Şimdi Ara

M-Acoustic 1000.1D Nasıldır? Buna Hangi Subwoofer Bağlanmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
16.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi M-Acoustic 1000.1D nin nasıl bir amfi olduğunu ve buna bağlanılacak subwoofer önerisinde bulunabilir misiniz? Subwoofer 2 Tane de olabilir?

Teşekkürler.

RMS @ 4 OHM (< %1 DISTORTION) : 400 WATTS
    RMS @ 2 OHM (< %1 DISTORTION) : 600 WATTS
    RMS @ 1 OHM (< %1 DISTORTION) : 1000 WATTS
    2000 WATT RMS @ 2 OHM DUALBLOCK

INPUT LEVEL : 0,2 – 5 V
    FREQENCY RESPONSE : 8 – 180 Hz
    LPF : 40 – 180 Hz
    SUBSONIC FILTER : 5 – 50 Hz
    BASS BOOST FREQENCY : 55 Hz
    BASS BOOST LEVEL : 0 – 12 dB
    THD @ 4 OHM LOAD %30 RATED POWER : < 0,2%
    SIGNAL TO NOISE RATIO : > 70 dB
    BEST EFFICIENCY : > 85%
    MINIMUM LOAD : 1 Ohm
    OPTINAL REMOTE : YES
    BRIDGEABLE WITH SAME AMPLIFIER : YES
    OVERLOAD PROTECT SYSTEM : YES
    SHORT CIRCUIT TEST (MAX. POWER) : PASS
    OVERHEAT PROTECT TEMPERATURE : 80’C / 176’F
    COMPONENTS & PCB : SMT & Double Side Board
    TRANSPARENT ISOLATION CONNECTOR : YES

• bana göre bu amfilere o kadar para verilmez çok pahalı satıyorlar içide o kadar dolu bi mal değil fason demiyorum kullananlar övüyolar fakat o kadar para verme derim aldıysan bağlanacak bas kıcker L7 veya 2 tane cvr olabilir sen ne tür müziklerden hoşlanıyorsun
    quote:

Orijinalden alıntı: Metaphor

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi M-Acoustic 1000.1D nin nasıl bir amfi olduğunu ve buna bağlanılacak subwoofer önerisinde bulunabilir misiniz? Subwoofer 2 Tane de olabilir?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: buragsound

bana göre bu amfilere o kadar para verilmez çok pahalı satıyorlar içide o kadar dolu bi mal değil fason demiyorum kullananlar övüyolar fakat o kadar para verme derim aldıysan bağlanacak bas kıcker L7 veya 2 tane cvr olabilir sen ne tür müziklerden hoşlanıyorsun
    quote:

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi M-Acoustic 1000.1D nin nasıl bir amfi olduğunu ve buna bağlanılacak subwoofer önerisinde bulunabilir misiniz? Subwoofer 2 Tane de olabilir?

Teşekkürler.

Ben aldım , 200TL gibi bir fiyatla gayet kaliteli ürün lakin keşke 1500 modelini alsaymışım diyorum.

Her türlü bas tonunun olduğu müzikler dinliyorum. Misal arabada 80's Rock müzikleri de dinliyorum ama sonra Pussy Get Dolls - Hush Hush da açtığım oluyor. Böyle kalitesiz tek amacı öküz gibi bang bang bas vuran birşey değil yani gerekli olan.

• o paraya iyi almışsınız,anladığıma göre pussy get dolls sert bass lı bi şarkı 2 adet 30 cm cvr kicker öneririm eğer amfiniz 1500 lük olsaydı 38 liğinide rahat kaldırırdı,amfi zorlanmaması için 30 cm tercih edin derim
    quote:

Ben aldım , 200TL gibi bir fiyatla gayet kaliteli ürün lakin keşke 1500 modelini alsaymışım diyorum.

Her türlü bas tonunun olduğu müzikler dinliyorum. Misal arabada 80's Rock müzikleri de dinliyorum ama sonra Pussy Get Dolls - Hush Hush da açtığım oluyor. Böyle kalitesiz tek amacı öküz gibi bang bang bas vuran birşey değil yani gerekli olan.

• quote:

o paraya iyi almışsınız,anladığıma göre pussy get dolls sert bass lı bi şarkı 2 adet 30 cm cvr kicker öneririm eğer amfiniz 1500 lük olsaydı 38 liğinide rahat kaldırırdı,amfi zorlanmaması için 30 cm tercih edin derim

Öneriniz için teşekkür ederim.

