Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
12
Favori
29.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eweat bugün itibarıyle yeni yazılımını çıkarmış durumda.

İşte detaylar :

EW902 RTD1195 4K 3D media player new firmware ( Date: 2015-08-06 )

1. Add the more language subtitle

2. Subtitle size,position ,color and text encoding can be setting and save

3. it will show SATA icon on the screen when you plug the hard disk to the box

4. Add the foward and rewind function on the up and down button of the remote control

5. Update to the new SDK

Yazılıma ulaşabileceğiniz link :

http://www.eweat.com/en/soft.php

Hayırlı olsun...
  • Bakalım bu yazılımdan çok umutluyum. Cihaz düzelirse süper olacak.
  • Evet arkadaşlar, dağ bir kez da fare doğurdu. Yazılımda hiçbir ilerleme yok, yine Türkçe encoding gelmemiş. Cihazı artık açmamak üzere kutusuna kaldırıyorum. Papirus arkadaşımızla Zappiti'yi de denedik, onda da durum aynı. 60 $'lık M-195, 250 €'luk Zappiti'den daha iyi çünkü Zappiti'de de Türkçe altyazı yok. Varsa da nasıl çıktığını kullanan arkadaş söylerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılımı kürdan yardımı ile mi kuruyoruz,zipten çıkarıyormuyuz, ben kodi kullanıyorum akıcılık da ilerleme varmı?
  • yazılımı kürdan yardımı ile mi kuruyoruz,zipten çıkarıyormuyuz, ben kodi kullanıyorum akıcılık da ilerleme varmı?
  • Zip'ten çıkarıp kürdan yöntemi ile kuruyoruz.Ama görüntüdeki akıcılıkta fark hissetmedik biz.

Sen yine de kur yazılımı ve kendin gözlemle.

• yazılım berbat, youtube açarken kitleniyor makine...
  • Altyazıyı görünce biz Youtube'a kadar gelemedik. Türkça altyazı desteği yoksa her türlü cihaz çöptür.
  • GOKMENM sen denedin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde 50 usd cihazı 250.-euro ya satan zappiti ye ne deme li?
  • Bende tüm modeller birbirine karıştı :S
    M195 test edilen 3 modelden (himedia'yıda sayarsak 4 modelden) daha iyi görüntü veriyor diye algıladım doğru mudur?
    Altyazıda Türkçe desteği m195'te var mı?
    2d ve 3d Bluray iso'larda harici altyazı ekleyebiliyor muyuz?
    Son olarak himeia q3 ve q5 ile karşılaştırmışsınız ama bende q12-II var ondan m195'e geçmeye değer mi? Canlı renklerden çok doğru renkler tercihim.
  • onkal kullanıcısına yanıt
    M195 tüm modellerden daha iyi demiyoruz.

Diyoruz ki fiyat performans anlamynda bir cihaz alynacaksa ve GOKMENM nickli arkada?yn payla?ty?y gibi M195'te Türkçe altyazy deste?i de varsa alynabilecek tek fiyat-performans cihazy M195'tir ?u a?amada.

GOKMENM nickli arkada?yn 4 Temmuz'da payla?ty?y görüntüde göründü?ü gibi M195'teki Türkçe altyazy deste?i hiç sorunsuz gözüküyor.

M-195 - EWEAT 902  1195 chipsetli media player inceleme

Di?er yandan Sadays Üsdtad , Eweat 902'nin görüntüsünü Zidoo X9'dan bir tyk önde buldu ve tercihi Eweat 902 oldu.Eweat 902'de böyle bir Türkçe altyazy deste?i göremedi?imize göre geriye kalan tek seçenek M195. Ama burada ?unu da belirtmekte fayda var.Sadays " Cihazlar arasyndaki görüntü farklyly?yny 106 ekran ayarynda bir panelde hissetmek zor , hissedilemeyebilir " dedi.

Haliyle ayny medya oynatycyya sahip 3 cihazdan biri alynacaksa bu ne Eweat , ne de Zappiti 4K Player olacak.Alynacak tek cihaz ucuz olmasy açysyndan M195 do?al olarak.

Himedia'daki görüntülerde ; renk canlyly?y renk menüsünde yapylan ayarlar sonrasy farkediliyor ve görüntüdeki akycylyk gerçekten iyi.

