Şimdi Ara

LYS birincisi Bilkent Elektroniğe geliyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
6
Favori
10.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıklamasında "İzmir'de kalmayı düşünürsem Gediz var. Tıp okumaya karar verirsem Şifa Üniversitesi var." diyen çocuk dimi bu? Körfez'den çıktı hatta. (bu arada kaynakhttp://www.haberyurdum.com/lys-2013-sampiyonu-kim-oldu-lys-sampiyonunun-ilk-sozleri-ne-oldu-74215h.html)

tutup da gediz ya da şifa'da okuyacağım diyen birinin bilkent'i seçmesine şaşırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmorwen -- 25 Temmuz 2013; 12:27:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Lys birincisi olsam hacettepe türkçe tıp yazardım. İlla mühendislik yazacak olsam boğaziçi bilgisayar yazardım.

Hocam senin bu tip fak.meraki nerden geliyor? Yorumlarini gordukce dikkat ettim bir muhendisligi kotuleme cabasidir gidiyor? Illedr tip gbi bir imaj var.merak ettim?;)

tıp merakı onda değil herkeste var. sırf çevremdekiler neden tıp yazmadın diye sormasın artık diye son gün tıpa dönecektim artık. illallah ettirdiler gs fb taraftarı gibi bazı insanlar da tıp taraftarı oluyor

Ben bnu bir turlu anlayamiyorum.cok yanlis dusunce tarzi . muhendislik bu kadar hakir gorulecek bir meslek degil

klasik amca teyze düşüncesi işte

Amca teyzeleri cok da kucumsemeyin. Bizden daha tecrubeliler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Açıklamasında "İzmir'de kalmayı düşünürsem Gediz var. Tıp okumaya karar verirsem Şifa Üniversitesi var." diyen çocuk dimi bu? Körfez'den çıktı hatta. (bu arada kaynakhttp://www.haberyurdum.com/lys-2013-sampiyonu-kim-oldu-lys-sampiyonunun-ilk-sozleri-ne-oldu-74215h.html)

tutup da gediz ya da şifa'da okuyacağım diyen birinin bilkent'i seçmesine şaşırdım...

her birinci bi yerlerin reklamını yapıyor. bu arkadaş da izmirdeki okulların reklamını yapmaya çalışmış. ben küçükken de fatih üniversitesi yazıcam diyip boğaziçi odtü bilkent yazıyolardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mersata

Benim de bi arkadasim 25bin oldu o da bilkent elektronige gidiyo

• Gediz ne lan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Açıklamasında "İzmir'de kalmayı düşünürsem Gediz var. Tıp okumaya karar verirsem Şifa Üniversitesi var." diyen çocuk dimi bu? Körfez'den çıktı hatta. (bu arada kaynakhttp://www.haberyurdum.com/lys-2013-sampiyonu-kim-oldu-lys-sampiyonunun-ilk-sozleri-ne-oldu-74215h.html)

her birinci bi yerlerin reklamını yapıyor. bu arkadaş da izmirdeki okulların reklamını yapmaya çalışmış. ben küçükken de fatih üniversitesi yazıcam diyip boğaziçi odtü bilkent yazıyolardı

Aynen oyle hocam. Reklam parasi almis cocuk.

• zeki olmak ALLAH vergisidir herkes çok zeki olacak diye birşey yok her insanın bir kapasitesi var millet niye zeka ile övünür bilmiyorum veya aileler çocuklarının zekasıyla.. önemli olan zekanı en iyi şekilde kullanabilmek disiplinli çalışmak kolay birşey mi o kadar emek veriliyor çaba gösteriliyor takdir edilecek şey bu asıl kibir yapılacaksa bunda yapacaksın zekada değil çünkü sen zekanı elde etmek için hiçbirşey yapmadan sana verilen bir hediye zeka
    sergene o yüzden hep gıcık olurum hoydonk frikikte çok iyi diye bir soru sorulmuştu bu da kasılarak o çalışarak yapmış bizimki ALLAH vergisi diyo üstün sanıyo kendini gerizekalı... küçük yaşlarda ben de böyleydim sonra bereket düzeldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi structuralengineer -- 25 Temmuz 2013; 12:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexon44

büyük ihtimal istatistik okuyacağım sıralamada ilk 150 binde bile değilim
    alayından fazla para kazanıyorum
    e şimdi kim önde :)
    (8-10 bin )
    lafım: sınavı zekaya bağlayanlara.alt tarafı 5 şık tan birini işaretliyorsunuz lan :)

Haklısın hocam 5 şık işaretlemekle hayatın kurtulmuyor, o birinci arkadaşların hersene roportajlarını görüyorum iki kelam edemiyorlar yüzlerinde bitkinlik mahvolmuşluk var, testlerden başlarını kaldırmamaktan dünyaya faydalı olabilceklerini bile düşünmüyorum. ( Arada istisnalar vardır, saygı duyarım.)
  • quote:

