Şimdi Ara

LYS- Edebiyat Çalışma Rehberi (Kişiseldir.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
6
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne demek, başarılar...

• Up...

• cisalfa kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni başladım guvender hızlı bi şekilde çalışıp limit el kitabıyla devam ediyorum ondan sonra yayın denizi ve limit soru bankalarını cozuyorum. Femden yaprak testler femset filan da var soru olarak cozduklerim . 2 ay gibi bi süre var hedefim 45 üstü ne onerirsin benim icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzel1nıck -- 24 Nisan 2016; 23:55:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire1903

Hocam yeni başladım guvender hızlı bi şekilde çalışıp limit el kitabıyla devam ediyorum ondan sonra yayın denizi ve limit soru bankalarını cozuyorum. Femden yaprak testler femset filan da var soru olarak cozduklerim . 2 ay gibi bi süre var hedefim 45 üstü ne onerirsin benim icin

Hocam güzel gitmişsiniz bence bol bol tekrar yapın ve önerdiğim kaynakları çözebilirsiniz. Kolay gelsin, başarılar...

Tesekkur ederim

• rica ederim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 sayısalım.Yazın başında edebiyat çalışmaya başlayacağım.İlk konu anlatımlı kitaptan okuyup test çözmeyi planlıyorum.Özel ders almaya gerek var mı edebiyattan sizce?Bir de konu anlatımı olarak hangi kitapları almalıyım?
  • Hangi üniversite de hangi bölüm?
  • Av. Harvey Specter kullanıcısına yanıt
    tobb etü iktisat

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

11 sayısalım.Yazın başında edebiyat çalışmaya başlayacağım.İlk konu anlatımlı kitaptan okuyup test çözmeyi planlıyorum.Özel ders almaya gerek var mı edebiyattan sizce?Bir de konu anlatımı olarak hangi kitapları almalıyım?

yazın cumhuriyet edebiyatına çalışmanızı öneririm hocam. bence özel derse hiç gerek yok edebiyat için. konu anlatımlı olarak benim kullandıklarım ve önerilerim;

fem k.a (en alt seviye,bunu almasanız da olur)
    limit el kitabı (tam kapsamlı çok iyi)
    yayın denizi konu anlatımlı soru bankası diye bir kaynak vardı onu da cumhuriyet için ekstra almıştım ve çok memnun kalmıştım.

başarılar.

Tamamdir hocam saolun.

• Up

• ben de herkese sarkilarimi tavsiye ediyorum gencler..https://m.youtube.com/watch?v=dCVH-xCe9YE

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.