Kicker düşündüğüm bir marka lakin şu linkteki ürün nasıl? Güç olarak olsun marka olarak olsun fiyat olarak olsun?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-subwoofer-subwoofer-in-babasi/detay/?source=promotion_topl

• quote:

quote:

o paraya iyi almışsınız,anladığıma göre pussy get dolls sert bass lı bi şarkı 2 adet 30 cm cvr kicker öneririm eğer amfiniz 1500 lük olsaydı 38 liğinide rahat kaldırırdı,amfi zorlanmaması için 30 cm tercih edin derim

Öneriniz için teşekkür ederim.

Kicker düşündüğüm bir marka lakin şu linkteki ürün nasıl? Güç olarak olsun marka olarak olsun fiyat olarak olsun?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-subwoofer-subwoofer-in-babasi/detay/?source=promotion_topl

Alıntıları Göster
    şahsen ben kullanıyorum edison 1100 a yla onunda rms çıkışı 1000w rms çokte memlunum ben aslında ilk pıoneer diyecektim bazı insanlar var pıoneeri yerin dibine sokup beni sinir ediyolar ondan kıcker diyeyim dedim buda resimi deli gibide çalıyor

• quote:

şahsen ben kullanıyorum edison 1100 a yla onunda rms çıkışı 1000w rms çokte memlunum ben aslında ilk pıoneer diyecektim bazı insanlar var pıoneeri yerin dibine sokup beni sinir ediyolar ondan kıcker diyeyim dedim buda resimi deli gibide çalıyor

Alıntıları Göster
    Kicker cvr12 ile 309d4ü karşılaştırmanızı istesem bana ne cevap verirsiniz?

Bir soru daha , 308d4 ile 309d4 arasında ne fark var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metaphor -- 17 Haziran 2011; 12:34:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cvr 12 nin peak değeri çok düşüktür bass vurur ancak fazla uzaklara bass sesi gitmez d4 daha iyi bu konuda ayrıca cvr daha sert vurur,d4 daha fazla akım çeker 308 ile 309 arasındaki fark db farkı var 309 daha sert oynuyor 308 daha yumuşak
    quote:

• quote:

cvr 12 nin peak değeri çok düşüktür bass vurur ancak fazla uzaklara bass sesi gitmez d4 daha iyi bu konuda ayrıca cvr daha sert vurur,d4 daha fazla akım çeker 308 ile 309 arasındaki fark db farkı var 309 daha sert oynuyor 308 daha yumuşak
    quote:

Alıntıları Göster
    bnce pıoneer da hertürlü müziği dinlersin 2 tane 308 yada 2 tane 309d4 koy rahatına bak derim fiyat olarakta gayet uygunlar

• quote:

cvr 12 nin peak değeri çok düşüktür bass vurur ancak fazla uzaklara bass sesi gitmez d4 daha iyi bu konuda ayrıca cvr daha sert vurur,d4 daha fazla akım çeker 308 ile 309 arasındaki fark db farkı var 309 daha sert oynuyor 308 daha yumuşak
    quote:

Tamamdır o halde 309 alacağım sanırım. Aslında daha yumuşak olduğu için 308 almayı isterdim de onun sıfırını ve 309 gibi uygun fiyatlısını bulmak sorun zaten 309 yeni seri olmasına rağmen 308den daha ucuz nedense :)

quote:

Orijinalden alıntı: notstock...

bnce pıoneer da hertürlü müziği dinlersin 2 tane 308 yada 2 tane 309d4 koy rahatına bak derim fiyat olarakta gayet uygunlar

Büyük ihtimalle 309 almaya karar verdim bana dediğin gibi her türlü müziği dinletebilecek birşey lazım

O değil de kabloları da değiştirmem lazım galiba ilk tesisat bağlatırken media marketten 45-50 tllik bir kablo seti almıştım , sanırım o da yetersiz kalıcak bu amfi ve baslara.

• quote:

quote:

quote:

Tamamdır o halde 309 alacağım sanırım. Aslında daha yumuşak olduğu için 308 almayı isterdim de onun sıfırını ve 309 gibi uygun fiyatlısını bulmak sorun zaten 309 yeni seri olmasına rağmen 308den daha ucuz nedense :)

quote:

Büyük ihtimalle 309 almaya karar verdim bana dediğin gibi her türlü müziği dinletebilecek birşey lazım

O değil de kabloları da değiştirmem lazım galiba ilk tesisat bağlatırken media marketten 45-50 tllik bir kablo seti almıştım , sanırım o da yetersiz kalıcak bu amfi ve baslara.

