Şimdi Ara

LYS birincisi Bilkent Elektroniğe geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
6
Favori
10.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

Orijinalden alıntı: nexon44

quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

quote:

Sadece tanrının verdiği geliştirme, yeni şeyler üretme, yaratıcılık yeteneğini kullanıyorum.
    Siz ise tanrının verdiği ezber yeteneğini kullanıyorsunuz.
    Aslında 2 mizde aynı şeyi beyini kullanmamıza rağmen
    Ben sizden az çalışıp sizden daha iyi kazanıyorum.
    Siz dediğim üstüne alınma lütfen genel olarak.
    Yaş 20.
    14 yaşından itibaren babadan bir kuruş almadım.
    15 yaştan itibaren evin faturalarını öderim.
    Ve günde en fazla 1-2 saat vakit ayırıyorum
    Burdaki insancıklarda baba parası mevzusuna girsinler zeka yok tabi:) hiç sevmem önyargıları
    İnternet sektörü.

Tamam kardes, cok zekisin. Bilkent ee bitiren adam zaten 2 bine basliyor...

tamam sen test çöz 4 yıl sonra aldığın ilk maaşı gönderirsin burada bi toplu değerlendirme yaparız.
    4 yılda ben tahminen 480 bin para kazanmış olacağım.Çünkü sen şuan işsizsin:)
    o farkı göz önünde bulundurursak ona göre şey ederiz.

http://forum.donanimhaber.com/m_77993858/f_//tm.htm#78212149

o kadar para kazanıyorsan orada saydığın üniversitelerdeki o bölümlerden birini tercih edeceksin neden?

Cevabı çok basit yakınımın maden şirketi var.
    Diğer bölümler öylesine seçilmiş tamamen puana göre.
    Buralarda açık bulamazsınız gayet doğal ve net.

• Hayır 25 bine katıla katıla gülen arkadaşlar kaç bine girdi ve nerede okuyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzalonso

Hayır 25 bine katıla katıla gülen arkadaşlar kaç bine girdi ve nerede okuyor acaba?

Ona gülmüyoruz.Sadece arkadaşın yaptığı ironi güzeldi.

Hem 25bin çokta iyi değil.Kötüde değil.Ortalama
  • Para denilen kağıt parçası bilgi ve kültür ile kıyaslandırılamaz.Nedenmi? Çünkü aynı kategoride değiller.
    Bilgi ve kültür paradan daha önemlidir çünkü Bilgi ve kültür olmadan para kazanılamaz.
    Bilgisiz bir insan iş kuramaz veya kimse ona iş vermez.
    Kültürsüz insan saygı görmez.
    Fakat paran varsa ve kültürsüzsen saygı görürsün.Buda tam bir çelişki.
  • quote:

şimdi olmadı. tanıdık torpiliyle iş yapma filan. ben seni ilkokul mezunu fakat pratik zekasıyla okul kavramını anlamsızlaştıran bir deha hayal etmiştim. sen baya bizim gibi liseli çıktın. baksana tercih filanda yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xean

quote:

Orijinalden alıntı: forzalonso

Hayır 25 bine katıla katıla gülen arkadaşlar kaç bine girdi ve nerede okuyor acaba?

Ona gülmüyoruz.Sadece arkadaşın yaptığı ironi güzeldi.

Hem 25bin çokta iyi değil.Kötüde değil.Ortalama

Önemli olan o değil sonuçta lys 1.side 25 binincisi de aynı hocalardan aynı dersleri alacak ve sonuçta aynı diplomaya sahip olacak. Bilkent'te ve ODTÜ'de okuyan adamlarında yerleri her zaman farklıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

quote:

şimdi olmadı. tanıdık torpiliyle iş yapma filan. ben seni ilkokul mezunu fakat pratik zekasıyla okul kavramını anlamsızlaştıran bir deha hayal etmiştim. sen baya bizim gibi liseli çıktın. baksana tercih filanda yapmışsın

Pratik zekam ile okul kavramını anlamsızlaştıran bir deha olduğum doğrudur.(kendi iş alanım içinde)
    Kendi alanımı başarı ile yerine getirdiğim ve başarıya, bilgiye sürekli aç olduğum için farklı iş alanları seçiyorum.İnsan sürekli farklı yollar aramalı.

