Şimdi Ara

Lys netleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lys netleriniz nasil su siralar ortamala kac ustu olmali minimum fen mat icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne için kim için?

barajı geçmek için? 1k için?
  • ne desek boş

aynı soruyu 1 ay sonra alayım please
  • pireliperi P kullanıcısına yanıt
    15 mat, 5 geometri yapıyorum ve kendimden utanıyorum. Sorulan dört sorudan bir tanesini doğru yapabilmek cidden canımı sıkıyor.

• brnefe2015 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ihtiyacım olan şey de 17 mat 5 geometri. Bu netler için nelere asılmalıyım lys konularında? (Lys mat Temel'im yok özel derse başladım çarpanlara ayırma bitti ikinci dereceden denklemler bitmek üzere.)Umarım siz de istediğiniz netlere ulaşırsınız.

• bosmesguliyet kullanıcısına yanıt
    Kardeşim logaritma,polinomlar, matris determinant gibi çok da zor olmayan konuları bir şekilde halletmeni tavsiye ederim. Şu vakitten sonra türev integral falan gerçekçi olmak gerekirse gerçekten çıldırmışçasına ders çalışmakla olur ancak.
    Dediğim gibi ufak konulara çalış ama tam çalış, bazı hocalar mesela soru bankasında 5 test varsa ilk 3'ünü çözün yeter diyebiliyorlar. Öyle bi dünya yok. Logaritma çalışıyorsan gelebilecek bütün soru tiplerini görmen lazım. Velhasılkelam zaten az şey biliyoruz onları da tam bilelim. Yukarıda belirttiğim konular çok vakit alan konular değil. Örneği Sıkı çalışsan polinomu 2 günde yok edersin, gelebilecek tüm soruları yapabilecek noktaya ulaşırsın.

Hocam çok teşekkür ederim sizce yapılabilir mi 17 net ? Birde geometri icin tavsiyeleriniz nelerdir 5 net icin hangi konulara tam asılsam 5 soru yaparım? Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosmesguliyet -- 11 Nisan 2016; 0:50:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosmesguliyet kullanıcısına yanıt
    yapılır kardeşim, her türlü yapılır. moral vermek için söylemiyorum gerçekten bak.

geometri için şuna bak mesela:

Üçgende Açı (2 Soru)
    Üçgende Alan (1 Soru)
    Eşkenar Üçgen (1 Soru)
    İkizkenar Üçgen (1 Soru)
    Dik Üçgen (1 Soru)
    Dikdörtgen (1 Soru)
    Paralelkenar (2 Soru)
    Kare (2 Soru)
    Yamuk (1 Soru)
    Çemberde Açı (1 Soru)
    Çemberde Uzunluk (1 Soru)
    Dairede Alan (1 Soru)
    Çokgende Açı (1 Soru)
    Silindir (1 Soru)
    Koni (1 Soru)
    Uzayda Doğru Ve Düzlemler (1 Soru)
    Doğrunun Analitik İncelenmesi (4 Soru)
    Çemberin Geometrik Yeri (1 Soru)
    Vektörler (2 Soru)
    Çevresel Çemberin Çizimi (1 Soru)

TOPLAM: 30 Soru

sadece üçgen konusu 6 soru.
    üçgeni iyi öğrenirsen kare, dikdörtgen falan gibi konularda da rahatlık yaşarsın. birbiriyle çok bağlantılı bunlar zaten.
    buna ek olarak çemberde açı var mesela, kek soru.
    analitik geometriyi bilmiyorum.

genel görünüm bu şekilde. olmaması için bir sebep yok. 2 ay çok değil ama üçgeni, çemberde açıyı çok olsa 3-4 günde halledersin.

Hocam çok sağolun ya üçgene başladım bugün inşallah azimle bu isi başarabilirim çok teşekkür ederim. @brnefe2015

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.