Şimdi Ara

LYS birincisi Bilkent Elektroniğe geliyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
6
Favori
10.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: u9ur10

bence böyle bir derece yapıpta özel ünide okumak tamamen hıyarlık yani bence .......

ki üniversite belkide çoçuğa bissürü şey teklif etti tercihten öncee....

Bilkentten bahsediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aufmerksamkeit

quote:

Orijinalden alıntı: forzalonso

quote:

Orijinalden alıntı: Xean

quote:

Hayır 25 bine katıla katıla gülen arkadaşlar kaç bine girdi ve nerede okuyor acaba?

Ona gülmüyoruz.Sadece arkadaşın yaptığı ironi güzeldi.

Hem 25bin çokta iyi değil.Kötüde değil.Ortalama

Önemli olan o değil sonuçta lys 1.side 25 binincisi de aynı hocalardan aynı dersleri alacak ve sonuçta aynı diplomaya sahip olacak. Bilkent'te ve ODTÜ'de okuyan adamlarında yerleri her zaman farklıdır

Hocam LYS birincisi olan ile 25bininci olanı aynı sınavlara girecek. Elektronik bölümü zor bölüm yani ikisinin de çalışması grerekecek. Direk ÖSYM sonucuna göre diploma verilmiyor bunu sen de biliyorsun.

25. Bininci olana ve ucret odeyene bedavadan diploma veriyorlar diyosun yani o yuzden odtululerden farki mi olcakmis? Komiksiniz gercekten...

• bilkentte burslu burssuz ayrımı yok birlikte ders görüp aynı sınavlara giriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanım.Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: Aufmerksamkeit

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xean

quote:

Hayır 25 bine katıla katıla gülen arkadaşlar kaç bine girdi ve nerede okuyor acaba?

Ona gülmüyoruz.Sadece arkadaşın yaptığı ironi güzeldi.

Hem 25bin çokta iyi değil.Kötüde değil.Ortalama

Önemli olan o değil sonuçta lys 1.side 25 binincisi de aynı hocalardan aynı dersleri alacak ve sonuçta aynı diplomaya sahip olacak. Bilkent'te ve ODTÜ'de okuyan adamlarında yerleri her zaman farklıdır

Hocam LYS birincisi olan ile 25bininci olanı aynı sınavlara girecek. Elektronik bölümü zor bölüm yani ikisinin de çalışması grerekecek. Direk ÖSYM sonucuna göre diploma verilmiyor bunu sen de biliyorsun.

25. Bininci olana ve ucret odeyene bedavadan diploma veriyorlar diyosun yani o yuzden odtululerden farki mi olcakmis? Komiksiniz gercekten...

Hocam sen beni yanlış anladın sanırım. Mesajımı bir daha okur musun rica etsem?
    Ben diyorum ki para veren de vermeyen de aynı sınavlara girip geçmek zorunda.
    Ayrıca para verebilecek durumu olup da burslu giden insanlar da var.
    Burslu kişinin avantajı şu, temeli sağlam olduğu için konuları daha hızlı ve kolay anlar. Burssuz olan atıyorum 10 saat çalışması gerekiyorsa burslu olan 1 saat çalışır ve aynı notu alırlar. (her zaman burssuz bursludan fazla çalışır da demek istemiyorum ama kendi gözlemim budur) Zekasından dolayı burslu olan daha az çalışır da demek istemiyorum dikkat edin, temeli sağlam olduğu için az çalışır diyorum.
    Dolayısı ile burslu giren o kalan zamanda kendini geliştirir, spor yapar vs.
    İstediğiniz soru varsa sorun özel okullar ve devlet okulları ile alakalı olarak.

• ot gibi yaşayiler.. hayata dair içlerinde bişey var mı desen yok.. biraz da hayatın içinde olmak lazım nerde bi inek gördüm muhabbet etmeye kalkarsın mal gibi bakarlar suratına.. Gelecekte ki hallerini cok merak ediyorum bu tiplerin
  • quote:

bence böyle bir derece yapıpta özel ünide okumak tamamen hıyarlık yani bence .......

Universite okudun mu, cok merak ediyorum

• bizene ondan yaw alalah sanki peygamberdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: önemliadam

quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

Geçen sene türkiye 8. olan arkadaşa sordum bölümde kaçıncısın diye, 6. yım dedi ODTÜ Elektronik

Eşit ağırlıktan MF2'den MF1'den falan 8.dir birader geçen sene zaten tıpa gitti derececiler yanlış hatırlamıyorsam.

ve ayrıca geçen sene odtü ee tavan 92. girdi
  • Olum durun gitmeyin lan. Sinirdayim zaten gidemicem sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: MathsMan

quote:

Orijinalden alıntı: YUSUF340809

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

Orijinalden alıntı: afka9

çok zeki adammış bilkente 20 milyarı veren herkes gider

Ne alaka abi? bilkente gelen 10 dan fazla birinci var. hatta en ünlü öss birincisi emre kacar da bilkent EE mezunu. Şu an amerikada Nvidia da çalışıyor.

