Şimdi Ara

M-Acoustic 1000.1D Nasıldır? Buna Hangi Subwoofer Bağlanmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
16.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • buraksound kim dedi çöpe atılacak bi mal yazdıklarımı iyi okuuu pioneer ın sen sahibimisin bukadar benimsemişsin bende pioneer kullandım tonaj harbiden de yok sadece sarsıntı basınçç var kullandım çok da iyi biliyorm ha kicker a gelirsek adam akıllıda besledimmm beslemediğimi nerden biliyorsun doğru ağzı olan konusuyor 750 800 rms vermesemde 400 500 rms sürdüm tonaj da vardı basınçta vardı sen kicker ı kötülüyorsun burda kimse markaları kötülemiyor sadece pioneer montajı üretimi genellikle çin de yapıldığı için bizim millette güvensizlik meydana geliyor yani kimsenn kötülediği yokk M-Acoustic kötü demeye getriyorsun tabi bi hifonics bi jbl üst serileri jl audio gibi markalara rakip olamaz fakat parasına göre iyi bi amfidir bizim grup ta bu amfinin bi üst serisiyle bi abimiz 2 tane audiobahn 38 cm besliyor yani her mal kötü değildir ha bu arada kabin çok önemlidir her kabinde tonaj alamazsın ölçülü olacak port çapı uzunluğu çok öenmli kaç hz tune kaç lt bunlar olmazsa olmaz lardandır bilen bilir
    saygılar iyi forumlar ....

• quote:

Orijinalden alıntı: buragsound

4 awg de yeter ;)
    quote:

Orijinalden alıntı: notstock...

çift anfi çift bass modeli olucaksa + kablonu 2 avg yaparsan iyi olur

bn yetmez demedim zaten yaparsan iyi olur dedim ;)
  • y abişey demiyorum sonuçta sen eskiden kalma ekoya 307d4 takan bi insansın o yüzden bişey demiyorum he o abinde beslemiyor merak etmeyesin ;)
  • 307d4 nasıl ya xd d2 di eko da sadece 3 gün takılı kaldı sonra amfi yaptm daha sonra pioneer amfide kullandm sen herseyn iyislni biliyorsun tamam abinin besleyemediğin nerden bilyorsun onu anlamadım adamın sadece evnde 200 amperlk alt yapısı var kimsenn emeğni küçümseme adam besliyor o baslarn her biri 300 400 tl en az kalite kullanıyor ha bu arada eko da kullandım amfiye bağlamıstm opamp kısmını direk 4 kanal amfiye vermlştm binevi siyal işlemci görewini gryrdu .... Hadi iyi forumlar ...
  • hahahahhahahhahahahah komiksiniz saygılar iyi forumlar ;)
  • beni komik bulmanı sevindim :)) sen daha komiksin arkadaşım hadi iyi forumlar
  • saolasın senden öğrendim komik olmayı
  • sana bişeyler öğretebildiysem ne mutlu bana :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.