Şimdi Ara

LYS YI COZMUS KISILER ICERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde buralarda konu acip muhabbet eden insan degilim ama su soru aklima cok takildi. Lys matde fem denge ve karekok denemlerini çozuyorum. Hepsinden 24-28 arasi ne cikiyor. Ben bu kitaplarin biraz kolay oldugu kanaatindeyim belkide bana oyle geliyordur.yani sizce gercek lys de kac yaparım bilmiyorum. Aranizda cozen deneyen eden varsa bi yazsin beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam denge mat adina konusayim
    sen calistigin bildigin konulari sikintisiz cozuyorsan eyvallah o deneme kolaydir sana yani hedefin 30 larda ise mesela
    ama sen cok calisip bu netlerde isen deneme zorluyordur seni onerim bence birakma devam et cozumlerini iyice ozumse.. kendin adina fark atacaksan su 2 haftada atabilirsin en iyi..

• 28 yapan adam kolay diyor

• Kardo zaten integral ve turev fazla cozmuyorum 40 sorudan 28 net bence fena degil ygs ve kalan sorulari bildigim icin cozuyorum full ceksem zaten konuyu acmam

• viewsltn V kullanıcısına yanıt
    Aynen ortak hedefim 30 net lys de 20-25 yaparsam bana yeter. Hepsinin cozumunu izliyorum zaten

• Denge matematikte hedefime yakın net yapıyorum ama bence kolay bir deneme değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.