Şimdi Ara

M.A.G(Massive Action Game)[OYUN ÇIKTI] [ANA KONU][PS3 EXCLUSİVE] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
31.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Orijinalden alıntı: finfdg

oyunu bende aldımç başladım oynamaya. ama bi sey soracam. oyuna girmeden ekranın sol alt köşesinde küye var yanında 6 rakamı yazıyor. nedir bu ya zamanla 1 den altıya kadar çıktı bulamadım ne olduğunu. bilen biri desinde o sayı 100 olmadan anlayayım ne olduğunu...

Bir clan'a girersen o clan'daki online kişi sayısını söylüyor.

Size gonderilen yani gelen clan davetiyeleri de orada gozukuyor... Community kismina girip oradan kabul veya reddetmek gerekiyor onun sifirlanmasi icin...
  • bu arada oyun move ile çok güzel olmuş... wii'yi bilenlere metroid prime gibi diyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

bu arada oyun move ile çok güzel olmuş... wii'yi bilenlere metroid prime gibi diyim...

ben move ile oyunu hiç oynayamadım.
    Bi şans daha versem iyi olur herhalde.
  • quote:

bu arada oyun move ile çok güzel olmuş... wii'yi bilenlere metroid prime gibi diyim...

Güzel olmuş da Online tabanlı oyunlarda Move bayağı yalan oluyor. Yukarıda bir arkadaş söylemişti, tecrübe ettikten sonra birebir kendisine katıldığımı belirtmeliyim. Single bir oyun olsa nasıl ilerleyeceğinize siz karar verseniz okey fakat online oyunlarda her an tansiyon yüksek oluyor hemen arkanızı dönüp headshot yapmanız gerekebiliyor, ne bileyim bu tarz şeyler şimdilik bu oyunda Move ile mümkün değil.
  • quote:

quote:

Güzel olmuş da Online tabanlı oyunlarda Move bayağı yalan oluyor. Yukarıda bir arkadaş söylemişti, tecrübe ettikten sonra birebir kendisine katıldığımı belirtmeliyim. Single bir oyun olsa nasıl ilerleyeceğinize siz karar verseniz okey fakat online oyunlarda her an tansiyon yüksek oluyor hemen arkanızı dönüp headshot yapmanız gerekebiliyor, ne bileyim bu tarz şeyler şimdilik bu oyunda Move ile mümkün değil.

ben şu mouse tipi kontrolleri kullanmıyorum, DS3'e göre move çok daha hızlı ve hassas... bence tek eksiği metroid prime'daki gibi ekranı sabitleme tuşu olmaması... onun dışında son derece başarılı uygulanmış...

• arkadaşlar işyerindeyim şuan (video ss falan bakamıyorum sitelerde engelli) ve bu oyunu almak istiyorum. Grafikleri çok kötü denmişti ilk çıktığında merak ettiğim şu Socom kadar kötü grafikleremi sahip yoksa en azından COD kadar iyi grafiklere mi sahip 29 TL ucuz ama en azından grafik olarak örnek verirseniz sevinirim. + oyuncu sayısı server larda yeterli mi alırsam elimde kalmaz dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

arkadaşlar işyerindeyim şuan (video ss falan bakamıyorum sitelerde engelli) ve bu oyunu almak istiyorum. Grafikleri çok kötü denmişti ilk çıktığında merak ettiğim şu Socom kadar kötü grafikleremi sahip yoksa en azından COD kadar iyi grafiklere mi sahip 29 TL ucuz ama en azından grafik olarak örnek verirseniz sevinirim. + oyuncu sayısı server larda yeterli mi alırsam elimde kalmaz dimi ?

Grafikler aslında normal. Sonuçta bir multiplayer oyun. Nasıl COD Modernwarfare da Single player ve multiplayer arasında fark var öyle düşün...

COD Multiplayer grafiklerinin az biraz altında grafikler bence, fakat oyun zevkli olduğundan (bana göre) grafiklere pek takılmıyorum. 30 TL fiyata bence mutlaka al.

