Şimdi Ara

lys sonrası her şey güzel olacak sanırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sınava hazırlanırsın uyumadan çalışırsın,sınav günü gelir heyecandan uyuyamazsın,tercih zamanında ne yapsam diye düşünüp uyuyamazsın,bir de sonuçları uyumadan bekle gece gece dertlendim tercihlerime gelsin diye istemediğim yerleri de yazdım bu sınavlardan dolayı hayattan soğudum

• Tercih sonuçları geldiğinde istediğin yeri kazandıgında kendine gelceksin mrk etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım hepimiz için en güzel şekilde bu günler biter.
  • kazanicaz da nolucak yine ayni anlamsiz hayat

• Hayatınıza anlam katmak sizin elinizde

• Hadi bu düzeni değiştirin.

• PARAN VARSA ADAMSIN KARDEŞİM NE YAZIKKİ BÖYLE

ÜNİVERSİTE NE OKUDUĞUN FALAN TIRT

PARAN VARSA ADAMSIN

HA BİDE TIP DİŞ OKUYASAN HÜRMET GÖRÜRSÜN TAM ADAMSIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

PARAN VARSA ADAMSIN KARDEŞİM NE YAZIKKİ BÖYLE

ÜNİVERSİTE NE OKUDUĞUN FALAN TIRT

PARAN VARSA ADAMSIN

HA BİDE TIP DİŞ OKUYASAN HÜRMET GÖRÜRSÜN TAM ADAMSIN

yalan

• Paran varsa adamsın lafına hiç inanmıyorum etrafında seni sen oldugun için seven insanlar olunca paraya gerek kalmaz

• the best or nothing kullanıcısına yanıt
    şu paranın gözü kör olsun bu hayatta paran ve unvanın kadar saygın var ama çaba gösterip bir yerlere gelmek şu günlerle başlıyor sonra bize ve şansımıza bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet dansı -- 22 Temmuz 2013; 4:15:50 >
  • Money talks in this world boy

• Sınavım iyi ama ben de uykusuzum .para olacak kardeşim olmazsa bir yere kadar mutlu olabiliyosun ..

• 2011 de tercih falan yaparken araftaydim direk. Gece 3 den sabah 8 e dek doktorlar, 8-13 arasi house m.d, 13-19 arasi doktorlar ve 19-24 arasi tekrar house m.d :( en azindan bu sene erken aciklaniyor ben kac gun beklemistim :(

• hafız inanır mısın o tatil senin bu tatil benim gezicem diyen benki ne hallere düştüm şuanda evdeki çöp torbası bile benden fazla dışarı çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obtfkci

hafız inanır mısın o tatil senin bu tatil benim gezicem diyen benki ne hallere düştüm şuanda evdeki çöp torbası bile benden fazla dışarı çıkıyo

Aynen hocam:))

• ben de ders çalışırken bu günlerin hayalini kuruyodum şimdi ders çalıştığm günleri özlüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet dansı

ben de ders çalışırken bu günlerin hayalini kuruyodum şimdi ders çalıştığm günleri özlüyorum

aynen, en azindan bir hedef vardi.. simdi amaçsiz ruh gibi biri oldum

• şu an istediği yeri %100 kazanıcağını bilenler mutlu ve rahat. bunun olabilmesi için de sene içinde çoğu kişiden fazla çalıştılar. yani ne ekersen onu biçersin.. yaşadığınız hayat, yaptığınız seçimlerle şekilleniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: r44k

quote:

Orijinalden alıntı: Obtfkci

hafız inanır mısın o tatil senin bu tatil benim gezicem diyen benki ne hallere düştüm şuanda evdeki çöp torbası bile benden fazla dışarı çıkıyo

Aynen hocam:))

aynen yalnız değilmişim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEO!

şu an istediği yeri %100 kazanıcağını bilenler mutlu ve rahat. bunun olabilmesi için de sene içinde çoğu kişiden fazla çalıştılar. yani ne ekersen onu biçersin.. yaşadığınız hayat, yaptığınız seçimlerle şekilleniyor..

benle istediğim yer arasında 5k lık bir fark var gelir mi gelmez mi diye düşünmekten içim hiç rahat değil.emeğime güveniyodum ama sınav da ummadığım aksilikler oldu bu yüzden biraz şansta lazım insana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.