Şimdi Ara

LYS CEVAP KAĞITLARI YAYINLANDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bu iste bir pislik var ben isaretleme yapmadim dogru falan da saymadi osym baskani aciklama yaparken de soru uzerindw isaretleme yapanlarin dogru diye konusma yapti ygs de ise tam tersi oldu bunlarin iki gunde okumalarindan belliydi kim magdur oldu ben hayirli olsun onumdeki 2000 kisiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sophiesworld

Hocam bu iste bir pislik var ben isaretleme yapmadim dogru falan da saymadi osym baskani aciklama yaparken de soru uzerindw isaretleme yapanlarin dogru diye konusma yapti ygs de ise tam tersi oldu bunlarin iki gunde okumalarindan belliydi kim magdur oldu ben hayirli olsun onumdeki 2000 kisiye

bilmiyorum. sınavdayken hatalı olduğunu anladığım için ne olur ne olmaz diye işaretledim ben en mantıklı şıkları.

istiyorsan ösymye dilekçe yaz. bankaya itiraz parasını yatırmayı unutma. aps ile gönderirsin. dilekçeye kitapçıklardaki bu notu da yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 3 Temmuz 2013; 22:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soft_machine

quote:

Orijinalden alıntı: If I Were Einstein

dile girenler bi bakın la ben göremiyorum... ingde 1 soru iptal olmuş hangisi oldugunu göremiyorum la nolcak

Ben gündüz girebilmiştimi şimdi ben de giremiyorum. İptal olan soru"breaking news are"

emin misin ? hint sorusu diyenler de var dostum
  • quote:

quote:

quote:

dile girenler bi bakın la ben göremiyorum... ingde 1 soru iptal olmuş hangisi oldugunu göremiyorum la nolcak

Ben gündüz girebilmiştimi şimdi ben de giremiyorum. İptal olan soru"breaking news are"

Eminim, baktım hangi soru diye. Hintli soru iptal edilmez, bunu da etmezlerdi de çok bariz bir gramer hatası var diye ettiler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eminim, baktım hangi soru diye. Hintli soru iptal edilmez, bunu da etmezlerdi de çok bariz bir gramer hatası var diye ettiler.

anladım dostum tşk ederim

• Beyler benim sayfada aşağıda cevap anahtarında (dil sınavı) 22. soru iptal yazıyor? nedir sebebi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

matematiğin şokuyla geometri kitapçık numarasını ne biçim yazmışım matta yanlış yok

LYS CEVAP KAĞITLARI YAYINLANDI

hocam sen okul olarak nereyi düşünüyosun ygs derecen iyiydi senin sanırsam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.