Şimdi Ara

LYS birincisi Bilkent Elektroniğe geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
6
Favori
10.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilkentin olanaklarını kullanabilen için türkiyedeki en iyi okul bilkenttir yönetici olucam diye boğaziçinde 4 sene mühendislik okuyanlardan değiliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersata

Benim de bi arkadasim 25bin oldu o da bilkent elektronige gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bückstabu189 -- 25 Temmuz 2013; 2:51:29 >
  • quote:

• diğeri bahçeşehir mi yazmış kesin biri değiştirmiş ingilizce hacet yazmış diyodu
  • quote:

Allah razı olsun iyi güldüm sayende.

• quote:

Orijinalden alıntı: seroar

Sen niye sevindin adam yerine

adam birinci sonuçta. aynı ortamda olmak iyi bişey
  • quote:

Gece gece iyi güldürdün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 25 Temmuz 2013; 2:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam birinci değil mi istese sütçü imama da gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

LYS birinci Fatih Arslan Bilkent Elektrik Elektronik yazmış. Ben de ilk 100deyim ama sevindim yine de. Sonuçta birinci adam

edit: olm bu bilkente gelen belki de 10. birinci. İlk kez birinci bilkenti tercih etmiş gibi saçmalamayın lan

Bu kadar da abartma bence.Hem sende ilk 100e girmişsin.
  • quote:

22x5=110 bin lira yaklaşık.O parayı vereceğime kendime bir şirket kurar ithalat yaparım.Ama çok emin konuşmayım belli olmaz bu işler yarın birgün bizde kazanır gidersek
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

Orijinalden alıntı: afka9

çok zeki adammış bilkente 20 milyarı veren herkes gider

Ne alaka abi? bilkente gelen 10 dan fazla birinci var. hatta en ünlü öss birincisi emre kacar da bilkent EE mezunu. Şu an amerikada Nvidia da çalışıyor.

Dediğin çok doğru ama bence asıl önemli olan : Nvidia da çalışmak değil yeni bi Nvidia kurabilmektir. (Steve Jobs, Bill Gates...)
  • Boğaziçine gelme fırsatı olup da gelmeyen bi öğrencinin beyin yapısını anlamam maalesef ki mümkün değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqueperson

Boğaziçine gelme fırsatı olup da gelmeyen bi öğrencinin beyin yapısını anlamam maalesef ki mümkün değil..

mühendislik okumak isteyip de boğaziçine giden birinin beyin yapısını anlıyosun yani bilkenti de boğaziçini de gezdim tercih döneminde bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyisland -- 25 Temmuz 2013; 3:12:23 >
  • Ergen la bu beyinde yok.8-10 milyar kazanıyormuşmuş hemde internet sektöründen kazanıyormuşmuş hemde günde 1-2 saatini ayırıyormuşmuş açtırma benim bayramlık ağzımı sallıyorsun bari biraz usturuplu salla.Hadi git şimdi kendine başka bir hikaye uydur biraz piyasaya bakta gerçekçi olsun

• quote:

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: nexon44

quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

quote:

Sadece tanrının verdiği geliştirme, yeni şeyler üretme, yaratıcılık yeteneğini kullanıyorum.
    Siz ise tanrının verdiği ezber yeteneğini kullanıyorsunuz.
    Aslında 2 mizde aynı şeyi beyini kullanmamıza rağmen
    Ben sizden az çalışıp sizden daha iyi kazanıyorum.
    Siz dediğim üstüne alınma lütfen genel olarak.
    Yaş 20.
    14 yaşından itibaren babadan bir kuruş almadım.
    15 yaştan itibaren evin faturalarını öderim.
    Ve günde en fazla 1-2 saat vakit ayırıyorum
    Burdaki insancıklarda baba parası mevzusuna girsinler zeka yok tabi:) hiç sevmem önyargıları
    İnternet sektörü.

Tamam kardes, cok zekisin. Bilkent ee bitiren adam zaten 2 bine basliyor...

tamam sen test çöz 4 yıl sonra aldığın ilk maaşı gönderirsin burada bi toplu değerlendirme yaparız.
    4 yılda ben tahminen 480 bin para kazanmış olacağım.Çünkü sen şuan işsizsin:)
    o farkı göz önünde bulundurursak ona göre şey ederiz.

Hayattaki her seyi para olarak goren bir zihniyet daha. Acaba sence tubitak'ta 6-7 milyara calisip, bu ulkenin ilk uydusunu, fuzesini, tankini yapan adamlar, hakim-savcilar, hayat kurtaran doktorlar mi daha cok saygiyi hak ediyor, bu millete-devlete daha cok faydasi dokunuyor yoksa 8 milyar kazandigin icin sen mi ? Hayatta her sey para degildir sunu anlayin ve paranizla degil kisiliginizle, basarilarinizla, bu millete yaptiginiz hayirli islerle ovunun.

Benim internet dünyası adına ve internette türkiye tagıyla sunduğum başarıları bilmiyorsun.Tübitakmış füze imiş bunları geçeceksin.Bu dediklerin iyi örnekler
    bence sen kendinden örnek ver çünkü sen kötü örneksin.Sen başarızsın sana mesleğini sorduklarında amcamın oğlu mühendis demeyeceksin.
    Ben parayla övünmem ama kıytırık bir test sınavına giripte yüksek puan alıp ben zekiyim diyenleri sevmem çünkü sen zeki değilsin sen ezbercisin.

Ezberlemekle o basarilar elde edilemez kesinlikle. Sinav %100 zeka degildir fakat zeka onemli bir faktordur. Eger dedigin gibi zekayi hic olcmeseydi cevremizdeki gunde 8-10 saat calisan kizlar surekli derece yapardi.
    Ben senin ne is yaptigini bilmiyorum ki zaten beni de ilgilendirmez. Fakat benim zoruma giden sey bu ulkenin bir seyler basarmis, zeki genclerini sadece kazandigin para uzerinden hakir gormen. Inan o gencler zaten paranin kat be katini da kazanirlar.
    Ayrica benim basarisiz oldugumu, neyle ugrastigimi nerden biliyorsun? Ayrica madem o kadar kiytirik bir test sinavi gir, derece yap biz de diyelim ki helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqueperson

Boğaziçine gelme fırsatı olup da gelmeyen bi öğrencinin beyin yapısını anlamam maalesef ki mümkün değil..

Ben sana anlatayım.Bilkent üniversitesi diye bir yer olduğunu duymuş görmüş yani bir şekilde öğrenmiş.O yüzden gelmiyor. Bilim adamı olmak için gelmiyor.

Şunu herkes bilir.

Bilkentten mezun olan bilimle uğraşır.
    Boğaziçinden mezun olan masterini yapıp turkcelle girer.
  • Para önemli ama hiçbir zaman bilgiden ve kültürden önemli değil bence.Üniversitede okuduğun bölümü para ile kıyaslamak bence yanlış.Ama yazdığı gibi internette aylık bir öğretmenden fazla para kazananlar biliyorum.Adam bir saatte 2-3 milyar kazanabiliyor.Mark Zuckerberg çok çok iyi bir üniversitede okuyordu ve face book denen siteyi kurdu adamın şimdi sayamayacağımız kadar parası var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.