Alıntıları Göster
    ewet ince kalacaktır ancak kapasitörünüz varsa ince kalmaz ve 2 tane takacaksanız kesinlikle kapasitör takmanızı tavsiye ederim 1 farad uygun olacaktır

• quote:

ewet ince kalacaktır ancak kapasitörünüz varsa ince kalmaz ve 2 tane takacaksanız kesinlikle kapasitör takmanızı tavsiye ederim 1 farad uygun olacaktır

Alıntıları Göster
    Bu kablo işlemini veya cap işlemini daha sonraya bıraksak bana bir zararı olmaz diye biliyorum yoksa bir zararı olur mu kısa süreçte?

Bu arada 308D4 de buldum çift. 308D4 ile 309D4 Arasında gidip geliyorum hangisini alacağıma karar veremedim bir türlü

• cap işini fazla erteleme akün 2 basla giderek ömrü kısalır akün kaç amper ? bu arada sana önerim 309 al
    quote:

Bu kablo işlemini veya cap işlemini daha sonraya bıraksak bana bir zararı olmaz diye biliyorum yoksa bir zararı olur mu kısa süreçte?

Bu arada 308D4 de buldum çift. 308D4 ile 309D4 Arasında gidip geliyorum hangisini alacağıma karar veremedim bir türlü
  • quote:

cap işini fazla erteleme akün 2 basla giderek ömrü kısalır akün kaç amper ? bu arada sana önerim 309 al
    quote:

Alıntıları Göster
    çift anfi çift bass modeli olucaksa + kablonu 2 avg yaparsan iyi olur

• 4 awg de yeter ;)
    quote:

• quote:

4 awg de yeter ;)
    quote:

Madem ikisi de yeterli hangisi daha ucuz
  • quote:

quote:

4 awg de yeter ;)
    quote:

Madem ikisi de yeterli hangisi daha ucuz

Alıntıları Göster
    4 awg daha ucuz

• quote:

4 awg daha ucuz

Alıntıları Göster
    Kabin özellikleri hakkında bilginiz var mı bu baslar için?
  • quote:

Kabin özellikleri hakkında bilginiz var mı bu baslar için?

Alıntıları Göster
    tamam da arkadaşlar 308d4 le 309 u niye kıyaslıyonuzz arkadaslar oldumu şimdii :)))
    ben cvx 12 kullanıcısıyım arabadada kullandım dısarıya on numara bass veriyor fakat pioneerda kullandım oda süper veriyordu
    yerinde olsam soluğumu kessin diyosan bitane cvx 15 al kicker veya 2 tane jbl gto serisi 38 lik gto serilerin bass tonlaması mükemmeldir tabi hem sert hemde etkili diyorsan da kicker pioneerda hiçç ton yok bende kullandım ordan biliyorm fakat sağlam bass dır karar senn bütçen varsa rockford fosgate yide öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: m.barutçu

tamam da arkadaşlar 308d4 le 309 u niye kıyaslıyonuzz arkadaslar oldumu şimdii :)))
    ben cvx 12 kullanıcısıyım arabadada kullandım dısarıya on numara bass veriyor fakat pioneerda kullandım oda süper veriyordu
    yerinde olsam soluğumu kessin diyosan bitane cvx 15 al kicker veya 2 tane jbl gto serisi 38 lik gto serilerin bass tonlaması mükemmeldir tabi hem sert hemde etkili diyorsan da kicker pioneerda hiçç ton yok bende kullandım ordan biliyorm fakat sağlam bass dır karar senn bütçen varsa rockford fosgate yide öneririm

Alıntıları Göster
    besliyemediğin için tonlu ses alamamışındır söz meclisten dışarı ağzı olan konuşuyor bilende kullananda atlıyor konuya hadi ona sözümüz yok ama bilmeyen dinlemeyen görmeyende atlıyor konuya 308 309 da ton yoksa yaşamayın siz derim tutturmuşsunuz bir kıcker davası m aco davası pıoneer daha iyi bence ben her ikisinide kullandığım için söylüyorum tabi yeni çıkan teyp+ovalleri bi işe yaramasada çöpe atılacak bi marka değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.