Şimdi Ara

LYS CEVAP KAĞITLARI YAYINLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler yayınlandı aiste girin yeni eklendi heralde

• update....
  • Bi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Bi bakalım
    doğru işaretleyip değiştirdiğim bayağı soru varmıs puhh :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhancan

Alıntıları Göster
    Seçtiğiniz test için böyle bir Kitapçık Kodu tanımlı değildir. Lütfen kontrol edip tekrar deneyiniz.

diyor lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhancan

Alıntıları Göster
    Matematikteki yanlışım x=1 de süreklidir diye sorduğu grafik sorusuymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Alıntıları Göster
    dile girenler bi bakın la ben göremiyorum... ingde 1 soru iptal olmuş hangisi oldugunu göremiyorum la nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: If I Were Einstein

dile girenler bi bakın la ben göremiyorum... ingde 1 soru iptal olmuş hangisi oldugunu göremiyorum la nolcak

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben anlamıyorum walla denk geldım yayınlandıgına yazayım dedım kusura bakmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

hadi be:) ağır soruları yapmıssında. full yaparmıssın demek ki. neyse sağlk olsun artk geçti gtti.
  • quote:

Alıntıları Göster
    matematiğin şokuyla geometri kitapçık numarasını ne biçim yazmışım matta yanlış yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 3 Temmuz 2013; 21:59:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

matematiğin şokuyla geometri kitapçık numarasını ne biçim yazmışım

Ben geo kitapçık no sunu yazmayı unutmuştum gözetmen gelip söyledi

• quote:

Orijinalden alıntı: sibumii

quote:

matematiğin şokuyla geometri kitapçık numarasını ne biçim yazmışım

Ben geo kitapçık no sunu yazmayı unutmuştum gözetmen gelip söyledi

Alıntıları Göster
    hocam cidden mat senin devirini döndürmüş ya:D geoya geçince yaz bile değişmiş şoktan

@FunkyCE

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

ben de gidip en basit küme sorusunu dikkatsizlikten yanlış yapmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasva0X

hocam cidden mat senin devirini döndürmüş ya:D geoya geçince yaz bile değişmiş şoktan

@FunkyCE

hocam o sayıları titreyerek yazdım baştan olmadı silip tekrar yazdım bir de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 3 Temmuz 2013; 22:03:52 >
  • quote:

matematiğin şokuyla geometri kitapçık numarasını ne biçim yazmışım matta yanlış yok

• Size osym nin ne kadar serefsiz bir kurum olduguna kanit. Eminim cogu kisi hala fark edemedi. Bu sene ygs mat da iptal edilen soruyu hatirliyor musunuz yonetmelik geregi mattan tek bir soru isaretlemis olsaniz dahi o sorunuz dogru kabul edildi. Bu lys mat sinavinda ise o iki sorunun da yanlis oldugunu bilip isaretlemedim ve osym sorular uzerinde herhangi bir isaretleme yapanlarinkini kabul etti. Peki ya o iki soruya giden 20 dakika peki ya yonetmeligi kendi kafalarina gore degistirdiklerini bilmeyen ogrenciler. Ben aileme anlattim hakkimi aramiyolar. Belki icinizde bir avukat tanidigi olan varsa hakkini arasin bu duruma dusmusse isaretleme yapan kilini oynatmaz ya zaten neyse ye kurkum ye serefsiz osym
  • sophiesworld S kullanıcısına yanıt
    ben boş bıraktım ve doğru sayıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sophiesworld

Size osym nin ne kadar serefsiz bir kurum olduguna kanit. Eminim cogu kisi hala fark edemedi. Bu sene ygs mat da iptal edilen soruyu hatirliyor musunuz yonetmelik geregi mattan tek bir soru isaretlemis olsaniz dahi o sorunuz dogru kabul edildi. Bu lys mat sinavinda ise o iki sorunun da yanlis oldugunu bilip isaretlemedim ve osym sorular uzerinde herhangi bir isaretleme yapanlarinkini kabul etti. Peki ya o iki soruya giden 20 dakika peki ya yonetmeligi kendi kafalarina gore degistirdiklerini bilmeyen ogrenciler. Ben aileme anlattim hakkimi aramiyolar. Belki icinizde bir avukat tanidigi olan varsa hakkini arasin bu duruma dusmusse isaretleme yapan kilini oynatmaz ya zaten neyse ye kurkum ye serefsiz osym

soruya değil teste işaretleme yapanınki doğru sayılmadı mı?

şu an iptal olan sorularda bu not yazıyor.

[ Bu soru ÖSYM Yönetim Kurulu kararı ile iptal edilmiştir. Teste cevap veren tüm adayların bu soruya doğru cevap verdiği kabul edilmiştir. ]

• quote:

Ben gündüz girebilmiştimi şimdi ben de giremiyorum. İptal olan soru"breaking news are"
  • quote:

Orijinalden alıntı: soft_machine

quote:

Ben gündüz girebilmiştimi şimdi ben de giremiyorum. İptal olan soru"breaking news are"

Alıntıları Göster
    bu iyi oldu

ayrıca optiğin sağ alt köşesinde, kırmızı kutucukta bir dipnot olduğunu yeni fark ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.