Sadece tanrının verdiği geliştirme, yeni şeyler üretme, yaratıcılık yeteneğini kullanıyorum.
    Siz ise tanrının verdiği ezber yeteneğini kullanıyorsunuz.
    Aslında 2 mizde aynı şeyi beyini kullanmamıza rağmen
    Ben sizden az çalışıp sizden daha iyi kazanıyorum.
    Siz dediğim üstüne alınma lütfen genel olarak.
    Yaş 20.
    14 yaşından itibaren babadan bir kuruş almadım.
    15 yaştan itibaren evin faturalarını öderim.
    Ve günde en fazla 1-2 saat vakit ayırıyorum
    Burdaki insancıklarda baba parası mevzusuna girsinler zeka yok tabi:) hiç sevmem önyargıları
    İnternet sektörü.

adam bunu yazmak için üye olmuş

• Benim kardes bilkent ee okudu parali. Ama 2200.cuydu. en son 9k da falan almisti. O zamanlar yari burslu diye bisi yoktu. Bence tam burslu ee yi kapatmalari lazim. 3 kurus kazanicam diye okulun prestijine zarar veriyorlar. Zaten sozel bolumlerden parayi vuruyorlar. 30 k daki adam turkiye 1.cisi ile ayni yerden mezun oluyor. Sirf bu yuzden bogazici daha tercih edilesi

• quote:

Benim kardes bilkent ee okudu parali. Ama 2200.cuydu. en son 9k da falan almisti. O zamanlar yari burslu diye bisi yoktu. Bence tam burslu ee yi kapatmalari lazim. 3 kurus kazanicam diye okulun prestijine zarar veriyorlar. Zaten sozel bolumlerden parayi vuruyorlar. 30 k daki adam turkiye 1.cisi ile ayni yerden mezun oluyor. Sirf bu yuzden bogazici daha tercih edilesi

Tam burslu değil de paralıyı kapatmaları lazım dediniz sanırım.
    Benim dönemde öyleydi hatırlıyorum...Paralı vs yoktu 50 kişi tam burslu kontenjanı vardı sadece mühendisliklerin ve genetik bölümünün.
  • quote:

Benim kardes bilkent ee okudu parali. Ama 2200.cuydu. en son 9k da falan almisti. O zamanlar yari burslu diye bisi yoktu. Bence tam burslu ee yi kapatmalari lazim. 3 kurus kazanicam diye okulun prestijine zarar veriyorlar. Zaten sozel bolumlerden parayi vuruyorlar. 30 k daki adam turkiye 1.cisi ile ayni yerden mezun oluyor. Sirf bu yuzden bogazici daha tercih edilesi

ben şu zihniyeti anlamıyorum. dünyanın en iyi okulu harvard stanford MIT. buralara giren adamlar da zengin sonuçta. hepsi çok başarılı olduğu için mi giriyorlar buraya sanıyosunuz? abdullah gülün oğlu barajı zor geçti türkiyede şu an harvardda okuyor. aşın artık bazı şeyleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyisland -- 25 Temmuz 2013; 13:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

quote:

Tam burslu değil de paralıyı kapatmaları lazım dediniz sanırım.
    Benim dönemde öyleydi hatırlıyorum...Paralı vs yoktu 50 kişi tam burslu kontenjanı vardı sadece mühendisliklerin ve genetik bölümünün.

Tam burssuz dicektim.

• quote:

quote:

ben şu zihniyeti anlamıyorum. dünyanın en iyi okulu harvard stanford MIT. buralara giren adamlar da zengin sonuçta. hepsi çok başarılı olduğu için mi giriyorlar buraya sanıyosunuz? abdullah gülün oğlu barajı zor geçti türkiyede şu an harvardda okuyor. aşın artık bazı şeyleri

Ben asarim da piyasa killanir bu adam turkiye derecesi mi yapti 30 k dan mi girdi diye.

• üniversiteyi kazandıktan sonra 1. girenle 100. giren arasında hiçbir fark kalmayacağından dolayı yeni bir parkura aynı sırada başlayacaksınız
  • quote:

quote:

quote:

Ben asarim da piyasa killanir bu adam turkiye derecesi mi yapti 30 k dan mi girdi diye.

yazar cvsine olur biter o kadar burslu veya birinci olduğunun bilinmesini istiyosa. linkedinde boğaziçili de yazmış odtülü de öss derecesini. bilkentli de yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyisland -- 25 Temmuz 2013; 13:28:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

quote:

Sadece tanrının verdiği geliştirme, yeni şeyler üretme, yaratıcılık yeteneğini kullanıyorum.
    Yaş 20.
    Burdaki insancıklarda baba parası mevzusuna girsinler zeka yok tabi:) hiç sevmem önyargıları
    İnternet sektörü.

Tamam kardes, cok zekisin. Bilkent ee bitiren adam zaten 2 bine basliyor...

tamam sen test çöz 4 yıl sonra aldığın ilk maaşı gönderirsin burada bi toplu değerlendirme yaparız.
    4 yılda ben tahminen 480 bin para kazanmış olacağım.Çünkü sen şuan işsizsin:)
    o farkı göz önünde bulundurursak ona göre şey ederiz.

http://forum.donanimhaber.com/m_77993858/f_//tm.htm#78212149

o kadar para kazanıyorsan orada saydığın üniversitelerdeki o bölümlerden birini tercih edeceksin neden?

