Şimdi Ara

LYS ye başladım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana da sözel kaynak önerebilir misiniz? (konu anlatımlı)

Güvender'in 2012 Tarih-Edebiyat konu anlatımlı kitapları var, iş görür mü tekrar alayım mı?

Teşekkürler arkadaşlar.
  • Caris Esterama Di Raizel kullanıcısına yanıt
    Ben mf yim , konuyu üste taşıyalım da belki başka arkadaşlar görüp size yardımcı olabilir.
    UP
  • @Wİnchester_ Konu anlatımı olarak okyanus iyi midir? Hocam kimyada tek sıkıntılı konum organik ona nasıl çalışayım?Gözüm çok korkuyor lanet olası konudan.
    @JaweL7 Hocam hiç organiğe çalıştınız mı sıkıntım organikte çünkü
  • Ben sadece soru bankalarını çözüyorum. o yüzden yorum yapamayacağım o konu hakkında.
    Bende organikte sıkıntılıyım, birileri kaynak önerirse organik için sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaweL7

quote:

Orijinalden alıntı: 01anavarza

@Wİnchester_ Konu anlatımı olarak okyanus iyi midir? Hocam kimyada tek sıkıntılı konum organik ona nasıl çalışayım?Gözüm çok korkuyor lanet olası konudan.
    @JaweL7 Hocam hiç organiğe çalıştınız mı sıkıntım organikte çünkü

O tarz başlı başına bir devrim olan konuları, fasikülden çalışmanızı öneririm

Hocam bende meslek liseliyim lys kimya için palme yeterli mi ? organik kimya için ayrı bir kitap alıcam onada tavsiye verirsen sevinirim.
  • Hazır lys çalışan tayfa bulduğuma göre bir soru sorayım ben de. Beyler, ben konuları çok iyi bir şekilde kavradıktan sonra diğer konulara geçiyorum. Ama kısa süre sonra o çok iyi kavradığım konuyu bile unutur hale geliyorum. Hem sürekli tekrar hem de konu ilerletme şeklinde gitmek istiyorum lys için. Elimdeki kaynakları çözdükten sonra tekrar yapmak için nasıl bir strateji uygulayabilirim. Kralı gelse yaparım dediğim konudan orta düzey bir soruyu yanlış yapmak gerçekten koyuyor adama. Neyse ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi fasikülü önerirsiniz hocam.Bu konuda lanetli olduğumu düşünüyorum nedense ama mutlaka öğrenmem lazım şu ana kadar organik için çok girişimde bulundum birey,fem,güvender,apotemi bunların sadece organik kimyalarını denedim ama anlamadım
  • WexaR kullanıcısına yanıt
    Ben şöyle yapmayı düşünüyorum bu konuda, tüm konulara çalıştıktan sonra, hep deneme çözeceğim, ve bu arada az çok unuttuklarımı da tekrar ederim, ve deneme çözme aşamasına gelirsen zaten unutmazsın.
  • Biter mi acaba konular ya endişe var biraz. Kimyanın konu anlatımı var femin 738 sayfa hiç bitmez gibi duruyor. Biyolojiyi bitirdim ygs yüzünden ama yine de hatırlamak maksadıyla tekrar üstünden geçmem lazım. Matematikten de korkuyorum özellikle trigonometri hiç bakmadım ama çok uzun bir konuymuş gibi geliyor
  • @01anavarza kimya palmeyi hemen halletmelisin bence sonra uğur a devam et ben öyle yapıyorum palme ilk cozulcek kitap kolay

• Ayrica benim bahsettiğim palme sirf organik kimya olan ilk adim gayet rahat dershaneler de onu önerirler hep

• O soru bankası değil mi hocam :) Benim organik adına hiç bilgim yok ama :(

• Siz tecrübeli olduğunuz için soruyorum şuan 11. Sınıfım ygs mi calismaliyim lys mi ygs mat 1 e baslamistim 15 tatilden suan problemlerdeyim

• Bende konu anlatimlisi da var kimya 12 organik kimya yaziyo üstünde soru bankasini ygs öncesi bitirmiştim zaten simdi konu anlatimlidan tekrar üstünden geciyorum ben memnunum yani ama sen bilirsin yine de :) @01anavarza

• Tavsiyeniz için teşekkürler hocam.İnşAllah alacağım o palmeyi :)
  • beyler beni bi motive edin yaa hiç çalışasım yok...
  • dt_viper D kullanıcısına yanıt
    senden bir b.k olmaz adam olmazsın sen okumazsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.