Şimdi Ara

LYS Sonuçları Açıklandı (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
2
Favori
97.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

quote:

Orijinalden alıntı: fuuryoku

quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Galiba 11 bin kişi fizikten full çekmiş.Oha diyorum.

1700 değil mi ???

+1

11k mı 1.7k mı?

Ben 1.7 diye duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orijinalden alıntı: 3S3R

Edebiyat sınavın en kolay testiymiş öyle dedi.

Ya bırakın bu çapsız herifi... Ben köy okuluna hademe yapmam bunu, çıkmış ÖSYM Başkanı yapmışlar...

2010 YGS'de Sözel'de full yapan yok... Adam çıkmış "Bu sözele yeteri kadar özen gösterilmediğinin işaretidir" diyor...

Aptal... Türkiye 1.si bile sadece 3 sözel yanlış yapmış... Niye?

Çünkü sözel'de çok bariz 3 tane yanlış soru var... Herifte kapasite yok ki değerlendirsin...

Edebiyat'ın ortalaması en yüksek çıkmıştır, ki doğaldır. Her sene bu böyledir, Türkçe ortalaması en yüksek gelir...

Bu Edebiyat en kolay test mi demektir? Bu herif ÖSYM Başkanı bi de... Diyecek bişey yok...

Tanımadan etmeden ettiğin bu lafı önce bir tart sonra bir daha konuş derim. Hademe yapmam dediğin adam Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük bilgisayar mühendislerinden! Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünün en değerli hocalarından birisiydi. Sanki soruları hazırlayıp tek tek çözen oymuş gibi ne güzel hakaret ediyorsun? Onun gösterdiği başarının 1000 de 1 ini göster de tebrik edelim seni de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 15 Temmuz 2010; 10:24:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Opps

Ben izlemiyorum ama arkadaş biraz önce açıklamada 420 puan alan 40bine giremiyor dediler dedi.Doğru mu ?

Öyle birşey varsa s.çtığımızın belgesidir arkadaş
    Edit: Okul puanı dahil mi 420 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 15 Temmuz 2010; 10:25:32 >

• Bu konudaki kullanıcılar: Nikola Tesla, Alper, Full#Throttle, base, 34, dazed, frt-_-ctn, canus, Opps, inoss, Anarchitekt, LifesGood®, YodaTheMaster, istan, trbattle, Alright, SiyaH BeyaZ, _vendetta_, frozen5, tezocan, Le petit prince, prometheus, KaptanMirliva, XeaNa, mck55, bradypus35, m1nd, Karaoğlan, seRniLes`, Miex, AlaturkaMavzer, atarlıyım, Galois_, Tengere, akhilleus_41, Beylik, .:KeÇi:., likable06, berrakk, cinli, _SouL_, bluecancan, anilkq, akktwell, Randall, Method Man, lion17, ÖzelYön, Gürcan34, blade77, berendahte, hasan1992_, lvl, crazy_mac, speedman, silverarrow, Kortex, CanYücel, ysselim, Nehars, osmanlı., FREE-4, AsilBerk, Royal Archer, mehmet1126, Boidae, cucucucu, Dişi Dökülen Nijeryalı, e_bay, Lownage, aLLy_Fb, skyw@lker, wermidon, treko, Thoughtless, hululop, inmydarkesthour, NaKaMa, canbaba19, LiesOfFear, DMUKKS, murii, cancankartal
    98 kayıtlı üye, 62 misafir

Bu bir rekor diyebiliriz. Sabahın bu saatinde sadece bir konuda 160 kişi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

felsefe grubu sorularının tamamını net yapan olmamış hatta 29 bile yapan yokmuş

bu dediğin gerçekten dogrumu

evet doğru ünal açıkladı

Dersane denemelerinde felsefede ful ve fule yakın çıkarırdım LYS felsefe soruları çok zor geldi bana ful çıkmamasıda normal olmuş bence :)
  • O kadar fulleyen varsa bi o kadar da 1 yanlış yapan vardır.
  • quote:

Sıralama gerçekçi olmayabilir diyor.Kendine güvenenler girdiği içinmiş cart curt...Ulan biz neye güvenerek tercih yapacaz o zaman.

Eee nasıl gerçekçi değil ki?Anlamadım bi poh ya
  • 5dk..hadiçökertelim mebin siteyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alright -- 15 Temmuz 2010; 10:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opps

Ben izlemiyorum ama arkadaş biraz önce açıklamada 420 puan alan 40bine giremiyor dediler dedi.Doğru mu ?

hammı?
  • sabır arkadaslar 5 dk
  • 4 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

quote:

Sıralama gerçekçi olmayabilir diyor.Kendine güvenenler girdiği içinmiş cart curt...Ulan biz neye güvenerek tercih yapacaz o zaman.

Tercih yapmayacak adamlar dolu diyor yani.

Şişirme sıralama diyor.
  • ortalama 240 puan falan diyor ya
  • quote:

kendine güvenen ve öylesine giren kaç ciddi aday olabilir ki
  • OOO erken açıkladılar asılın beyler
  • Nerden biliyomuş gidip konuşmmuşmu hepsiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Bu konudaki kullanıcılar: Nikola Tesla, Alper, Full#Throttle, base, 34, dazed, frt-_-ctn, canus, Opps, inoss, Anarchitekt, LifesGood®, YodaTheMaster, istan, trbattle, Alright, SiyaH BeyaZ, _vendetta_, frozen5, tezocan, Le petit prince, prometheus, KaptanMirliva, XeaNa, mck55, bradypus35, m1nd, Karaoğlan, seRniLes`, Miex, AlaturkaMavzer, atarlıyım, Galois_, Tengere, akhilleus_41, Beylik, .:KeÇi:., likable06, berrakk, cinli, _SouL_, bluecancan, anilkq, akktwell, Randall, Method Man, lion17, ÖzelYön, Gürcan34, blade77, berendahte, hasan1992_, lvl, crazy_mac, speedman, silverarrow, Kortex, CanYücel, ysselim, Nehars, osmanlı., FREE-4, AsilBerk, Royal Archer, mehmet1126, Boidae, cucucucu, Dişi Dökülen Nijeryalı, e_bay, Lownage, aLLy_Fb, skyw@lker, wermidon, treko, Thoughtless, hululop, inmydarkesthour, NaKaMa, canbaba19, LiesOfFear, DMUKKS, murii, cancankartal
    98 kayıtlı üye, 62 misafir

Bu bir rekor diyebiliriz. Sabahın bu saatinde sadece bir konuda 160 kişi var.

İsrail krizi konusunda 1000 kişiden fazla vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

quote:

Hani üniversiteliler filan da giriyor ya,kendini tatmin etmek için girenler filan onlar tercih yapmayacağı için sıralama gerçekçi değil diyor.
  • MF-4 puan türünde 420 ve üstü puan alan adayların sayısı 22bin küsürdü arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alright

5dk..hadiçökertelim mebin siteyi :)

meb
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.