Şimdi Ara

LYS'de Ek Puanlı Yerleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok önemli bir sorum var ben ek puanla ilgili yardım almak istiyorum, bu sene meslek lisesinden mezun oldum bilişim teknolojileri alanından arkadaşlar eğer kendi bölümümden bir yeri seçersem 0.18 ek puanlı yerleştirme ile seçiyorum ygs1 ve ygs6 da ek puan geldiğini biliyorum fakat benim bölümümün devamı olan bölüm tm ile de alıyor LYS de 'de ek puanlı 0.18 veriliyor mu? Bilgisi olan lütfen yazsın arkadaşlar sorum ; LYS'DE 0.18 EK PUANI VERİLİR Mİ ?

Arkadaşlar eklediğim fotoğraf örnektir, orada bana gelicek olan alanları kırmızı ile seçtim ygs 1 ve ygs 6 'ya geldiğini biliyorum;
    https://store.donanimhaber.com/31/16/26/311626734b9e4f2af5c3a355c28020e4.jpg
    ama bölüm tm ile de alıyor tm'de de ek puan gelir mi ?
     LYS'de Ek Puanlı Yerleştirme

• Arkadaşlar konu güncel lütfen cevap yazar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o puan sadece ygs1 den sadece mtok lara ve bilgisayar öğretmenliklerine giderken eklenmekte diye biliyorum...

• yönetim bilişim sistemleri'ni tercih edeceksin heralde sende benim gibi.ygs-6 ile ek puan alabilirsin.
  • Evet ygs6 ile ek puan aldığımı biliyorum ama bölüm tm ile de aliyor onada ek puan gelmesi gerekmez mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fesat7777

Evet ygs6 ile ek puan aldığımı biliyorum ama bölüm tm ile de aliyor onada ek puan gelmesi gerekmez mi ?

meslek liselerinde ek puan olayı sadece ygs için geçerlidir. bende tm-1 den ek puansız yerleştim.
  • Lys de kendi bölümlerinde olsa ek puan vermez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.