Bildirim
M.A.R.S Silah seçimi.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PVP modunda P90, ikincil silah olarak Vector, sniper olarak ise Barret işini görecektir.
PVE modunda ise zombilere karşı Şeytansavar, robotlara karşı Ordusavar silahlarını kullanmalısın. -
Pek PVE modunda oynamıyorum ondan yardımcı olamayacağım ama PVP de Vector kullanıyorum oyuna başladığımdan beri. Diğer silahlara ısınamadım bu kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: Freddy67
PVP modunda P90, ikincil silah olarak Vector, sniper olarak ise Barret işini görecektir.
PVE modunda ise zombilere karşı Şeytansavar, robotlara karşı Ordusavar silahlarını kullanmalısın.
Freddy PVE'de hem zombi hemde robotlara karşı kullanılabilecek tek silah var mı? Şimdi ikisi içinde ayrı silah almayalım. -
Hocam PvP'de P90 iyi silahtır. PVE'de de şeytansavar m249 öneriyorum, kimse kolay kolay kaçamaz. :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X