Eğer MAG'in singleplayer hikaye moduda olsaydı o zaman grafikler muhakkak daha iyi olurdu. Sonuçta baz maçlarda 256 kişi onlin eoluyor ve grafikleri en üst seviyede tutmak zor.

• Selamlar hala oyunu oynayan varsa yeni adam açıcam en çok hangi tarafta türk varsa o tarafa geliyim.PSN : Kokesta eklerseniz sevinirim
  • Cumartesi gidip alıyorum bu oyunu
  • Ben S.V.E.R.im
    Level 29 oldum
    her akşam olmasada 2 akşamda 1 mutlaka oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Ben S.V.E.R.im
    Level 29 oldum

Ben de aynı level'deyim, bir türlü senle buluşup oynayamadık ama. Akşam aksilik çıkmazsa bir operasyon yapalım.
  • quote:

quote:

Ben S.V.E.R.im
    Level 29 oldum

Ben de aynı level'deyim, bir türlü senle buluşup oynayamadık ama. Akşam aksilik çıkmazsa bir operasyon yapalım.

Tamamdır azizim. yapalım gerçekten...
    7-8 den sonra rahat rahat oynarız.

Çok eğleniyorum MAG oynarken.

• Şu oyunu beğenmeyen tek millet biziz herhalde.. Server'lar ne zaman baksam hep dolu hep dolu.. :)

Update'ler ile artık "bence" oynanabilir bir oyun olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilers96

Şu oyunu beğenmeyen tek millet biziz herhalde.. Server'lar ne zaman baksam hep dolu hep dolu.. :)

Bizim millet zaten garip bi tür

god of war 3,uncharted 2,mgs gibi oyunları begenmeyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

quote:

Orijinalden alıntı: devilers96

Şu oyunu beğenmeyen tek millet biziz herhalde.. Server'lar ne zaman baksam hep dolu hep dolu.. :)

Bizim millet zaten garip bi tür

god of war 3,uncharted 2,mgs gibi oyunları begenmeyenler var.

İnsanların sevmemesine aslında benim lafım yok
    fakat bir CALL OF DUTY değil diye sevmiyenleri anlamıyorum.

Her oyun aynı olsun o zaman artık...

Bende BC2, MOH, COD tüm versyonlar var
    Online olarak hepsi güzel aslında fakat MAG deki ortam çok ama çok farklı.

bi MOH kadar gerçekçi değil belki ama takım oyununu 100% oynamak gerek.

• MAG l ilgili bir sorum olacak arkadaşlar
    Benim birader almış ve kendi psn si ile ravenda oynuyor. Ona ilk girişinde raven ıilke yaratışında belli bir miktar para vermiş sistem. Bir sürü cihaz aldı.
    Bende kendi psn em ile girdim sver oluşturdum. Alış veriş kısmına girdiğimde bana hiç para vermediğini gördüm. Bazen sabahlara kadar oynuyorum. Level 10 dayım fakat 1000 puanın üzerine geçemedim. Hiç bir şey alamıyorum. Para çok yavaş birikiyor.

Neden acaba başka psn ile girince ilk veridği yüklü parayı vermiyor.

Gelişmekte sıkıntı çekiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

MAG l ilgili bir sorum olacak arkadaşlar
    Benim birader almış ve kendi psn si ile ravenda oynuyor. Ona ilk girişinde raven ıilke yaratışında belli bir miktar para vermiş sistem. Bir sürü cihaz aldı.
    Bende kendi psn em ile girdim sver oluşturdum. Alış veriş kısmına girdiğimde bana hiç para vermediğini gördüm. Bazen sabahlara kadar oynuyorum. Level 10 dayım fakat 1000 puanın üzerine geçemedim. Hiç bir şey alamıyorum. Para çok yavaş birikiyor.

