Şimdi Ara

Lys hardcore canlanma planım ve siparişler(Hedef eklendi yorumları alayım ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
9
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mattan daha iyisini yaparsın hocam
  • Mr.Billionaire kullanıcısına yanıt
    Ya olabiliteli olsun dedim. Zorlarsam parçalarim. Bekle ulan beni HACETTEPE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palme fizikten uzak durun derim onun yerine final fizik daha mantıklı bir seçim olabilir.
  • Gerçekçi konuşacağım. Ygs'de bu netleri çıkarttıysan lys'de o netleri çıkartman imkansız. Belki 20-30kya çekebilirsin gerçekten çalışırsan. Ama kendine biraz daha gerçekçi hedefler koymalısın. Umarım lys'den sonra beni utandırırsın

• konuyu açan arkadaşımla netlerim neredeyse aynı hedef aynı
    ygs'de 2 gün çalışıp 3 gün yatan biri olarak (bahane olarak söylemiyorum tamamen aptallığım)
    artık eşşşşek gibi çalışma faslı

ayrıca tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum var;

1) branş başına kaç soru bankası ideal? (mf için)
    2) konu çalışırken 3-4 gün üst üste mat, 2-3 gün biyo vs. mi çalışayım yoksa aynı güne 2-3 farklı ders koyayım mı?
    3) integral türev limit 1 ayda bitirmek mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Billionaire

Hocam işlerde 99 lira üzerine kargo bedava kitapistede fiyat farketmiye kargo her zaman bedava bu arada biyolojiden palme hariç konu anlatımlı olarak simetri iyimidir ya da başka tavsiyen varsa

fen bilimleri ve fdd ye göz at, ve meb in kitaplarını da kullan mutlaka özellikle sistemler için sadece 11 sınıf ders kitabını kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroglu_burhan

palme fizikten uzak durun derim onun yerine final fizik daha mantıklı bir seçim olabilir.

finalin sarı kapaklı olan kitabı var elimde 2014 basım, dehşet-ül vahşet.
  • quote:

Hocam işlerde 99 lira üzerine kargo bedava kitapistede fiyat farketmiye kargo her zaman bedava bu arada biyolojiden palme hariç konu anlatımlı olarak simetri iyimidir ya da başka tavsiyen varsa

Bu siteyi kullandınız mı veya kullanan birini duydunuz mu?
  • Hayvan gibi çalışacaklara kitap linki verebilirim.Daha önce verilmiştir belki onu bilemeyeceğim ama isteyen olursa pm den ulaşsın
  • Hocam kalan sürede o kadar neti unut bence gerçekçi olalım Yine iyi yaparsın ama 48 matematik falan zor. Limit türev integral falan bunları milley ygs den önce bitiriyor ki kalan konular anca yetişiyor. Diğer konulara bakarken onlara vaktin kalmayacak o yüzden konu seç derim. Kimyada da organik aynı şekilde falan her dersten konu seç. Yoksa lys de hayal kırıklığı yaşarsın

Limit türev falan bakmamaya karar verirsen mps 2 yi alma o kitap limit türev integral
  • prlk kullanıcısına yanıt
    ben kullandım gayet güvenilir
  • Cornucopia. kullanıcısına yanıt
    sene sonu ss yi atarım
  • Hedefinden dolayı seni tebrik ediyorum whatsapp grubu kurarsanız katılmak isterim

Böyle başlıklara ihtiyacimiz var

• Hocam puanza yanlış hesaplıyor dikkat edin. YGS puanı doğru çıkıyor ama LYS puanı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Geçen sene yaptığım netleri yazdım LYS puanım 15-20 puan fazla çıktı. GEO-MAT kat sayıları eşitlendi puanza acaba onu mu uyguluyor emin olamadım.
  • MİRAH kullanıcısına yanıt
    şuanlık wp grubu gibi bir düşüncem yok olursa haber veririm
  • neroXIII kullanıcısına yanıt
    hocam valla doğrumu yanlışmı hesaplıyor bilmiyorum artık allah ne verdiyse yardırıcaz
  • quote:

hocam valla doğrumu yanlışmı hesaplıyor bilmiyorum artık allah ne verdiyse yardırıcaz

Hahaha doğru dediniz hocam taktik maktik yok bam bam bam
  • hocam özel mesajınız kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Billionaire -- 13 Mart 2017; 13:22:54 >
  • beyler tm için lys kitap önerisi yapabilirmisiniz?
  • quote:

sene sonu ss yi atarım

utandır beni
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.