Şimdi Ara

LYS ye başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben dün akşam itibariyle lys'ye başladım. Buraya bitirdiğim konuları yazacağım..(mf'yim)

MAT: Polinomlar, 2.dereceden denklemler, Parabol, Eşitsizlikler, Permütasyon, Kombinasyon, Binom, Olasılık, İstatistik,Özel tanımlı fonk.

FİZ: Yeryüzünde Hareket ,newton hareket yasaları, yay dalgaları, Momentum, Su dalgaları

KİM: Atomun Yapısı , periyodik tablo,Kimyasal bağlar,Kimyasal hesaplar,Mol kavramı

BİY:Canlıların temel bileşenleri, Hücre, Madde geçişleri, Sınıflandırma, Ekoloji,Solunum,Fotosentez,Nükleik asitler, Protein sentezi

GEO:

Bitirdikçe editlerim.

NOT: Ben ygs de denemelerde çok iyi yapmama rağmen hayal kırıklığına uğradım. Sınavım çok kötü geçti. Eğer benim gibi arkadaşlar varsa ,
    ALLAH tan ümit kesilmez, Önümüzde daha lys var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wİnchester_ -- 1 Nisan 2015; 18:49:43 >

• Hayırlısı kardeş bende bu sabah başladım, polinomlar bitmek üzere, hayırlısıyla lys de herkes yükseltir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakim66

Hayırlısı kardeş bende bu sabah başladım, polinomlar bitmek üzere, hayırlısıyla lys de herkes yükseltir inşallah.
    bende basladım fızık manyetızmadan. tavsıyem once ygs de ortak olmayan koınuları halledın hıc bılmedıgınız konular hakkında bı bilgi edinin soonra eskı konuları tekrar edersnız
  • Bende basladim once bitirdigim konulari tekrar ediyorum sonra turev integral .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerrakSeyarci.

Bende basladim once bitirdigim konulari tekrar ediyorum sonra turev integral .
    Ben kitaplardaki sıraya göre gidiyorum. Bildiğim konular olunca onları hızlıca halletmek istiyorum. Hatırlamak anlamında.
    İnşallah yükselteceğiz.
  • Hocam kimyadan kaynak önerirmisiniz?
  • Benim de aynı durum burada mesajım bulunsun neler yapmışsın takip edeyim. Ben yarın başlıcam
  • Ben okyanus yayınlarının soru bankasını aldım. Henüz başlamadım ona. Ama biyolojisi güzeldi.
    Arkadaşlar benim tavsiyem zor kaynakları çözün, sorular falan zor olsun ki , LYS de ne kadar zor olursa ona alışık olarak girelim.
  • Çok iyi yaptın kardeşim

Ben önceden başlamıştım zaten ama moralim çok bozuk.

Mat2--Polinom,2.der denk ve eşitsizlikler bitti

Edb--Divan edb bitti.

Hemen toparlamalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZabooMafoo

Çok iyi yaptın kardeşim

Ben önceden başlamıştım zaten ama moralim çok bozuk.

Mat2--Polinom,2.der denk ve eşitsizlikler bitti

Edb--Divan edb bitti.

Hemen toparlamalıyım
    O de?il de o yaz syca?ynda Hardcore konulara hardcore bir ?ekilde çaly?acaz o kötü.
  • ZabooMafoo kullanıcısına yanıt
    Hocam edebiyatta ne kullanıyorsunuz?
  • Kardo limit el kitabı var.Fem simetri var bir de Birey föyleri var.
    Bende de fem simetri var. Ayrıca birey konu anlatımlı soru bankası var. Ama edebiyatta pek tecrübem yok. Limit el kitabı nasıl? Almam gerekir mi, simetri yeter mi?
  • Simetri detaylı değil.Limit al bence.Özellikle bu sene Hukukun tm-3e geçmesi ile edebiyattan zorlayacaklar bence iyi çalışmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wİnchester_

Ben okyanus yayınlarının soru bankasını aldım. Henüz başlamadım ona. Ama biyolojisi güzeldi.
    Arkadaşlar benim tavsiyem zor kaynakları çözün, sorular falan zor olsun ki , LYS de ne kadar zor olursa ona alışık olarak girelim.

Hocam konunun içinde konu gibi olacak ama bir sorum vardı. Biyolojiden okyanus soru bankasını tavsiye eder misiniz? Okyanusun fizik ygs ve lys kitabını cozdum bu sene. Bence çok iyiydi. Biyoloji ve kimya soru bankası iyi midir siz nasıl buldunuz? Şimdiden teşekkür ederim :)
    Sözelciyim bende. Limit mi alsam güvender mi? Karar veremedim ama güvendere vereceğim parayla limit + soru bankası alırım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Sözelciyim bende. Limit mi alsam güvender mi? Karar veremedim ama güvendere vereceğim parayla limit + soru bankası alırım :))

Seçim senin kardeşim.Allah gönlüne göre versin.Başarılar
  • daratdaratdara kullanıcısına yanıt
    Ben çok beğendim okyanus yayınlarını. LYS'ye soru bankası olarak oradan çalışacağım.
    Ayrıca ben ygs den sonra fem yayınlarından soğudum. Basit basit alıştık ondan sonra ters köşe oldum.
    Mat için karekök soru bankası çözüyorum bayağı zor, ama zor çözmek lazım bence arkadaşlar ama siz bilirsiniz yine de.
  • quote:

Ben çok beğendim okyanus yayınlarını. LYS'ye soru bankası olarak oradan çalışacağım.
    Ayrıca ben ygs den sonra fem yayınlarından soğudum. Basit basit alıştık ondan sonra ters köşe oldum.
    Mat için karekök soru bankası çözüyorum bayağı zor, ama zor çözmek lazım bence arkadaşlar ama siz bilirsiniz yine de.
    Hocam konuları tüm ayrıntılarıyla öğretir değil mi?Birde organik sıfırım daha önce hiç çalışmadım buradan öğrenebilirmiyim ?
  • quote:

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Okyanus biyolojiyle lys kimya soru bankasını alıyorum. Tekrar sağolun:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.