Şimdi Ara

LYS birincisi Bilkent Elektroniğe geliyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
6
Favori
10.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birinciler ne yapıyorla ilgili bi yazıhttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/22884958.asp ayrıca Emre Kacar 2004 değil 2003 öss birincisiymiş. 2004 birincisi boğaziçine gitmiş.
  • sizden bi kaç doğru fazla yaptı diye tapmayın lan insanlara asdf yazık ya.

MUTLUYUM DÜŞÜNSENE FULL ÇEKMİŞ ADAMLA AYNI OKULDA OHHHLL OHHLL OHLLAACAM

lel
  • Vakıf üniversitelerinde koç,sabancı,bilkent gibilerini bir tarafa,diğerlerini bir tarafa koymak lazım. boğaziçi,odtü,galatasaray neyse bunlar da odur. İmkan verirler fazlasıyla.
  • forumda emre kacar diye aratınca gelen başlıkhttp://forum.donanimhaber.com/m_51129784/tm.htm ne kadar doğru bilmiyorum.

flynn5 adlı kullanıcının 2 sene önce hazırladığı liste:

"2003 öss

tüm alanlar, birinci bilkent ee (efsane şampiyon emre kacar )

2004 öss

sayısal, birinci boğaziçi ee

2005 öss

sayısal, birinci odtü bilgisayar, boğaziçi ee(iki birinci var)

2006 öss

sayısal 2, birinci bilkent ee - ikinci hacettepe tıp - üçüncü bilkent ee

2007 öss

sayısal 2, birinci sabancı mühendislik - ikinci hacettepe tıp,boğaziçi endüstri(iki ikinci varmış)

2008 öss

sayısal 2, birinci bilkent ee - ikinci bilkent ee - üçüncü odtü ee - dördüncü odtü ee

2009 öss

sayısal 2, birinci ege tıp - ikinci odtü ee - üçüncü bilkent ee - dördüncü bilkent ee

2010 lys

mf4, birinci boğaziçi ee - ikinci itü ehm "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyisland -- 25 Temmuz 2013; 18:55:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

bence böyle bir derece yapıpta özel ünide okumak tamamen hıyarlık yani bence .......

ki üniversite belkide çoçuğa bissürü şey teklif etti tercihten öncee....

iyice b.kunu çıkardın. bilkent söz konusu üniversite.

Katılıyorum.
    Aynı zamanda sizin özel üniversitede okuyanlara direk aptal demeniz de yanlış. Harita mühendisiyim diyorsunuz şu anda bilkentte o ezdiğiniz parasıyla giden çocukların hepsi istediği üniversitede harita mühendisliği okuyacak dereceye sahip. Sizin zamanınızda puan durumu nasıldı bilmiyorum ama çok farklı olduğunu düşünmüyorum şimdiyle.O zaman size ne gözle bakıyorlar.

Yanlış anlaşılmasın kimseye aptal gibi söylemlerde bulunmuyorum. Sınavdaki derecesi bunun için bir gösterge değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strogonof -- 25 Temmuz 2013; 18:57:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mersata

Benim de bi arkadasim 25bin oldu o da bilkent elektronige gidiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Aufmerksamkeit

quote:

Orijinalden alıntı: Donanım.Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: Aufmerksamkeit

quote:

Orijinalden alıntı: forzalonso

quote:

Orijinalden alıntı: Xean

quote:

Orijinalden alıntı: forzalonso

Hayır 25 bine katıla katıla gülen arkadaşlar kaç bine girdi ve nerede okuyor acaba?

Ona gülmüyoruz.Sadece arkadaşın yaptığı ironi güzeldi.

Hem 25bin çokta iyi değil.Kötüde değil.Ortalama

Önemli olan o değil sonuçta lys 1.side 25 binincisi de aynı hocalardan aynı dersleri alacak ve sonuçta aynı diplomaya sahip olacak. Bilkent'te ve ODTÜ'de okuyan adamlarında yerleri her zaman farklıdır

Hocam LYS birincisi olan ile 25bininci olanı aynı sınavlara girecek. Elektronik bölümü zor bölüm yani ikisinin de çalışması grerekecek. Direk ÖSYM sonucuna göre diploma verilmiyor bunu sen de biliyorsun.

25. Bininci olana ve ucret odeyene bedavadan diploma veriyorlar diyosun yani o yuzden odtululerden farki mi olcakmis? Komiksiniz gercekten...

Hocam sen beni yanlış anladın sanırım. Mesajımı bir daha okur musun rica etsem?
    Ben diyorum ki para veren de vermeyen de aynı sınavlara girip geçmek zorunda.
    Ayrıca para verebilecek durumu olup da burslu giden insanlar da var.
    Burslu kişinin avantajı şu, temeli sağlam olduğu için konuları daha hızlı ve kolay anlar. Burssuz olan atıyorum 10 saat çalışması gerekiyorsa burslu olan 1 saat çalışır ve aynı notu alırlar. (her zaman burssuz bursludan fazla çalışır da demek istemiyorum ama kendi gözlemim budur) Zekasından dolayı burslu olan daha az çalışır da demek istemiyorum dikkat edin, temeli sağlam olduğu için az çalışır diyorum.
    Dolayısı ile burslu giren o kalan zamanda kendini geliştirir, spor yapar vs.
    İstediğiniz soru varsa sorun özel okullar ve devlet okulları ile alakalı olarak.