Liseli değilim.Baksana tercih filanda yapmışım.Alay et benle :)
    Sen nereyi yazacaksın boğaziçimi :)
    Ha birde günde kaç soru çözdün onu yazarsan iyi olur.Konuyu bir çok liseli okuyor, özellikle seni.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexon44 -- 25 Temmuz 2013; 3:30:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

quote:

Sadece tanrının verdiği geliştirme, yeni şeyler üretme, yaratıcılık yeteneğini kullanıyorum.
    Siz ise tanrının verdiği ezber yeteneğini kullanıyorsunuz.
    Aslında 2 mizde aynı şeyi beyini kullanmamıza rağmen
    Ben sizden az çalışıp sizden daha iyi kazanıyorum.
    Siz dediğim üstüne alınma lütfen genel olarak.
    Yaş 20.
    14 yaşından itibaren babadan bir kuruş almadım.
    15 yaştan itibaren evin faturalarını öderim.
    Ve günde en fazla 1-2 saat vakit ayırıyorum
    Burdaki insancıklarda baba parası mevzusuna girsinler zeka yok tabi:) hiç sevmem önyargıları
    İnternet sektörü.

Tamam kardes, cok zekisin. Bilkent ee bitiren adam zaten 2 bine basliyor...

tamam sen test çöz 4 yıl sonra aldığın ilk maaşı gönderirsin burada bi toplu değerlendirme yaparız.
    4 yılda ben tahminen 480 bin para kazanmış olacağım.Çünkü sen şuan işsizsin:)
    o farkı göz önünde bulundurursak ona göre şey ederiz.

http://forum.donanimhaber.com/m_77993858/f_//tm.htm#78212149

o kadar para kazanıyorsan orada saydığın üniversitelerdeki o bölümlerden birini tercih edeceksin neden?

hayatında başarılar diyecektim.

ki ondan da vazgeçtim

sen şimdi asıl sana başarılar falan dersin diye korktum.

E kolay değil ben daha 4 sene üni okuyacam.üstüne 1 sene de hazırlık .onun üstüne de 1 sene falan askerlik.zor benim işim anlayacağın sonra da 2bine çalışırım 10 sene

sana da daha çok bilgi,kültür ve para dilerim

• Oğlum bir git şurdan gece gece sinir etme adamı.Bu işi yapan bir sürü tanıdığım var babamda buna dahil para kazanmak şu dönemde asla bahsettiğin kadar kolay değil.İnternet sektörü bir okyanus dersek sen içinde küçük bir damla olabilirsin ancak.Senin üzerinde yüzlerce para babası varken sen kimsin sermayesiz 1-2 saat uğraşarak 8-10 milyar kazanıyorsun? O kadar iş adamı bu işte dikiş tutturmaya uğraşırken kim sana para kazandırır?Allah aşkına git ilkokul çocuklarına anlat bu hikayeleri.Şu kıytırık herife kanıpta para kazanmanın bu kadar kolay olabileceğini düşünmayin sakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahah böyle egoist bir insan olamaz ya.Valla istersen ayda 25 bin tl kazan adam olamadıktan sonra neye yarar.2 muhabbet ederken cahilliğin fark edildikten sonra yemişim parayı.
    Kazandığın para doğruysa sadece çok şanslı birisin o kadar.
  • 2004 tüm puanlarda öss birincisi aynı tercihi yapmış ve sonra stanford şimdide nvdia da üst düzey seviyede çalışıyor umarım bu lys birincisi de başarılı olur hatta 2004 birincisi bilkent üniversitesinin efsanelerinden sınavlarda sorulan bonus sorularını bile yapmasıyla..çalışan her zaman kazanır şansı da varsa