Cevabı çok basit yakınımın maden şirketi var.
    Diğer bölümler öylesine seçilmiş tamamen puana göre.
    Buralarda açık bulamazsınız gayet doğal ve net.

Mesajların hepsini tek tek okudum. Senin savunduğun düşünceyi de, Karşıt görüşleri de. Ancak anlayamadığım bir nokta; eyvallah para kazanıyormuşsun. 8-10.000 tl. Bol kazançlar olsun sana. Ancak neden karşında ki insanı "Sizin yaptığınız ezber, başka bişey değil" tarzında küçümsüyorsun acaba ? Üstte bir arkadaş ifşa etmiş senin bir konunu. Sende sınava girmiş bir birey olarak; çok kolaymış, gözü kapalı yaparmış ancak elini tutmuşlar gibi konuşuyorsun ?

Ve tekrardan birine de sen işe girene kadar bilmem kaç bin lira ben para kazanıcam sen sürüneceksin demişsin. Adab-ı muaşeret denilern bir şer vardır. İnsanlarla bu tarz konuşmaman gerekir. Ha benim sana sorumda şu. Madem deli paran var. Çünkü 14 yaşından beri ayda 5.000tl'den hesaplasak 20 yaşındasın 360.000tl paran olması lazım ne diye sürünüyorsun o konuda açtığın üniversitelerde ? Bırak lütfen insanlarla didişme.

• quote:

Orijinalden alıntı: puslu.kıtalar.atlası

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

quote:

Yaş 20.
    İnternet sektörü.

Tamam kardes, cok zekisin. Bilkent ee bitiren adam zaten 2 bine basliyor...

tamam sen test çöz 4 yıl sonra aldığın ilk maaşı gönderirsin burada bi toplu değerlendirme yaparız.
    4 yılda ben tahminen 480 bin para kazanmış olacağım.Çünkü sen şuan işsizsin:)
    o farkı göz önünde bulundurursak ona göre şey ederiz.

http://forum.donanimhaber.com/m_77993858/f_//tm.htm#78212149

o kadar para kazanıyorsan orada saydığın üniversitelerdeki o bölümlerden birini tercih edeceksin neden?

Cevabı çok basit yakınımın maden şirketi var.
    Diğer bölümler öylesine seçilmiş tamamen puana göre.
    Buralarda açık bulamazsınız gayet doğal ve net.

Mesajların hepsini tek tek okudum. Senin savunduğun düşünceyi de, Karşıt görüşleri de. Ancak anlayamadığım bir nokta; eyvallah para kazanıyormuşsun. 8-10.000 tl. Bol kazançlar olsun sana. Ancak neden karşında ki insanı "Sizin yaptığınız ezber, başka bişey değil" tarzında küçümsüyorsun acaba ? Üstte bir arkadaş ifşa etmiş senin bir konunu. Sende sınava girmiş bir birey olarak; çok kolaymış, gözü kapalı yaparmış ancak elini tutmuşlar gibi konuşuyorsun ?

Ve tekrardan birine de sen işe girene kadar bilmem kaç bin lira ben para kazanıcam sen sürüneceksin demişsin. Adab-ı muaşeret denilern bir şer vardır. İnsanlarla bu tarz konuşmaman gerekir. Ha benim sana sorumda şu. Madem deli paran var. Çünkü 14 yaşından beri ayda 5.000tl'den hesaplasak 20 yaşındasın 360.000tl paran olması lazım ne diye sürünüyorsun o konuda açtığın üniversitelerde ? Bırak lütfen insanlarla didişme.

Siz bu çocuğu niye önemsiyorsunuz ben onu anlamadım konuya girdiğimden beri iyi güldürdü iyi saçmalamış yani Yapamadığı her konuda "ben de yaparim yiaa 5 şık zaten,beni koy oraya ben de en az onun kadar gol atarım" zihniyetinde bir insanla konuşmanız bile hata dostlar hani adam ben yapamadım onlar yaptı diyip tebrik edeceğine ezikliğini insanların yaptıklarına çamur atarak belli etmemeye çalışıyor,ayrıca unutmasın herkes para kazanabilir ama konuyu açan çocugun yaşadığı gibi ilk 100 e girme gururunu asla yaşayamayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUDERA -- 25 Temmuz 2013; 13:54:27 >

• Sadece çok para var diye tıp yaz diyen kişi hayallerini satmıştır. O kişinin ne büyük bir hayali vardır ne de ileri görüşü. Hayalim benim mühendislik ilerde bilim yapmak istiyorum bazı dusuncesizler hala ama tıpta çok para var adamlar ayda 40bin desinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

Sadece çok para var diye tıp yaz diyen kişi hayallerini satmıştır. O kişinin ne büyük bir hayali vardır ne de ileri görüşü. Hayalim benim mühendislik ilerde bilim yapmak istiyorum bazı dusuncesizler hala ama tıpta çok para var adamlar ayda 40bin desinler.

Aynen öyle hemşehrim , zira hukuk da öyle . Millet tutturmuş bir para sevdası .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.