Dediğin çok doğru ama bence asıl önemli olan : Nvidia da çalışmak değil yeni bi Nvidia kurabilmektir. (Steve Jobs, Bill Gates...)

Fazla bir hayal olmuş , bir elin parmaklarını geçmeyecek kişi var dünyada dediğin insanlar gibi .

Fazla görmüyosan zaten olursun Senin onlardan biri olmaman için çok bi sebep yok bence

• okumasam ve özel üni mezunu olan mimar mühendislerle uğraşmak zorunda olmasam senin gibi böle gevşek yorum yapardım kardeşim :D:D:D:D
  • quote:

okumasam ve özel üni mezunu olan mimar mühendislerle uğraşmak zorunda olmasam senin gibi böle gevşek yorum yapardım kardeşim :D:D:D:D

Ufak isletmecisin herhalde babacim sen, bende bisey sanmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaru

quote:

okumasam ve özel üni mezunu olan mimar mühendislerle uğraşmak zorunda olmasam senin gibi böle gevşek yorum yapardım kardeşim :D:D:D:D

üni mezunu olmadığımı düşünüyodun bişi sanmıştın ne sanmıştın acaba :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aytaru

quote:

üni mezunu olmadığımı düşünüyodun bişi sanmıştın ne sanmıştın acaba :D

Lise terk bi emlakci, fazlasi olamaz demistim guzel kardesim ayrica senin dalinda bilkentli olamaz cunku mimarlik gecen sene acildi, insaat muh. Bolumu yok. Bu da sana susma hakki veriyor, yorum yapma hakki degil

• keşke lise mezunu emlakçı olsaydım :) adamlar daha güzel kazanıyolar ben harita mühendisiyim benim anlatmak istemediğimi anlamamana şaşıramadım . neyse sana başarılar....:W
  • quote:

keşke lise mezunu emlakçı olsaydım :) adamlar daha güzel kazanıyolar ben harita mühendisiyim benim anlatmak istemediğimi anlamamana şaşıramadım . neyse sana başarılar....:W

Ozel mezunu mimar ve muhendislerle ugrasiyorum diyosun, bilkent konusundasin, ama bilkentte seni ilgilendiren ne muhendislik dali var ne de mezunu. Sende benim dedigimi anla haci, sanada basarilar

• odtu bilkent bogazici okuyan ogrencileri okul karsilastirmasi yaparken genelde birbirlerini yermezler. hepsinin iyi okul oldugunu kabul ederler. aralarindaki ufak farkliliklari kabul ederler. bu okullarin birbirinden farklari oyle fazla degildir. biri bir konuda avantajliyken digeri baska konuda avantajlidir. kisi de bu avantajlarin hangisi kendisine yarar saglayacagini dusunuyorsa onu tercih eder. saygi var yani.

problem bu okullara girememislerde basliyor. "devlet varken bilkent okunur mu?" ne kadar sacma bir yaklasim yahu bu. ki bahsedilen bolum bilkent elektrik elektronik. oss'de derece yaptin diye diploma almayacaksin. daha yolun basinda insanlar. parali okuyan da parayi basip diploma alamiyor iste. arel, aydin gibi ticarethane degil orasi. mezun olmak icin insanlar ne emekler veriyor siz de burada laf soyluyorsunuz. saygi ve edep denilen bir sey var yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 25 Temmuz 2013; 18:23:17 >
  • görülen o ki Bilkent yine birilerine dert olmuş
    şu paçalarınızdan akan komplekslerinizden kurtulsanız öyle güzel bir insana dönüşeceksiniz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

odtu bilkent bogazici okuyan ogrencileri okul karsilastirmasi yaparken genelde birbirlerini yermezler. hepsinin iyi okul oldugunu kabul ederler. aralarindaki ufak farkliliklari kabul ederler. bu okullarin birbirinden farklari oyle fazla degildir. biri bir konuda avantajliyken digeri baska konuda avantajlidir. kisi de bu avantajlarin hangisi kendisine yarar saglayacagini dusunuyorsa onu tercih eder. saygi var yani.

problem bu okullara girememislerde basliyor. "devlet varken bilkent okunur mu?" ne kadar sacma bir yaklasim yahu bu. ki bahsedilen bolum bilkent elektrik elektronik. oss'de derece yaptin diye diploma almayacaksin. daha yolun basinda insanlar. parali okuyan da parayi basip diploma alamiyor iste. arel, aydin gibi ticarethane degil orasi. mezun olmak icin insanlar ne emekler veriyor siz de burada laf soyluyorsunuz. saygi ve edep denilen bir sey var yahu.

+1

• quote:

iyice b.kunu çıkardın. bilkent söz konusu üniversite.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.