Şimdi Ara

LYS Kimya LYS Fizik Konuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elinde yeni basım kitap olan ss atabilir mi konuları bir sırasıyla görmek istiyorum.Palme varsa daha iyi olur.
    Ya da konuları sırasıyla bilen varsa yazsa da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 98aydin05 -- 14 Eylül 2016; 21:33:58 >

• up
  • yeni basım bulsam kitap alcam da kitap yokki ss atsak
  • Haklısın.Ama işlerin sitesinde palme lys fizik-kimya çıkmış görünüyor.Ben yine de bir sorayım dedim.
    Fen bilimleri esen filan da çıkmış galiba belki elinde onlardan olan vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 98aydin05 -- 14 Eylül 2016; 23:44:07 >
  • LYS kimyayı bekliyordum , fiziği çok ince bu arada palmenin ... Geçen seneki a-b kitabından sonra tamamen rezillik olmuş , halbuki konularda hala yerli yerinde duruyor . (YÜZDE 98)
  • Hocam fizik varsa içindekiler kısmının ss ini atabilir misin ya da konuları yazabilir misin.Bir de kitabı beğenmemişsin galiba onun yerine başka bir önerin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 98aydin05 -- 14 Eylül 2016; 23:55:38 >
  • 98aydin05 9 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben fkb den en çok fiziğe ağırlık veriyorum , fem beyaz çözdüm ortanın bir tık üstü gayet güzel , körfez çözdüm ilk mekanik kısmı güzel çözümleri felan var ama seviyen iyiyse tavsiye etmem. Birey C inceledim , şuan hala çözmekteyim . Nihat bilgin çözüyorum en efsosuda bu . Bu arada palmenin lys yeni müfredatını kitapçıda inceledim , satın almadım beğenmediğim için . Fakat eski kitapları bulabilirsen bir yerden efsodur a-b şeklinde.
  • Peki sağ ol hocam.
  • Hocam A-B bende var da yeni basımların soruları ile AB arasında fark var değil mi? Onlardan almayı düşünüyorum A-B yi geçen sene biraz çözmüştüm ama malum müfredat değişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fark yok . İstersen aç meb kitaplarını incele. Benim dememle olmaz bu kendi içini kendin rahatlar bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.