Şimdi Ara

Lys hardcore canlanma planım ve siparişler(Hedef eklendi yorumları alayım ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
9
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan ben de gaza geldim önce bir plan oluşturmam lazım ve şimdi yapicam evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MİRAH kullanıcısına yanıt
    tabiki yapıcaksın tek yapman gereken planını oluşturmak ve çalışmaya başlamak gerisi gelir zaten.
  • Mr.Billionaire kullanıcısına yanıt

• YGS obp ile 270 hedefim LYS ts2 380

• hayalperestpanda H kullanıcısına yanıt
    neden olmasın
  • FİNALİN YEŞİL LYS BİO KİTABINI AL
  • Yaz beni de bi talihsizlik oldu nedense yapamadım konular darmadağın. Hedef tıp neresi olursa ( Doğu da dahil devlet ) ygs çık kötü durumda en kötü denememi çıkardım bi başarı hikayesi yazmak istiyorum.

• konu özetli olanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmanow

Yaz beni de bi talihsizlik oldu nedense yapamadım konular darmadağın. Hedef tıp neresi olursa ( Doğu da dahil devlet ) ygs çık kötü durumda en kötü denememi çıkardım bi başarı hikayesi yazmak istiyorum.

Ygsde kaç bin bekliyorsunuz hocam

• Mr.Billionaire kullanıcısına yanıt
    Hayır konu için ASEL'in kitabını tek geçerim ama sb final tabiki
  • Bende abaniyorum yarından başlayarak. Artık kendi bölümümüzde olduğumuza göre rahatız. Yarın integral ve türev tekrarı yapacağım ayrıca sistemlerden soru çözeceğim. Ygsden çakılmak engel değil. Başarabiliriz.

• Bende varım ama ben konu seçeceğim limit integral türev - organik yapmayacağım mesela. Bildiğim kısmından bir soru gelirse yaparım limitten falan, türev integralde bildiğim kısımdan gelir mi bilmiyorum Hocam senin dediğin kitapları bende alacağım. Her konuyu ordan bitirip elimdeki soru bankalarından temizleyeceğim ve denemelere abanacağım. Ama önce matematiğin ygs kısmını 1 haftada tekrar etmem gerek çok iyi bilmiyorum

Özet: Beni de say bende hardcore çalışacağım. Hedef yerleşme puanı ile birlikte: 350-400 aralığı

Soru bankası olarak her dersin fen bilimleri yayınlarından kitabı var, matematikten karekök var fizikten palme var ama konu anlatımlı lazım senin listeyi yarın alıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cornucopia. -- 12 Mart 2017; 20:59:39 >

• hocam ösym den intikamımı alacağım 120-130k'dan 15 k ya çekmek için var gücümle çalışacağım ( tm3 ) YAZ BENİ
  • hayalperestpanda H kullanıcısına yanıt
    benim ygs 1-2 obp ile 300 olacak umarım lys de yerleştirme puanı ile 350-400 arası yaparım çok moralim bozuk
  • MİRAH kullanıcısına yanıt
    70 bine kadar yolu var gibi duruyor

Max netler . 31 /. 12.25. / 28.5. /. 30. (TSMF)

• durmanow D kullanıcısına yanıt
    Motivasyonu kaybetmeyin başarıriz umarim

• Ygs çok kötü ya 80 net geldi.Ygs 1 150 k falan gelsi lys de 100 binin altına çekmek istiyorum.

• Yaz kardeşim yarın sabah başlıyorum artık hakkımızı almanın tam sırası yarın fizik ve türev ile başlıyorum

• OBP 95

Mat2 bitti hocam

FKB tekrarlari duruyor

Modern Fizik filan duruyor
    Onlar tamam da

30 GEO sorusunu nasil soracaklar cok merak ediyorum
  • Beyler ygsde çok bişey yapamadım barajı anca geçiyorum. Mezunum bir sene daha hazırlanmak istemiyorum. İnşaat mühendisliği istiyorum. Doğu hariç heryer kabulümdür. Sivas olur bolu olur konya falan. Sizce çekebilir miyim o kadar? Nasıl çalışmam lazım ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.