10 bin tl kazanan arkadaşı da ciddiye almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpL800 -- 25 Temmuz 2013; 3:51:15 >
  • nexon para kazanıyorsunda aile dramı yapmanın ne alemi var. Babam 1200 tl kazanıyor diyorsun sen 8000 üvey evlatmısın versene biraz babana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

quote:

Pratik zekam ile okul kavramını anlamsızlaştıran bir deha olduğum doğrudur.(kendi iş alanım içinde)
    Kendi alanımı başarı ile yerine getirdiğim ve başarıya, bilgiye sürekli aç olduğum için farklı iş alanları seçiyorum.İnsan sürekli farklı yollar aramalı.

Liseli değilim.Baksana tercih filanda yapmışım.Alay et benle :)
    Sen nereyi yazacaksın boğaziçimi :)
    Ha birde günde kaç soru çözdün onu yazarsan iyi olur.Konuyu bir çok liseli okuyor, özellikle seni.
    Şimdiden teşekkürler.

fikirlerimi paylaşmak istedim

nexon olum bak eğer bilgiye aç olsaydın bir deha olsaydın lisede verilen derslerin en derin noktasına kadar merak eder anlar sonrada çatır çatır derece yapardın bu ülkede ezberci adam asla derece yapamaz işin mantığını kavrayan adam derece yapar ezberciler her sene gelen 4-5 yeni tip soruyu ezberlemedikleri için yapamazlar afallarlar eğer adam derece yaptıysa o adama helal olsun sen 150bindesin diye 1"inci"ye ezberci küçümsemesiyle laf atmana çamur atamana gerek evet kıskanıyorsun ezberciii yaftasını yapıştırıyorsun o kadar kolaysa ezberle de sen de yap.

e-ticaretmiş peeh sen o kadar para kazanıyorsan da bilgiye açlığın ancak giriş bilgilerini öğrenmekte bir işin girişindeki kolay göze hoş gelen yerleri öğreniyorsun öğrenir öğrenmez bırakıyorsun lise dersleri bana yaramaz diyorsun e-ticaret yapmak için ne dehaya ne de zekaya ihtiyaç var zaten hazır site şablonları mevcut siteyi tasarlamaya bile gerek yok eğer ben tasarlıyorum diyorsan aferin sana gereksiz yere vakit harca gidiyor orda 2 kuruşa sakız alıp 10 kuruşa internete koyup 8 kuruş kazanmışsın gelip bize onu 8bin lira diye anlatma adam gibi 8 kuruş de .

imlaya pek dikkat etmedim o kadar sınavdan çıktık hiç uğraşamam. derece yapan adama da laf attırmam o adam ki emeğini yatırmış bu işe . ne kadar emek o kadar para kazandırır 1-2 saatte o kadar para kazanılsaydı herkes olmasa da dünya nüfusunun %90ı bu işi yapardı seni adam yerine koydum ve açıklama yaptım.bir atasözüyle bitirelim.

"Kedi, uzanamadığı ciğere mundar dermiş."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman01 -- 25 Temmuz 2013; 4:10:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mersata

Benim de bi arkadasim 25bin oldu o da bilkent elektronige gidiyo

• bu kesin "mega holdings" çukuruna para kaptıranlardan birisidir
  • quote:

konunun özeti açık ve net
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkbkbkbk

bu kesin "mega holdings" çukuruna para kaptıranlardan birisidir

yazık yemin ediyorum ya

ps lan belki kendi sistemini kurmuştur

• aynı onların konuşmalar " yok hiç çalışmadan zengin olma hayalleri, yok çalışan insanları küçük görmeler, ayın 15 ini bekleyenlerle dalga geçmeler " fln.

nexon holdings
  • quote:

• lonelyisland L kullanıcısına yanıt
    Ünü nerden geliyo bu arkaşın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.