Arkadaşlar biyolojide lys de çıkacak en önemli konular sizce nelerdir.YGS de hiç beklediğim gibi gelmedi sorular daha bir ezber bekliyordum.
düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim iyi çalışmalar.
Sistemler Solunum Fotosentez Üreme ve Gelişme Kalıtım
Bunlardan banko ve bol soru bekliyorum.
kalıtım - üreme ve gelişmeye katılıyorum sistemlerden hangilerinden bekliyorsunuz fazla sistem bilgim yok sizce çok soru kaçırırmıyım ? birde hücreden tahminleriniz nelerdir ygs de çok bekliyordum gelmedi lys de fazla çıkacak gibime geliyor.
Hücreden de gelir; ama 1 ya da 2 tane.
Sistemlerin hepsinden gelebilir açıkçası. Dolaşım, sindirim ve boşaltım zaten her yıl soruluyor. Diğerlerinden de sorulur.
boşaltım banko bence bi de endokrin...
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
Sistemler Solunum Fotosentez Üreme ve Gelişme Kalıtım
Bunlardan banko ve bol soru bekliyorum.
Evet, bunlar banko. En çok içinden sistemlerden gelir.
Genetik garanti soracaklar.Hem de öyle 1-2 tane beklemiyorum 4-5 tane kesin gelir.Niye dersen Ösym ezberini bozdu,ilk bölümde mutlaka 1-2 tane genetik sorarlarken ygs'de hiç çıkmadı.Lys'de soracaklar banko.
Her sistemden 1 soru bekliyorum açıkcası. Üreme gelişme ve kalıtımdan da banko gelecektir. Bir de şu uzun olan yorum sorularından da gelebilir.
çiçekli bitkilerden bi soru sorabilirler üreme ile ilgili
genetik
fotosentez
sistemler
Beyler her konunun içinden Ekoloki çıkıyo bence onun kavramlarını unutmayalım bencede Endokrin Kalıtım Üreme (Kesin 3-4 soru)
Üreme ve Gelişme çıkmazsa kendimi 1hafta banlatırım.
bence evrimden çok soru olacaktır geçen sene olduğu gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme