Şimdi Ara

M.acoustic M1000.1D amfi ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

m.acoustic 1000.1 amfim ile bir adet jbl gt-5 besliyorum ama amfi ayarlını tam yapamadım özellikle frekans ayarlını beceremedşm sanırım bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum

Şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar dilerim :)

• En güzel ayar kulağınıza göre olan ayardır. Bassdaki alt frekansları hissetmek için lpf konumunda kullanın,gain orta derecelerde olsun bassa zarar gelmemesi için,lpf değerini ayarlamak içinde bir ayar vardır onuda kulağınıza nasıl hoş geliyosa o şekilde ayarlayın.

• Gain=Güç ayarıdır ne kadar açarsanız anfideki güç oranıda artar.
    Lpf(Low Pass Filter):Ses frekans teknolojisinde kullanılan ve yalnızca alcak frekansı geciren yüksek frekans ı tıkayan elektronik filtre.
    Bass Boost:Bassın ilk vurma tepkisidir.
  • arkadaslar oyle bi ayar sekli ýok oncelikle frekans test cd sini guzelce track olarak yapicaksin

sonra teybin butun degerlerini sifirlicaksin

subwoofer ini kac ohm olarak baglicaksan 4 ohm 2 ohm 1 ohm guzelce rms deger voltajini hesaplicak sonra

adamlarin yaptigi gibi

ayarlicak birakicaksin ;)

• 37, 4 volt goruceksin olcu aletinde 4 ohmda 349.69 watt rms e ulasirsin
  • arkadaşlar :) örneğin araba teybinde low pass ayarı sanırım bass frekans ayarı anlamında oluyor.60 Hz gibi bir değerden 100 küsürlere çıkarılabiliyor.ben onu 80 Hz e getirirsem bas sesleri 80 Hz e kadar çıkar demek mi, yoksa 80 Hz den sonrasını mı duyabilirim demek ? hangisi acaba :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.