Şimdi Ara

LYS birincisi Bilkent Elektroniğe geliyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
6
Favori
10.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aytaru

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

25 bininci adamla ilk bindeki adam ayni siniflarda ders görüyor. Verilen egitim de, ödevler de, calismalar da düzeyi ne bininci adama ne de 25bininciye gore olur, ikisinin de kaldirabilcegi duzeyde hazirlanmasi lazim bence. Bu yüzden devlet universiteleri cok daha mantikli geliyor bana, en azindan x konusunda verebilecegin egitimi alacak insanlarin kapasitesi üc asagi bes yukari ayni

Forumu bayadir takip ediyorum, bi ara konun vardi galiba 2.sene kazanmistin okulu, yanlisim varsa duzelt. O ilk seneyle kazandigin sene arasinda zeka farki mi vardida bi yerlere geldin? Kendi kendini kandiriyorsun, 25 bininci adam bursluyu geciyor, ortalamalar ortada

İki konuyu bağladınız ya ne diyeyim Ama tartışma çıkartmayacağım, çünkü imzasında bile bilkent'i taşıyan birinden tarafsız yorum beklemek yanlış olur

• quote:

quote:

quote:

25 bininci adamla ilk bindeki adam ayni siniflarda ders görüyor. Verilen egitim de, ödevler de, calismalar da düzeyi ne bininci adama ne de 25bininciye gore olur, ikisinin de kaldirabilcegi duzeyde hazirlanmasi lazim bence. Bu yüzden devlet universiteleri cok daha mantikli geliyor bana, en azindan x konusunda verebilecegin egitimi alacak insanlarin kapasitesi üc asagi bes yukari ayni

Forumu bayadir takip ediyorum, bi ara konun vardi galiba 2.sene kazanmistin okulu, yanlisim varsa duzelt. O ilk seneyle kazandigin sene arasinda zeka farki mi vardida bi yerlere geldin? Kendi kendini kandiriyorsun, 25 bininci adam bursluyu geciyor, ortalamalar ortada

İki konuyu bağladınız ya ne diyeyim Ama tartışma çıkartmayacağım, çünkü imzasında bile bilkent'i taşıyan birinden tarafsız yorum beklemek yanlış olur

Tarafsiz yorum yapiyorum zaten, ama mesaji anlamani beklemistim. Duzenli calisanla, pek duzenli calismayanin zekasini kiyaslamaktan baska bisey degildi dediginiz. E bende kendinizden ornek verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mersata

Benim de bi arkadasim 25bin oldu o da bilkent elektronige gidiyo

Eğer özeli yazıyosan zaten bunları takmamayı öğrenmen gerekiyo bilkenti kazanan başarılı (burslu) arkadaşların da bunu kabullendiğini düşünüyorum.Çalışkan insan üni'de de çalışırsa gider MIT,Stanford vb. ünilere geliştirir kendini,türkiye'de diploma olarak aynı yazacak ama sizlere şöyle bi örnek vereyim telekomda çalışan babamın arkadaşı iş alımı için babama boğaziçi,odtü,bilkent varsa gelsin demişti ama son olarak bilkent burslu olacak dedi

Ne burslu kazanan arkadaşlarla paralılarla aynı okuyacaksın diye alay edilmeli ne de parayla okuyanlara zekasız denilmeli (sonuçta hepinizin parası olsa ve çocuğunuz bi yer kazanamasa paralı okutursunuz)

Ben hiçbirinden değilim Hacattepe Tıp kazandım bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: --FOSSA--

quote:

Orijinalden alıntı: Mersata

Benim de bi arkadasim 25bin oldu o da bilkent elektronige gidiyo

Eğer özeli yazıyosan zaten bunları takmamayı öğrenmen gerekiyo bilkenti kazanan başarılı (burslu) arkadaşların da bunu kabullendiğini düşünüyorum.Çalışkan insan üni'de de çalışırsa gider MIT,Stanford vb. ünilere geliştirir kendini,türkiye'de diploma olarak aynı yazacak ama sizlere şöyle bi örnek vereyim telekomda çalışan babamın arkadaşı iş alımı için babama boğaziçi,odtü,bilkent varsa gelsin demişti ama son olarak bilkent burslu olacak dedi

