Şimdi Ara

lys fizik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar lys de fizik bölümünde vektörler ve momentum gibi belli basit konulardan sorular gelicekmi ?şimdiden cevaplarınız içn teşekkürler

• Momentum değil de,moment diyecektin herhalde.Momentum kesin gelecek.Vektör ve moment de gelmesi muhtemel.
  • LYS'de YGS'deki bütün konulardan da soru gelebilir.

İtme ve momentum kesin gelecek. Vektörlerin gelme olasılığı yüksek. Moment de kesin gelecek.
  • ewt doğru diyorsun moment diyecektim söylerken ve yazarken karıştırdığım konular ikiside :)
  • Momentten nasıl bu kadar eminsin?Vektör yıllardır soruluyordu YGS'de sorulmadı.Bence de vektör çıkması en yüksek ihtimalli 1. bölüm konusu şu an.Onu da herkes halleder zaten.
  • şöyle ki belli başlı kolay olan konuları sormaları gerekiyordu bilemeyen kişiler bu tür soruları bilip baraj ı geçmeleri gerekiyor bu sene zaten mf öğrencileri az olduğu için bütün özel okullar sinek avlicaklar yada kapanacaklar
  • peki arkadaşlar tüm optikten kac soru cıkar ? en zorlandıgım optik.düzlem ayna ve gölge hariç.yani küresel aynalar , mercekler , aydınlanma falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt kimya
    5 yıl önce açıldı
    tyt fizik
    geçen yıl açıldı
    Tyt matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimyada ne çıkar
  • optigin o sevmedigin kısmından garanti bir şekilde bir tane var kesin 2. filanda olabilir ama belli olmaz

kimya dan 10 civarı organik kimya bekliyorum ben
  • @OsFe

radyoaktivite sorusu bekliyorum ben bir tane banko.bir de en kekinden yarılanma sorusu sorarlarsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eateab -- 20 Haziran 2010; 20:58:47 >
  • vektörlerden 1 tane kesin 2.side belki olabilir.momentte aynı şekilde.
  • peki beyler biyolojide sistemlerden kac soru gelir sizce ? hiç fikrim yok da biyolojiden , sadece sistemlere öyle bi gözatcam son günlerde.
  • Kimya'da Organik çok büyük avantaj bilene,7-8 organik kesin gelir.10'da YGS'den gelir.Radyoaktivite,kimyasal bağlar garanti zaten.Radyoaktiviteden 1 soru,bağlardan 2-3 soru tahmin ediyorum.Gerisi diğerlerinden artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

peki beyler biyolojide sistemlerden kac soru gelir sizce ? hiç fikrim yok da biyolojiden , sadece sistemlere öyle bi gözatcam son günlerde.

Denemelerde ne gelirse öyle gelir işte7-8 sistem gelir bence en fazla.Çünkü biyolojinin diğer derslerden farklı olarak ygs-lys diye tam bir ayrımı yok.Gider hücredende soru sorar üreme gelişmeden de.Veya hücre bölünmesinden.Sen bi sistemlere bak o kadar zor değil.Optiktende şöyle diyim 1 tane ayna/mercek 1 tane kırılma 1 tanede aydınlanma gelir.Aydınlanma kesin gelecek gibi.Bide ben bu adamların kesin şu gezegenler arası çekimden bir formulü sormalarını bekliyorumBu sene sordukları soruların çoğu öyle

• ısı sıcaklık genleşme gıbı fızıgın 1.bolum uyuz konularından soru gelır mı denemelerde hıc rastlamadım genlesme kaldırma kuvvetı ısı sıcaklık vs gıbı konulara sadece moment kuvvet gıbı konular var ama onlar da zaten 10.sınıf konusu lysde cıkacak ygs de cıkmaması normal degıl mı?

kımyadan organık kımyaya bakan arkadaslara soruyorum cok detaya gırer mı osym?mesela org. kımya guvender var bende alkoller ald. ketonlarda bır suru tepkıme cesıtı var ama osym soruklarına bakın ısım soruyorlar sızın fıkrınız nedır yuzeysel mı gelır detay mı?Ve kımyadan ygs konularından kac soru gelır tahmınen ??Cunku kımya 2.bolum cok kolay denge falan hep bırbırının aynı ne sorabılırler??
  • kimyada inşallah amit amin felan sorarlarda çalışanlar hakkını alır ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.