüm forum dediklerimi anlar vakti gelince.
biedermannB
kullanıcısına yanıt
Sıralamalar geçen seneye göre kötü gelecektir ama bunun sebebi fen değil. Ygs ve matematik.
quote:
Tamam karde? tüm forum dediklerimi anlar vakti gelince.
evet hacı ya cok kolaydı. deli gibi optikte kırılma kastık. çukur aynalardı tümsekti aynaları döndürmeydi her soru tipini ezberledik. adamlar boyanın ana renklerini sordu