Şimdi Ara

Lys hardcore canlanma planım ve siparişler(Hedef eklendi yorumları alayım ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
9
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sirinle Beni Sirin Baba kullanıcısına yanıt
    evet hocam
  • Mr.Billionaire kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam başarılar
  • YGS dönemimde Karekök LYS bitirdim. Dehşetli güzel, öğretici ve kaliteli bir kitap. Bir türev sorusu hala aklımda. Gerçekten çok beğenmiştim. Gerçi YGS mat tecavüz etti orası ayrı.
  • Azmini beğendim hocam. Netlerimiz çok benzer.
    Hedefimiz çok benzer :) Umarım imkansız diyenlerin ağzını açık bırakırız
  • betten B kullanıcısına yanıt
    İnsan, kaIbi ve akIıyIa bir yoIa baş koyduysa, bu dünyada hiçbir şey imkansiz değiIdir.
  • Unutmayın beyler, her inişin bir çıkışı vardır. İnşallah biz de bu çıkışı lys ile gerçekleştiricez. HAYDİ ASLANLARIM, VAR MISINIZ SIRALAMALARIN TEPESİNİ AŞINDIRMAYA!?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AwerlawK kullanıcısına yanıt
    o lys'nin anasını yoğurtlamazsam şerefsizim
  • plani nasil olusturdunuz? yardim istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ümit varmı ilk 25k için hocam.

Lys hardcore canlanma planım ve siparişler(Hedef eklendi yorumları alayım )

• Fen bilimleri yildiz serisi lys biyoloji cok guzel tavsiye ederim

• theicestorm kullanıcısına yanıt
    Eğer temelin varsa 3 ayda üstüne eklersin ancak temelin yoksa 3 ayda anca temel atarsın belki atamazsın (temelden kastım ilkokul ve 9. Sınıf konuları)

• Saydo34 kullanıcısına yanıt
    İlkokul temelim çok çok iyi. Liseye geçip çakallığa başlayınca dur diyen olmadı. 9.sınıf temelim fazla olmasa da var.

• theicestorm kullanıcısına yanıt
    Taamdır dostum kendine gerçekçi hedefler koy ve yoğunlaş mesela bak anadoluda inşaat mühendisliği kaç binden alıyormuş puan türünü öğren hangi derslere yoğunlaşman gerektiğini öğren sonra hedef netlerini yaz puanza'ya bu hafta da çalışmaya başla bana güven kazanırsın kesinikle mesela türev integral yapmadan da kazanırsın bu yüzden rota belirle demek istiyorum sana dostum ama sağlam çalışmak lazım

• Saydo34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum. Bugün biraz şu ygs kafasını dağıtıp akşama veya yarın başlayacağım teşekkür ederim

• Benim tenelim yok gibi bisey. Mat icin kaynak ariyorum ayrica okulum dersanem yok yapamadigim soruları gösterecek kimsem yok yani.

• kardes sen bu ssdeki netleri yap sonra bana pm at evine geliyorum isi gormeye

• 60kdan 3k mı?
  • Güldürdün

• Lys hardcore canlanma planım ve siparişler(Hedef eklendi yorumları alayım )

umudu bırakmak yok! HARD CORE LYS
  • Açtığım başlıkta fazla umursanmadığım için buraya yazmaya karar verdim kusura bakmayın gençler ben de baya baya sıkı çalışmayı düşünüyorum fakat kaynak önerisine baya bir ihtiyacım var.

Öncelikle her dersten temelim var ama çok değil kısacası konu anlatımlı kitaplara yönlendirmeniz daha hoş olur . 2015'de türev ve integrale apotemiden çalışmıştım ve beğenmiştim değişen bir şey var mı içerik olarak eklenen veya çıkarılan konu vs ? ( 2015 mezunuyum gençler okulu bıraktım sınava hazırlanıyorum) . Geometri ve Fen'de ise hangi kaynak daha iyi çok fazla bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim ve memnuniyet duyarım :)
    Kimya'da palme organik iyiydi hala iyi midir önerir misiniz ?

Edit:Matematik temelim diğer derslere göre daha fazla ve kendime daha çok güveniyorum matematikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurd0 -- 16 Mart 2017; 5:16:4 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.