Şimdi Ara

lys sonrası her şey güzel olacak sanırdım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hayalet dansı

quote:

Orijinalden alıntı: CEO!

şu an istediği yeri %100 kazanıcağını bilenler mutlu ve rahat. bunun olabilmesi için de sene içinde çoğu kişiden fazla çalıştılar. yani ne ekersen onu biçersin.. yaşadığınız hayat, yaptığınız seçimlerle şekilleniyor..

benle istediğim yer arasında 5k lık bir fark var gelir mi gelmez mi diye düşünmekten içim hiç rahat değil.emeğime güveniyodum ama sınav da ummadığım aksilikler oldu bu yüzden biraz şansta lazım insana

öyle malesef. hayırlısı. inşallah gelir istediğin yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzademeke

Tercih sonuçları geldiğinde istediğin yeri kazandıgında kendine gelceksin mrk etme

Hazırlık atlama sınavı olanların çoğu kişi ingilizceye asılcak bu seferde. Bitmiyor ah keşke bitse.
  • PARAN VARSA NE RAHAT PV=NRT DALGICLIK PARASUTLE ATLAMAK RAFTİNG PARA YOK KIZ YOK EYLENCE YOK PARA VAR KIZ VAR EYLENCE WAR LYS SONRASI SEVINC VAR
  • haklı dıyorsunda artık onlarda bu devırde paraylan parayla sadece ahıretı alamayız bnce dıer seyler faso fıso
  • hayat her zaman daha kötüye gider. hep geçmişi ararız. bu bilinen bişey. lysde birinci olsan bile en fazla 3-4 gün tadını çıkarırsın. sonra yine aynı tantana.
  • Iyi sayılabilicek bir üni kazanıcam inşallah (çapa tıp) ama mutlu sayılmam..şimdi ıstanbula gidiyorum ve ayda 1500 tl masraf..kalacak yer sıkıntısı...hep ders çalışıcam çapada :( sürekli para hesapları yapıcam :( ..zaten ben liseyi çok seviyordum..ilk üç senesini yani..yazılı akşamları çalışır derste telefonla uğraşır harçlık cepte biraz gezer eve gider pc oynardık..yeme içme yatma tuvalet temizlik herşey bedava :D AH AH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

PARAN VARSA ADAMSIN KARDEŞİM NE YAZIKKİ BÖYLE

ÜNİVERSİTE NE OKUDUĞUN FALAN TIRT

PARAN VARSA ADAMSIN

HA BİDE TIP DİŞ OKUYASAN HÜRMET GÖRÜRSÜN TAM ADAMSIN

Yinemi sen her konuya tıpda hürmet ve caps le dalıyosun sakin ol

• Onu yapicam sunu yapicam diye bir suru plan yapan ben butun gun doktorlar izleyip ardindan cennet mahallesine geciyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

quote:

Orijinalden alıntı: sehzademeke

Tercih sonuçları geldiğinde istediğin yeri kazandıgında kendine gelceksin mrk etme

Hazırlık atlama sınavı olanların çoğu kişi ingilizceye asılcak bu seferde. Bitmiyor ah keşke bitse.

ne diyim kardeş Allah kolaylık versin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Hadi bu düzeni değiştirin.

aynen. bi el atın da değiştirek aklımıza gelmişken arkadaşlar
  • quote:

şu an istediği yeri %100 kazanıcağını bilenler mutlu ve rahat. bunun olabilmesi için de sene içinde çoğu kişiden fazla çalıştılar. yani ne ekersen onu biçersin.. yaşadığınız hayat, yaptığınız seçimlerle şekilleniyor..

kitaptan konuşma !
    Bi düşün bakalım sen hayatta ektiğin herşeyi biçtin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.caner

quote:

kitaptan konuşma !
    Bi düşün bakalım sen hayatta ektiğin herşeyi biçtin mi ?

henüz ektiğim şeyleri biçmek için yaşim genç. Fakat sana bunun somut bir örneğini sinav konusunda gösterebilirim. 2014 lys sonuclarinda burada cok ses getirecek bir konu açicam. Seni ondan haberdar ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.