Yok hocam sana dememistim zaten sana katiliyorum ben de.onceki mesaji yazan arkadas icin demistim ben onlari da senin mesajini alintilamisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilkenti çekemeyenler nasıl odtü,boğaziçi,itü'yü çekiyorlar hayret. nedense oradakileri kıskanmıyorlar. kınıyorum sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreeM.D

quote:

• Boğaziçi gıbı bır yerde okumak varken..neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

quote:

Hocam sen baya eglendin ya

• işin ilginç yanı 25 bininci olan belki haketmiyor diplomayı ama aynı üniversitenin mat/fiz müh/vs sınavlarını geçip alıyor bu bir paradoks beyler

• 25 bininci adamla ilk bindeki adam ayni siniflarda ders görüyor. Verilen egitim de, ödevler de, calismalar da düzeyi ne bininci adama ne de 25bininciye gore olur, ikisinin de kaldirabilcegi duzeyde hazirlanmasi lazim bence. Bu yüzden devlet universiteleri cok daha mantikli geliyor bana, en azindan x konusunda verebilecegin egitimi alacak insanlarin kapasitesi üc asagi bes yukari ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

LYS birincisi Fatih Arslan Bilkent Elektrik Elektronik yazmış. Ben de ilk 100deyim ama sevindim yine de aynı bölümde okuyacağımıza. Sonuçta birinci adam

edit: olm bu bilkente gelen belki de 10. birinci. İlk kez birinci bilkenti tercih etmiş gibi saçmalamayın lan

doğru söyle günde kaç saat çalıştın.düzenli çalıştım deme agzını burnunu kırarım

• Bilkent ana yuvasi mi ki 25bininci adama gore daha sizin tabirinizle dusuk seviyede anlatsin bilkentte verilen egitim ne birinci dinler ne 25bininci bu okulda benim param var gecerim gibi bir mantik yok herkes esittir hoca kalitesi zaten ortada hocalarin mezun oldugu yuksek lisans yaptigi doktora yaptigi yerleri bir inceleyin bu kadari devlet unilerinde azdir

Ustte bi arkadasin da dedigi gibi odtude bogazicinde bilkentte okuyan ogrenciler asla birbirini yermez zira odtulu bir kac arkadasla biraraya geldik bu sen icinde odtuye saygi duyuyordum acaba onlar bilkent ozel diye saygi duymazlar mi dedim ama hic de oyle olmadigini bilkenti begendiklerini hatta bilkentimi yazsak gibi bir dusuncelerini gordum bu odtuyu kotu kilmaz bilkenti de yuceltmez

Bogazici odtu bilkent itu koc sabanci bu ulkenin lokomotileridir siz ozel desenizde dunyadaki universite siralamalarinda devlet ve ozellerin bir arada hatta bir donem once ozellerin oldukca buyuk farkla onde oldugunu gorebilirsiniz

Kisacasi onunden gecmediginiz ya da gecemedigini yerler hakkinda yorum yapmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToninoBaliardo -- 25 Temmuz 2013; 22:30:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Bilkent ana yuvasi mi ki 25bininci adama gore daha sizin tabirinizle dusuk seviyede anlatsin bilkentte verilen egitim ne birinci dinler ne 25bininci bu okulda benim param var gecerim gibi bir mantik yok herkes esittir hoca kalitesi zaten ortada hocalarin mezun oldugu yuksek lisans yaptigi doktora yaptigi yerleri bir inceleyin bu kadari devlet unilerinde azdir

Ustte bi arkadasin da dedigi gibi odtude bogazicinde bilkentte okuyan ogrenciler asla birbirini yermez zira odtulu bir kac arkadasla biraraya geldik bu sen icinde odtuye saygi duyuyordum acaba onlar bilkent ozel diye saygi duymazlar mi dedim ama hic de oyle olmadigini bilkenti begendiklerini hatta bilkentimi yazsak gibi bir dusuncelerini gordum bu odtuyu kotu kilmaz bilkenti de yuceltmez

Bogazici odtu bilkent itu koc sabanci bu ulkenin lokomotileridir siz ozel desenizde dunyadaki universite siralamalarinda devlet ve ozellerin bir arada hatta bir donem once ozellerin oldukca buyuk farkla onde oldugunu gorebilirsiniz

Kisacasi onunden gecmediginiz ya da gecemedigini yerler hakkinda yorum yapmayin

Bilkent makinayı diğer makinalara özellikle odtü makinaya niçin tercih ettiniz?Bölüm yeni diye biliyorum akademik kadrosu da sınırlı o yüzden listeye almadım sizin sebebiniz neydi?

• Odtudeki hocalarla ilgili cok olumlu seyler duymadim bizzat ordaki hocalardan ve mezunlardan bu yuzden bilkente yoneldim.bilkent makine yeni evet hoca sayisi az evet ama ogrenci sayisi da az ama nitelik olarak bakarsan dunyada tek basamakli siradaki universitelerde master doktora yapmis hocalar.ayrica nanoteknolojiye de buyuk ilgim var bilkent makine de nano uzerine kurulu tabi bir de burs ve yurt olanaklari

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

25 bininci adamla ilk bindeki adam ayni siniflarda ders görüyor. Verilen egitim de, ödevler de, calismalar da düzeyi ne bininci adama ne de 25bininciye gore olur, ikisinin de kaldirabilcegi duzeyde hazirlanmasi lazim bence. Bu yüzden devlet universiteleri cok daha mantikli geliyor bana, en azindan x konusunda verebilecegin egitimi alacak insanlarin kapasitesi üc asagi bes yukari ayni

Forumu bayadir takip ediyorum, bi ara konun vardi galiba 2.sene kazanmistin okulu, yanlisim varsa duzelt. O ilk seneyle kazandigin sene arasinda zeka farki mi vardida bi yerlere geldin? Kendi kendini kandiriyorsun, 25 bininci adam bursluyu geciyor, ortalamalar ortada

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.