Zidoo X9'da görüntü anlamynda sorunsuz bir cihaz bana göre ama HD sesleri aktaramady?yny belirtelim unutmadan.

Di?er sorular hakkynda fikrim yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 10 Ağustos 2015; 20:56:21 >

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Hocam 55' plazma ve 130' perdede kullanacağım. :)
    Şu an kullandığım himedia'dan özellik olarak oldukça memnunum. Açamadığı format (sadays üstada test için gönderdiğimde dvd formatını açamadığını söylemişti ama benim arşivimde yok o yüzden onu saymıyorum. :) ), tanımadığı altyazı yok. Gayet de hızlı bir cihaz.
    Aynı özellikleri barındıran daha iyi görüntü verebilen bir cihaz varsa uygun fiyatlarda neden geçmeyelim. ;)
  • Yahu arkadaş adamlar bu cihazı film oynatsın diye üretmiş
    dün akşam
    dts hd ma ve dolby true hd atmos filmler denedim çatır çatır amfiye gönderiyor benim amfide atmos yok olsa muhtemelen onu da gönderecek
    görüntü desen cam gibi
    ama onun ötesinde bir şey beklemeyin internet zayıf youtube açmıyor gerçi benim modem biraz uzak ondan da olabilir
    Türkçeyi hafızaya almıyor ama çok sorun değil film başlarken bir saniyede seçiliyor
    60 dolarlık bir alet akıl alacak gibi değil
    Bir de şu eweatin son firmwareni deneyeyim bakayım Türkçeyi hafızasında tutacak mı?

• Çok iyi bir gelişme bu.

Ama Eweat'in son yazılımını dene hakikaten. Biz seko92 ile Türkçe altyazı desteğini nasıl göremedik merak ediyorum hâlâ. Zappiti'de de göremedik çünkü.

• Eweatde altyazı da çamur gibiydi bunda altyazı daha net zidoo kadar olmasa da

• Aslında M-195'in yazılımda yer alan ve bu altyazı özelliklerini barındıran bir iki dosyayı alıp Eweat yazılımına kopyalasak Eweat de destekleyecektir ama işi bilen birisinin yapması lazım. Eweat'in son yazılımda Türkçe altyazı desteği yok ki hafızasında tutsun :).

Bu arada yukarıda Q12 II kullanan arkadaşa söylüyorum, Q5 Quad hem görüntü kalitesi olarak hem de performans olarak Q12 II'den daha iyi.
  • Maalesef öyle eweatin son yazılımını yükledim türkçe filan hal getire bunlar ya dalga geçiyor ya da yaptığını zanneden yazılımcıları var tekrar sdk9 olan m195 e geri döndüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Aslında M-195'in yazılımda yer alan ve bu altyazı özelliklerini barındıran bir iki dosyayı alıp Eweat yazılımına kopyalasak Eweat de destekleyecektir ama işi bilen birisinin yapması lazım. Eweat'in son yazılımda Türkçe altyazı desteği yok ki hafızasında tutsun :).

Bu arada yukarıda Q12 II kullanan arkadaşa söylüyorum, Q5 Quad hem görüntü kalitesi olarak hem de performans olarak Q12 II'den daha iyi.

Q5, Q12'den iyi olduğuna göre Q12'den m-195'e geçmek görüntü anlamında upgrade sayılır o zaman.
    Altyazıların formatını değiştirmemiz gerekiyor tek sıkıntı bu gibi gözüküyor?
  • onkal kullanıcısına yanıt
    Görüntü olarak olabilir tam bir şey diyemem. Bence Himedia ile görüntüleri arasında M195'e geçecek kadar bir fark yok. Bana göre çok daha önemli bir şey var sanırım pek dikkat çekmemiş, M-195'i ben denediğimde altyazılar siyah bölgede çıkmıyordu, her zaman film boyutu ne olursa olsun, siyah bölgenin hemen üzerinde ama mutlaka filmin üzerinde konumlanıyorlardı. Bu, Zappiti'de de, Eweat'de de böyle ve bana göre çok önemli bir sıkıntı, onu da göz önünde bulundurun. Nedense bir tek Gökmenm arkdaşın M-195'inde öyle değildi ama aynı cihazın altyazısı bende sıkıntılydı. İlk sayfada resimler var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.