Ne burslu kazanan arkadaşlarla paralılarla aynı okuyacaksın diye alay edilmeli ne de parayla okuyanlara zekasız denilmeli (sonuçta hepinizin parası olsa ve çocuğunuz bi yer kazanamasa paralı okutursunuz)

Ben hiçbirinden değilim Hacattepe Tıp kazandım bakalım

Hayırlı olsun soruların varsa beklerim bende Hacettepe tip 1e başlayacam hazırlık okudum :)

• quote:

quote:

aynı bölümdeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

quote:

quote:

aynı bölümdeyiz

Hayirli olsun hocam, sene icinde gorusmek dilegiyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

quote:

quote:

aynı bölümdeyiz

Hayirli olsun hocam, sene icinde gorusmek dilegiyle

494-538 arası almıs.. 494 kaçıncı sıraya denk gelir acaba

• Bilkent EE ye 583 puanla giren var beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

Bilkent EE ye 583 puanla giren var beyler

Olur mu ustad, 25 binden de aliyor o bolum, pis, kaka

• quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

İlk 400 e girsem bende bilkent ee yazardım. Zaten odtüyle arasında devasa farklar yok. minör farklar var. üstüne burs+ücretsiz yurt. niye aileme ek masraf çıkarayım ki?

git gör de binaları sonra konuş derim ben gayet major bir fark var ortada
  • dc27 D kullanıcısına yanıt
    yani büyük farkı kim atıyor hocam ?
  • Şimdi benim babam ODTÜ EEE mezunu olduğundan pek yermek istemezdim ama ODTÜnün binası içler acısı bi durumda AFL'nin devamı gibi diyebilirim. Bilkentin her açıdan daha iyi olduğunu hissediyorum.
  • o noktada bir odtü hayranı olarak tanıtıma gittiğimde ben de maalsef hayal kırıklığına uğradım ama bence bunun yanında eğitim olarak da bilkent baya önde belki makine icin söyleyemem henuz yeni cunku ama söz konusu ee ise bence bilkent ee dünya standartlarında bir bölüm diyebilirim bizzat ee lablarına katılmış biri olarak
  • lys birincisi muhtemelen yurt dışında çalışmayı planlıyor.

bilkent bittikten sonra stanford'da master

ardından amerika veya avrupa'da işe girer.

Fıstık gibi bir gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer33

o da insan sonuçta. biyerlerini kaldırmamak lazım diye düşünüyorum

Katılıyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

o noktada bir odtü hayranı olarak tanıtıma gittiğimde ben de maalsef hayal kırıklığına uğradım ama bence bunun yanında eğitim olarak da bilkent baya önde belki makine icin söyleyemem henuz yeni cunku ama söz konusu ee ise bence bilkent ee dünya standartlarında bir bölüm diyebilirim bizzat ee lablarına katılmış biri olarak

Ben de Temmuz'da iki üniversitenin tanıtımına gittim Bilkent işini biliyor gerçekten ayrıca bence mühendislik adına birşeyler yapılacaksa aletlerin son teknoloji olması lazım ben bunu ODTÜde göremedim hatta ODTÜ oldukça geri kalmış diyebilirim ama Bilkentin EEE binası gerçekten çok moderndi kim yaptıysa yaptırdıysa helal olsun valla

• LYS 1.si ölmedimi?

Dün haberlerde çıktı
  • yıllardır aynı. ya Bilkent elektronik ya da Boğaziçi elektronik seçerler. Arada tıp seçen de çıkıyor ama genelde elektronik
  • helvasını yedik geçen artık bi dahakine dedi hırslı baya çocuk

• ölen 1. galatasaray üni.de okuyormus sanırım eski dönemde birinci
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.