Şimdi Ara

M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızgın boğa -- 1 Nisan 2018; 0:45:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vaktim varken size yardım etmeye çalışayım.
    Öncelikle yazdığınız bilgilere göre bir öneri vermek çok zor.
    1.İngilizce seviyeniz nedir?
    2.En çok hangi konuda sıkıntı çekiyorsunuz?
    3.İngilizce eğitiminizi biraz detaylı yazın.Ona göre tavsiye verelim.

Bu arada çözdüğünüz test hangi konuyla ilgiliydi?
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    En son yorumundan başlayayım.
    Yazdığın gibi her gün 2 saat yolculukta kelime ezberleyerek yine başarısız olursun.
    Çünkü kelimeyi cümle içinde yanlış kullanırsın.Değişkenler var.Bunun için bol okuma çalışması yapmak gerek.
    Binlerce kelime ezberlesen de böyle olmaz bu iş.
    Arkadaşlar İngilizce dili gramer anlatımda diğer dillere göre basit görünse de öğrenirken birçok farklı değişken olduğu için bunlara dikkat ederek öğrenmek gerekiyor.Diğer türlü zaten yol almak sorun oluşturuyor.
    Muhtemelen b2 seviyesindesiniz.Kritik ingilizce öğrenme düzeyi.
    Ben size yapılması gerekenleri yazayım;
    1.Türkçe gramer bilmeniz gerekir.Öyle detaylı bilmeye gerek yok.Temel konuları bilseniz yeterli.
    Genel olarak zaten biliyorsunuz fakat fiilimsi,ortaç gibi bazı konuları iyi bilmek gerek.İngilizce açısından yardımcı oluyor.
    2.İngilizce gramer öğrenmek.
    3.4 dil becerisinde çalışmalar yapmak.

Aslında yapacağınız şeyler bu kadar basit.Bunları nasıl yapmalıyım derseniz benim size önerim şu konu;
    https://forum.donanimhaber.com/6-adimda-ucretsiz-ingilizce-ogren--120127902
    Bu konudaki önerilere göre çalışın.Rahatlıkla öğrenirsiniz.Kelime bilginiz de çok gelişir.
    Özellikle belirtiyorum kelimeleri okuma çalışmaları yaparak öğrenin.Ezberleyerek değil.Amaç metni anlayabilmek olsun.
    Bu amaç için kelime öğrenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kızgın boğa

Dil seviyeme C1 demişim yanlışlıkla.Tahminen A2-B1 arasıdır.Ben sizin çoğu konularınızı baştan sona okudum zaten.Okuma çalışmaları yerine görselli ve kelimeyle ilgili örnek cümleler içeren uygulamalar daha mantıklı değil midir?Çünkü kitap okurken de bir kelime ve örnek cümlesini göreceğim,uygulamayla da bir kelime ve örnek cümlesini göreceğim ve de görsel var tabii.

Hocam sözlük çalışması yapmak, hikaye kitapları okumak ve kelime testleri çözmek çok fayda verebilir.
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    Hayır malesef etkili olmuyor.
    Kelimeler öğrenilirken context(bağlam) dediğimiz bir detay var.
    Bir metni okurken bilmediğiniz kelime çıkar ve onu öğrenirsiniz.Cümle içinde bağlamını gördüğünüz için unutmazsınız.
    Cümleler ve konu birbirine bağlıdır.Bu nedenle hikaye,roman,makale okumak etkilidir.
    Kelime öğrenme çalışmaları okuma çalışmasından ayrı yapılınca etkili olmuyor.Deneyin bakalım.Seçim sizin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.