Şimdi Ara

LYS birincisi Bilkent Elektroniğe geliyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
6
Favori
10.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lonelyisland

bilkentin olanaklarını kullanabilen için türkiyedeki en iyi okul bilkenttir yönetici olucam diye boğaziçinde 4 sene mühendislik okuyanlardan değiliz

hangi olanaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUSUF340809

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afka9

çok zeki adammış bilkente 20 milyarı veren herkes gider

Ne alaka abi? bilkente gelen 10 dan fazla birinci var. hatta en ünlü öss birincisi emre kacar da bilkent EE mezunu. Şu an amerikada Nvidia da çalışıyor.

Dediğin çok doğru ama bence asıl önemli olan : Nvidia da çalışmak değil yeni bi Nvidia kurabilmektir. (Steve Jobs, Bill Gates...)

Fazla bir hayal olmuş , bir elin parmaklarını geçmeyecek kişi var dünyada dediğin insanlar gibi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mersata

Benim de bi arkadasim 25bin oldu o da bilkent elektronige gidiyo

işte özel okulların açığı da bu.30000 ile lys 1. si aynı diplomayı alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

zekanın tek bi çeşidi yok ki, iq testi de 1970lerde kaldı. adamın sayısal zekası düşüktür, sosyal zekası iyidir. bunu kullanarak güzel para kazanır, bakınız acun.
    kimisinin sayısal zekası müthiştir ama iki cümleyi yan yana getiremez. bknz itü ehm nin ilk mezunu, herifin 3.99 ortalaması var 3 senede bitirdi okulu.
    Konudaki arkadaş da muhtemelen black hat seoluk yapıyor. eğer azıcık başarılı olursanız zaten çok çılgın paraları çok az emekle alabilirsiniz. 2 sene önce yabancı bi arkadaşım vardı, çocuk 15 yaşındaydı. ayda 30bin$ın üstünde kazanıyordu, 3-4 eleman çalıştırıyordu altında bu olayla.

konudaki tek mantıklı cevabı veren adamsın.
    2 tane elemanım var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexon44 -- 25 Temmuz 2013; 15:05:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philophobia

yapanlar 25bine girememiş bilkentin kapısının bile önünden geçemeyecek arkadaşlar

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

quote:

Benim kardes bilkent ee okudu parali. Ama 2200.cuydu. en son 9k da falan almisti. O zamanlar yari burslu diye bisi yoktu. Bence tam burslu ee yi kapatmalari lazim. 3 kurus kazanicam diye okulun prestijine zarar veriyorlar. Zaten sozel bolumlerden parayi vuruyorlar. 30 k daki adam turkiye 1.cisi ile ayni yerden mezun oluyor. Sirf bu yuzden bogazici daha tercih edilesi

ben şu zihniyeti anlamıyorum. dünyanın en iyi okulu harvard stanford MIT. buralara giren adamlar da zengin sonuçta. hepsi çok başarılı olduğu için mi giriyorlar buraya sanıyosunuz? abdullah gülün oğlu barajı zor geçti türkiyede şu an harvardda okuyor. aşın artık bazı şeyleri

Ben asarim da piyasa killanir bu adam turkiye derecesi mi yapti 30 k dan mi girdi diye.

Yasca buyuk olabilirsin ama bu gercekleri yuzune soyleyemeyecegim anlamina gelmez, zamaninda giremedin okula diye bir kuyruk acin var ve her konuda tutturmussun burssuzlar basarisiz yapiyor okulu vs. Gel ortalamalari gor, burssuzlarin cogu burslulari geciyor okulda, haberin olsun.

Su memur zihniyetinizden bi arinin ayrica Allah askina.

• Arkadaşlar 2004 te Bilkent'e sınav birincisi olarak giren kişiden bahsediyorsunuz. Nvidia da filan çalışan. Ama galiba 2004 te sınav tek basamak. Ve gördüğüm kadarıyla bugünkü ygs gibi birşey. altta linki koydum. Ben fazla etkilenmedim bu birincilikten. ygs de full çıkarmak gibi geldi. Yanılıyor muyum?

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-33615/h/20-06-2004-07-oss-basin-kopyasi-matematik.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytaru

quote:

quote:

quote:

Benim kardes bilkent ee okudu parali. Ama 2200.cuydu. en son 9k da falan almisti. O zamanlar yari burslu diye bisi yoktu. Bence tam burslu ee yi kapatmalari lazim. 3 kurus kazanicam diye okulun prestijine zarar veriyorlar. Zaten sozel bolumlerden parayi vuruyorlar. 30 k daki adam turkiye 1.cisi ile ayni yerden mezun oluyor. Sirf bu yuzden bogazici daha tercih edilesi

ben şu zihniyeti anlamıyorum. dünyanın en iyi okulu harvard stanford MIT. buralara giren adamlar da zengin sonuçta. hepsi çok başarılı olduğu için mi giriyorlar buraya sanıyosunuz? abdullah gülün oğlu barajı zor geçti türkiyede şu an harvardda okuyor. aşın artık bazı şeyleri

Ben asarim da piyasa killanir bu adam turkiye derecesi mi yapti 30 k dan mi girdi diye.

