Bildirim
LYS TM KITAP TAVSIYE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Reyiz ne yaptın ygs de ? Bu arada coğrafya palme iyidir.Edebiyat da palme iyi. -
Aman, sonucun kötü geleceğini görür görmez hemen tmye geçin hiç vakit kaybetmeyin. -
Oncelikle sinavdan sonra gecmedim oncesinde gecmistim ayrica ister gecerim ister gecmem son 3 ay kala gecenler seni zaten gecemesin bi zahmet yani senin problemin degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkce sosyal bakmadim hatirlamiyorum cunku. Matematik 3b1y hepsi geometriden. Fen 3b1y (kesin degil hatirlamadigim sorular vardi). Kitap tavsiyesi icinde sagol
dostum naptın ygs'de , ben de merak ettim . 130 var mı ?
bu arada edebiyat için limit el kitabı tek başına yeter . coğrafya için de finalin ygs/lys konu anlatımını alabilirsin , sadece lys için bilmiyorum şahsen :/ -
harbi tebrikler yahu .
türkçe ve sosyal full mü ? -
Yok hocam daha neler hatirlamadigim icin bakmadim. Eger fena cuvallamamissam sosyalde 130 ustu gelir. Turkcede emin olmadigim sorulara baktim onlar dogruydu ama 1 tane yazim yanlisi sorum var onu biliyorum yanlis olan baskada bilmiyorum cok cikmaz diye umuyorum. Sosyalde biraz fazla bos biraktim yemedi isaretlemek biraz.
2 saat sonra alacagim yokmu baska tavsiye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X