2.0 patch çıktıktan sonra SUPPLY DEPOT ve para sistemi geldi dostum...

Senin birader büyük ihtimalle zaten Level'ı yüksekti. Patch geldiğinde şu ana kadar topladığı puanlar karşılığı bol parası olmuştur.

Sen ise 0dan başladığıniçin kazanman gerek tek tek paraları.

Bu arada oyunda gelişince tam bi ölüm makinası oluyosun. Eskiden 10-15 adam zor öldürürdüm DOMINATION da, şimdi rahat 40 tane alıyorum aşağıya.

Sabret biraz. Paralar gelir, alet alırsın. Skill point ilede coşarsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

MAG l ilgili bir sorum olacak arkadaşlar

2.0 patch çıktıktan sonra SUPPLY DEPOT ve para sistemi geldi dostum...

Senin birader büyük ihtimalle zaten Level'ı yüksekti. Patch geldiğinde şu ana kadar topladığı puanlar karşılığı bol parası olmuştur.

Sen ise 0dan başladığıniçin kazanman gerek tek tek paraları.

Bu arada oyunda gelişince tam bi ölüm makinası oluyosun. Eskiden 10-15 adam zor öldürürdüm DOMINATION da, şimdi rahat 40 tane alıyorum aşağıya.

Sabret biraz. Paralar gelir, alet alırsın. Skill point ilede coşarsın.

Evet dediğin gibi benim birader update çıkmadan 14 gün önce almış MAG ı ondan dolayı puanlar paraya çevrilmiş Sony eski MAG cılarına kıyak geçmiş emekleri boşa gitmesin diye

Bende 0 parayla başladım adım adım ilerliyorum 10. leveldayım Birader 35 de
    Gerçi para çokda işe yaramıyor mevcut silahlarımı kasıyorum. En fazla aksesuar ve medical kit alırsam alıyorum. Onlarda fazla para değil zaten

Sana bir tavsiyem var
    Biraderin psn abd TR kredi kartını bu yüzden psstore da kullanamıyor. Yabancı bir siteden 20 dolarlık playstation kartı almış ve bu sayede
    MAGIN açılmayan bir haritası var psstoredan 10 dolara satılıyor. Bugün 10 dolar karışılığı MAG ın bu haritasını almış şimdi oynuyor. Yeni silahlarda gelmiş ve puan lar +200% olmuş harita da amaç; 3 ayrı asker birimleri aynı noktaya saldırıyor ve A,B,C,D ellerinde tutuyorlar. Anlıyacan MAG yine yapmış yapacağını nede olsa SONY nin oyunu
    Kendi dalında onlineda en iyisi MAG bence COD mod online da hikaye bir firma hem online hem single a yönelirse onlinede istediği başarıyı elde edemiyor. Ama MAG gibi single playerı olmayan ve sadece online oynanan bu tür oyunlar ONLİNE da gerçekten bekleneni veriyor. Bende ve biraderde bağımlılık yaptı MAG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 6 Kasım 2010; 11:36:27 >

• arkadaşlar bugün itibariyle bende başlamış bulunuyorum oynamaya..

sisyphean_

isteyen ekleyebilir. bu arada bu oyunu kolla oynamak çok zor. bunu kolaylaştırcak bir tavsiyeniz var mı? birde klavye-mouse ikilisiyle oynayamıyormuyuz? o zaman asıl eğlence başlardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemuria

arkadaşlar bugün itibariyle bende başlamış bulunuyorum oynamaya..

sisyphean_

isteyen ekleyebilir. bu arada bu oyunu kolla oynamak çok zor. bunu kolaylaştırcak bir tavsiyeniz var mı? birde klavye-mouse ikilisiyle oynayamıyormuyuz? o zaman asıl eğlence başlardı :)

move ile oynarsan çok değişik bir oyun oluyo.. baya keyifli oluyor.. ama millet acımıyo ya :) ben yeni başladım move'la oynamama rağmen o kadar iyi değilim..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.