Yasca buyuk olabilirsin ama bu gercekleri yuzune soyleyemeyecegim anlamina gelmez, zamaninda giremedin okula diye bir kuyruk acin var ve her konuda tutturmussun burssuzlar basarisiz yapiyor okulu vs. Gel ortalamalari gor, burssuzlarin cogu burslulari geciyor okulda, haberin olsun.

Ben memur zihniyetinde degilim. O zihniyette olsam isimden memnun olurum. Benim kardes bilkent te parali okudu ve burslulari gecti ilk 5 e girdi bolumde. Demek istedigim 30k cok abarti. Zaten piyasa bu vaziyette osym sonuc belgeni de gormek ister. Kimse enayi degil. Benim niye kuyruk acim olsun itu ye girecek puan yaptim. Yanlis tercihle yaktik kendimizi o ayri mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 25 Temmuz 2013; 14:59:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aytaru

quote:

quote:

quote:

Ben memur zihniyetinde degilim. O zihniyette olsam isimden memnun olurum. Benim kardes bilkent te parali okudu ve burslulari gecti ilk 5 e girdi bolumde. Demek istedigim 30k cok abarti. Zaten piyasa bu vaziyette osym sonuc belgeni de gormek ister. Kimse enayi degil. Benim niye kuyruk acim olsun itu ye girecek puan yaptim. Yanlis tercihle yaktik kendimizi o ayri mevzu.

Kardesiniz 5. Olup halen sonuc belgesini istediyse bir kurum, soyleyin bilelim, yanindan bile gecmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

Arkadaşlar 2004 te Bilkent'e sınav birincisi olarak giren kişiden bahsediyorsunuz. Nvidia da filan çalışan. Ama galiba 2004 te sınav tek basamak. Ve gördüğüm kadarıyla bugünkü ygs gibi birşey. altta linki koydum. Ben fazla etkilenmedim bu birincilikten. ygs de full çıkarmak gibi geldi. Yanılıyor muyum?

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-33615/h/20-06-2004-07-oss-basin-kopyasi-matematik.pdf

5 sene falan lys yoktu sınavlarda.İntegral,türec vs. yoktu yani ohh ne kebap.

• Istemedi kurum. Lakin o zamanlar burssuzun puani da cok yuksekti. Benim kardes 2.2 k olduydu. Itu ehm yi kilpayi kacirmisti.

• Burssuz biri bölümünü dereceyle bitirecek de, başvuracağı kurum onun burslu/burssuz olmasına mı takacak? Mantık ya hu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTDoiT94

bende 25 bininci oldum bilkent elektroniğe gidiyorum nesi komik

zuhahhahah haykırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: zamq36

quote:

Orijinalden alıntı: JusTDoiT94

bende 25 bininci oldum bilkent elektroniğe gidiyorum nesi komik

zuhahhahah haykırdım

• Hayırlı olsun ne diyelim.
  • quote:

Arkadaşlar 2004 te Bilkent'e sınav birincisi olarak giren kişiden bahsediyorsunuz. Nvidia da filan çalışan. Ama galiba 2004 te sınav tek basamak. Ve gördüğüm kadarıyla bugünkü ygs gibi birşey. altta linki koydum. Ben fazla etkilenmedim bu birincilikten. ygs de full çıkarmak gibi geldi. Yanılıyor muyum?

Adam Bilkent efsanesi oldu resmen 4.00 ortalamayla 3.5 senede bitirerek belki bundan etkilenirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

quote:

Adam Bilkent efsanesi oldu resmen 4.00 ortalamayla 3.5 senede bitirerek belki bundan etkilenirsin

bilmem ki sınıfta 25 binlik adamlar da var diyorlar. tabi bir de bu kişilerle çan eğrisine giriyor. ama adam belli yetenekli Nvidia'da çalışmak başlı başına başarı ona bir şey demiyorum.

• Adminler bakin su foruma ya.banlayin su nexon44 u.ne konusuyorsun lan it.duzgun konus.adam ol adam gibi cevaplar yazalim sana.uc kurusuna bakmiyor burda kimse.

İnsanların asabini bozma.herkes emek veriyor emek.bu insanlar burda birseyler icin mucadele ediyor.senin ne haddine hakir gormek bu insanlari.sen kimsin ki? 3 kurusunla laf yapıyorsun burda.elbet muhtac kalacaksin buradan cikacak doktora muhendise avukata..sana sove sove de olsa bakacaklar.cunku burdaki insanlarda adamlik var insanlik var..

Sen sadece paranin satin alabilecegi seyleri alirsin.Burdako insanlarda geri kalanini;)

• Bana gitmis para fotolari atmis.ustune nexon fln yazmis

• quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

Bana gitmis para fotolari atmis.ustune nexon fln yazmis

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.