topal ayhan balta servet sabri bu oyuncular avrupa'da başarı için yetersiz oyunculardır.
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
Mehmet Topal abartıldı öyle mi? Tüm sezon canını dişine takıp şampiyonlukta en büyük emeklerden birine sahip olan adamı birkaç maçlık formsuzluğundan ötürü şişirilmiş buluyorsuz öyle mi? Helal olsun size, başka birşey demiyorum.
Söylediklerinin tamamına katılıyorum!
Mehmet Topal genel olarak bakıldığında çok iyi bir kesici ve uzun boyuyla hava toplarını da alıyor fakat topu oyuna sokarken takımı çok yavaşlatıyor. Teknik olmadığından dolayı da ince paslar veya isabetli uzun toplar atamıyor.
gerçekler acıtır. mehmet topal ayhan arda servet euro 2008 den gelen futbolcularımız şöhret oldular ayakları yere basmıyor. ayhan hasan şaş ümit karan bi dakka takımda tutman şutlarım, son yarım saatte hasan katletti maçı buna keza ilk takımın doktorlarını kovarım her maçtan ve idmandan sonra gelen sakat haberleri sonra skibbe yi kovarım elde kalan adamlar ya oynar yada gider lucesku yu getiririm en azından ne oynadığım belli olur
unutmuşum bide hakan balta topçu değil volkan bile ondan daha iyi özverili en azından bi adam hiç üstüne koymaz mı ya, yıkıldım dün. aykutu bükreşin ilk maçından sonra kovardım. orkun bile ondan daha iyi korurdu bu iki maçta. barış gibi koşma manyağı olan bi adam böyle bi maçta neden oynatılmaz. skibbe skibbeledi bizi
Mehmet topal iyi bir savunmacı orta saha oyuncusu ama kendini geliştirmesi lazım. İyi savunmanın yanında yüreğiyle oyunuyor ama hücumunu da geliştirmesi lazım. Oyunu her iki yönde oynaması lazım yoksa hücumda 1 oyuncu eksik oynarız.
M.Topal benim gerçekten sevdiğim,Türklerden oluşan bir ilk 11 kursam her zaman onu ön liberoya koyacağım bir futbolcudur.Son 2-3 maç kötü oynadı diye yetersiz diye düşünmeyin. Elimizde daha iyisi olursa onu oynatırsın ama bence bu kadroda gerçekten yeterli bir futbolcu. Hem gençte.Günümüz futbolu artık yaşa önem veriyor. P.Vieira tarzı bir futbolcu.Aynen onun tarz.Çok sert ve isabetli şutları var.Fizik gücüde gerçekten iyi. Ayhana gelince onun düşüncelerim çok fazla parlak değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme