Şimdi Ara

M~a~T~R~a~X nickli şahıs dolandırıcıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız Firma #Hopi
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 358 hopi için ödeme yapmış olmama rağmen paracık transferini 30 dakikadır yapmadı şuan yeni bir ilan daha açmış adminleri göreve çağırıyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.M~a~T~R~a~X   nickli şahıs dolandırıcıdırM~a~T~R~a~X   nickli şahıs dolandırıcıdırM~a~T~R~a~X   nickli şahıs dolandırıcıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperestgen -- 20 Aralık 2016; 15:46:48 >

• forumdan bir çok arkadaşı tokatlamış bu karektersiz lütfen bu konuda duyarlı olalım ve hep beraber toplu bir şekilde organize olalım
  • az daha ben de alıcaktım hocam son anda vazgeçtim sonra da ilanınızı gördüm. büyük geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazazz

az daha ben de alıcaktım hocam son anda vazgeçtim sonra da ilanınızı gördüm. büyük geçmiş olsun

kardeş iyi kurtarmışsın , keşke ben almadan önce de biri konu açaydı da bu şerefsizle muhatap olmasaydım
  • referansı olmayıp bi de böyle ucuza satınca neyse ya başım ağrımasın şimdi demiştim iyiki de demişim, umarım sorununuz çözülür tel nosu var anlaadığım kadarıyla durmadan arayın
  • keşke hesabını inceleseydin 6 saat önce msj yazmaya başlamış son 6 aydır offline kendisi keşke şüphelenseydin alışverişi gerçekleştirmeseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeFfAh-1903

keşke hesabını inceleseydin 6 saat önce msj yazmaya başlamış son 6 aydır offline kendisi keşke şüphelenseydin alışverişi gerçekleştirmeseydin

haklısın dostum biraz aceleye geldi iş ondan oldu öyle ama peşindeyim lavuğun yakında izini bulacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamın 400 hopisi kalmış nasıl bir karakterdir allah ıslah etsin : ))

M~a~T~R~a~X   nickli şahıs dolandırıcıdır
  • donanım haber forum üst yönetimden birisi benimle iletişim kurabilir mi acaba bu dolandırıcı ile ilgili görümek üzere
  • Donanım haber adminleri lütfen bize yardımcı olun bu şahıs ile ilgili dolandırıldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam

biraz kibarlık ve dikkatli davranmakta fayda var hocam

M~a~T~R~a~X   nickli şahıs dolandırıcıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.