BC2 demo da kill sayım 8-10 deaths 10 dan aşağı olmuyor MAG da 15-30 arası deaths 10 dan yukarı çıkmıyor neredeyse sniper+pusu
ayrıca oyuna bence yeni bir karakter açma eklemeleri lazım böyle tek karakter olmuyor adamı geliştirip silahları çıkartıp level atlatıp silip karakter değiştirmek pek yemiyor doğrusu
bende bu oyundan ümidimi kestim, oyun gelmiyor satıcılara.. bu saatten sonrada almam heralde.. alıp biraz takılıp takaslamayı düşünüyordum..
Dün sony ps orjinal kulaklıkla bu oyunu aldım arkadaşlar, iki kısa kurulumdan sonra oyuna daldım. Bahsedildiği gibi basit bir eğitim bölümünün ardından 32 kişilik ilk arenaya girdim.
Oyunun grafikleri hakkında yeterince yorum yapıldı. Ben yeni birşey söylemeyeceğim. Altını çizeceğim iki konu var eğlence ve lag S.V.E.R ordusuyla başladım, eğer online oyunu seviyorsanız ki ben severim, kalabalık bir ekiple hareket edip bir yerlere saldırmak veya korumak gerçekten çok eğlenceli. bana denk gelmiş olabilir ama herkes oyunda yardım ediyor, taktiksel davranıyor: sağlık veriyorlar, belirli ve kritik bölgelerin savunmasını beraber yapıyorsun vb. lag; ttnet 1 megabit bağlantımla ne oyundan düştüm, ne de lag yaşadım. oyunu alacak arkadaşlar PSN den eklerlerse birlikte de oynama şansımız olur, keyfimiz artar. Kalın sağlıcakla
Arkadaşalar oyunu Türkiye'de sadece hepsiburada da bulabildim.Başka bir yer var mı acaba benim görmediğim?
quote:
Orijinalden alıntı: huorpalantir
Arkadaşalar oyunu Türkiye'de sadece hepsiburada da bulabildim.Başka bir yer var mı acaba benim görmediğim?
ikinci el bölümüne bak
quote:
Gittigidiyor a da bak istersen
quote:
Orijinalden alıntı: diavoloo
bende bu oyundan ümidimi kestim, oyun gelmiyor satıcılara.. bu saatten sonrada almam heralde.. alıp biraz takılıp takaslamayı düşünüyordum..
alacaksın bu oyunu
Bugün saat akşam 7'den beri oynuyorum level 6 oldum. :) Ama anlamadığım mesela ben 8 kişi öldürmüşüm 3 kere ölmüşüm her öldürdüğüm adam için 5xp veriyor. Aynı takımdaki adam 10 kişi öldürmüş 8 kere ölmüş 200'den fazla xp alıyor... Acaba squad olanlar yüksek xpmi alıyor. Ben ancak her vurduğum adam için aldığım 5xp ve yaraladıklarım için 3xp ile ancak level 6 oldum :)
quote:
Orijinalden alıntı: bigboos
Bugün saat akşam 7'den beri oynuyorum level 6 oldum. :) Ama anlamadığım mesela ben 8 kişi öldürmüşüm 3 kere ölmüşüm her öldürdüğüm adam için 5xp veriyor. Aynı takımdaki adam 10 kişi öldürmüş 8 kere ölmüş 200'den fazla xp alıyor... Acaba squad olanlar yüksek xpmi alıyor. Ben ancak her vurduğum adam için aldığım 5xp ve yaraladıklarım için 3xp ile ancak level 6 oldum :)
onu bende anlamıyorum çözemedim geleni geçeni indiriyorum ama öldürdüğümden kişiler asistler felan geliyor exp olarak ama bazen şöyle birşey oluyor eğer ölmezsen yada o turu birinci bitirirseniz ayrıca fazladan exp geliyor onlardan olabilirmi acaba ? ki dikkat ettim genelde millet deathmatch tarzı olanda o evin orda çatışmaya giriyor ve orda çok olay dönüyor bol kişi öldürüp bol asist ve görev yapıyorlar ondardır birde
quote:
Sadece adam oldurerek yuksek puan alamassin. Saldiri sirasinda belirli yerleri havaya ucurma. Sana verilen gorevi yerine getirme. Takimca hareket etme vs.
Savunmadada sana verilen bolgeyi koruma islemi +xp kazandirir. Cok adam oldurerek ve verilen gorevleri yerine getirerek cosar gidersin.
xp sistemi seni bireysellikden cok , kollektif oynamana zorluyor yani..
quote:
Orijinalden alıntı: cryptdlg
quote:
Sadece adam oldurerek yuksek puan alamassin. Saldiri sirasinda belirli yerleri havaya ucurma. Sana verilen gorevi yerine getirme. Takimca hareket etme vs.
Savunmadada sana verilen bolgeyi koruma islemi +xp kazandirir. Cok adam oldurerek ve verilen gorevleri yerine getirerek cosar gidersin.
MAG'i 500.000 Kişi Oynuyor
Zipper'ın geliştirdiği MAG, PSN istatistikleri göz önüne alındığında oldukça iyi işler başarıyor gibi görünüyor.
Hergün ortalama 500,000 oyuncunun, MAG kapısından içeri girerek 256 kişilik FPS arenasında mücadele ettiği belirtildi. İncelemelerden yeterince puan alamayan ve vasatı aşamadığı düşünülen MAG'e en çok talep, tahmin edildiği gibi İngiltere'den oluyor.
Amerika satış listelerinde ilk 10'a bile giremeyen MAG'in durumu görünüşe bakılırsa hiç de o kadar vahim değil. BSC
quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0N
MAG'i 500.000 Kişi Oynuyor
Zipper'ın geliştirdiği MAG, PSN istatistikleri göz önüne alındığında oldukça iyi işler başarıyor gibi görünüyor.
Hergün ortalama 500,000 oyuncunun, MAG kapısından içeri girerek 256 kişilik FPS arenasında mücadele ettiği belirtildi. İncelemelerden yeterince puan alamayan ve vasatı aşamadığı düşünülen MAG'e en çok talep, tahmin edildiği gibi İngiltere'den oluyor.
Amerika satış listelerinde ilk 10'a bile giremeyen MAG'in durumu görünüşe bakılırsa hiç de o kadar vahim değil. BSC
oyunu beğenmeyen sevmeyen oyunla alay eden kişi ve kişilere kapak olsun
BSC nin de bir dediği bir dediğini tutmuyor.Mag değil miydi Amerikada Min 230.000 ön sipariş alan? Neye göre ilk 10 a girememiş? İlk 10 a girdiğini filan da iddia etmiyorum ama o beşyüzbinin çoğu Amerikadan olmasın? ( 230 bin ön sipariş iptal edilmediyse öyle olmalı )
quote:
Orijinalden alıntı: profiteer
quote:
alacaksın bu oyunu
moruk alıcamda bc2 çıkıcak önce onu alırım mart nisan gibide bunu alabilirim daha karar vermedim çok oyun çıkıcak.. heavyrain de var daha sırada, bioshock 2 yide alıp oyanam gerek fifa worldcup var çok bomba ama nezman çıkıcak bilmiorum
quote:
quote:
quote:
alacaksın bu oyunu
moruk alıcamda bc2 çıkıcak önce onu alırım mart nisan gibide bunu alabilirim daha karar vermedim çok oyun çıkıcak.. heavyrain de var daha sırada, bioshock 2 yide alıp oyanam gerek fifa worldcup var çok bomba ama nezman çıkıcak bilmiorum
Bioshock 2 yi salla,Heavyrain ve BC2 daha iyidir. En azından Bioshock 1 de oyunda adam akıllı hikaye ve nasıl diyim,yaptığınız iyi ve kötü seçimlerin anlatımı çok daha güzeldi. Burda ne mi ? Heavy Gear ! bir elde plasmid ve bir elde silahlar,klasik bir aksiyon havası yaratalım derken çoğu zaman silah mermilerinin ve güncellemelerinin sönüklüğünden yıkındım. Yazarların tek dediği hatta başta en büyük önemli noktalardan biri "plasmid ile silahlar aynı anda kullanılıyor". neden mi ? artık eskisi gibi alev yağdırıp,milleti mobil jenaratöre değiştiricek güce izin vermemiş yapımcılar,saçmalık verdiğim paraya acıdım,oyunun sonunu görmek için harcadığım zamanada.
Evet sadece adam öldürüp 5xp ile level atlanmaz çok zor, dün dikkatimi çekti sabotaj görevinde A ve B noktalarındaki binalarda bulunan adamları vurunca yeşil renkte FRAGO adı altında extra xp puan veriyordu. Demek görev bazında ilerlemek lazım. :)
quote:
kanka bioshock 2 yi salla oynicaksan gel bize pc'de yüklü oyna ilk oyunun üstüne birşey yok fifa worldcup geç onuda elinde fifa 10 var al ulan bu oyunu
bu arada MAG için Multiplayer konu açıcam oynayanlar toplanalım konu altında
quote:
quote:
kanka bioshock 2 yi salla oynicaksan gel bize pc'de yüklü oyna ilk oyunun üstüne birşey yok fifa worldcup geç onuda elinde fifa 10 var al ulan bu oyunu
bu arada MAG için Multiplayer konu açıcam oynayanlar toplanalım konu altında
kışkırtma beni bak gidip bi çılgınlık yapıcam buarada fifa worlcup ile fifa 10 arasında dünyalar kadar fark var birader, izle videoları.. buarada bioshock için saolasın düşünmen yeter
kanka boşkoy gördüm adamlar çim üstünde yürüyor resimlerde bana öyle geldi EA yaptımı uzak durucan artık futbol oyunları hoşuma gitmiyor ne pc'de nede konsolda