Ben M.Topal ın biraz fazla büyütüldüğünü düşünüyorum. İyi oyuncu ama seviye atlatmaz takıma. Keza Ayhan da öyle. Linderoth un ne olacağı belli değil. Keşke Fenerbahçe nin de aradığı gibi biz de bir defansif orta saha oyuncusu mu alsaydık???
super Lig icin yeterLi ama avrupa icin deiL
quote:
Orijinalden alıntı: egzersayz
super Lig icin yeterLi ama avrupa icin deiL
NE AVRUPASI YA.GÖRMÜYOMUSUN KADROYU DOĞRU DÜZGÜN ŞUTUMUZ YOK BÖYLEMİ GİDİCEK AVRUPAYA
quote:
Orijinalden alıntı: .....hayalet.....
NE AVRUPASI YA.GÖRMÜYOMUSUN KADROYU DOĞRU DÜZGÜN ŞUTUMUZ YOK BÖYLEMİ GİDİCEK AVRUPAYA
Alıntıları Göster
İkiside bugün sıçtı sıvadı.
quote:
Orijinalden alıntı: .Alp.
Alıntıları Göster
M.Topalın nesini beğeniyorlar anlamıyorum.Linderoth alır onun yerini 1-2 hafta içinde. almalı da zaten
quote:
Orijinalden alıntı: .Alp.
Alıntıları Göster
En başından beri söylüyorum Mehmet Topal çok abartıldı.
Ne süper ligde ne de uefa ve şampiyonlar liginde ilk onbirde görmek isteyeceğim bir futbolcu değil.
Savunmaya büyük katkısı oluyor orta saha rahatlıyor gibi söylemlere de kesinlikle katılmıyorum.
Bence Mehmetin Volkan Aslan'dan bir farkı yok.
Artık Galatasarayımıza Uefa yolunda başarılar. Umarım sevindirecek şeyler yaparlar.
Bu arada eklemek isterimki Kewell kesinlikle ve kesinlikle sol kanatta oynamalı.Sağ kanatta takıma pek bir katkı sağlayamıyor. Sol tarafta da Arda'dan kat be kat daha etkili.
Eğer Arda her maç böyle sağda başlayıp sola geçecekse hiç oynamasın. Çünkü takıma katkısı değil zararı oluyor.
Fenerbahçe'yi de tebrik etmek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: MinikYas
En başından beri söylüyorum Mehmet Topal çok abartıldı.
Ne süper ligde ne de uefa ve şampiyonlar liginde ilk onbirde görmek isteyeceğim bir futbolcu değil.
Savunmaya büyük katkısı oluyor orta saha rahatlıyor gibi söylemlere de kesinlikle katılmıyorum.
Bence Mehmetin Volkan Aslan'dan bir farkı yok.
Artık Galatasarayımıza Uefa yolunda başarılar. Umarım sevindirecek şeyler yaparlar.
Bu arada eklemek isterimki Kewell kesinlikle ve kesinlikle sol kanatta oynamalı.Sağ kanatta takıma pek bir katkı sağlayamıyor. Sol tarafta da Arda'dan kat be kat daha etkili.
Eğer Arda her maç böyle sağda başlayıp sola geçecekse hiç oynamasın. Çünkü takıma katkısı değil zararı oluyor.
Fenerbahçe'yi de tebrik etmek istiyorum.
Alıntıları Göster
Oyunun yönünü hızla değiştiremiyor..Kritik yerlerde çok top kaybı yapıyor..Oyunu açamıyor..Stoperlerin arasına çok giriyor.
Şu 2-3 maç sayesinde tekrar gördük ki ne balta ne topal ne ayhan ne arda. Hepsi bi havalarda, umalım da bu hezimet ile ayakları yere basmış olsun yoksa bizim ligde de uefada da işimiz çok ama çok zor
quote:
Orijinalden alıntı: ße®k
Şu 2-3 maç sayesinde tekrar gördük ki ne balta ne topal ne ayhan ne arda. Hepsi bi havalarda, umalım da bu hezimet ile ayakları yere basmış olsun yoksa bizim ligde de uefada da işimiz çok ama çok zor
Geçen seneye göre çok vasat görüyorum, Mehmet Topal'ı.
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
Geçen seneye göre çok vasat görüyorum, Mehmet Topal'ı.
Alıntıları Göster
Suclari Türk olmasimi 2 oyuncunun ? Yabancilara neden lafiniz yok Lincoln, Lindeorth. Nonda, Kewel cokmu superlerdi bu gecede bu 2 isimle kaybettik ? Vurun abaliya asil yenilginin sebebi yukardaki 2 yada 3 adamin fazla olmasidir sanki herkez cok iyi oynadida bunlar kötüydü sadece birkain bu isleri ya. Bir tanede akilli yorum yapin Lincoln ve Kewell olmadan cift forvetle baslayip 2 ci yari macin gidisatina göre alinmasi gerekirdi falan yazin biriniz Türk diye sucu olmayan oyunculara yüklenmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: xakah74
Suclari Türk olmasimi 2 oyuncunun ? Yabancilara neden lafiniz yok Lincoln, Lindeorth. Nonda, Kewel cokmu superlerdi bu gecede bu 2 isimle kaybettik ? Vurun abaliya asil yenilginin sebebi yukardaki 2 yada 3 adamin fazla olmasidir sanki herkez cok iyi oynadida bunlar kötüydü sadece birkain bu isleri ya. Bir tanede akilli yorum yapin Lincoln ve Kewell olmadan cift forvetle baslayip 2 ci yari macin gidisatina göre alinmasi gerekirdi falan yazin biriniz Türk diye sucu olmayan oyunculara yüklenmeyin.
Alıntıları Göster
Mehmet Topal iyi oyuncu da ,Ayhan'la oynadımı sıkıntı oluyo ... Barış Özbek i niye yedek yaparla anlamıyorum :@
quote:
Orijinalden alıntı: xakah74
Alıntıları Göster
topal'ı bilmemde bugün ayhan çok köyü oynadı.bir tane düzgün pas atamadı. eski performansından çok uzaktı
quote:
Orijinalden alıntı: Gomez Addams
Mehmet Topal iyi oyuncu da ,Ayhan'la oynadımı sıkıntı oluyo ... Barış Özbek i niye yedek yaparla anlamıyorum :@
Alıntıları Göster
Bu Gs li futbolcular daha dün Mehmet Topal için 20 milyon Euro eder diyordu :D
Bugün gözden çıkarmışlar
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
Bugün gözden çıkarmışlar
Alıntıları Göster
Mehmet Topal abartıldı öyle mi? Tüm sezon canını dişine takıp şampiyonlukta en büyük emeklerden birine sahip olan adamı birkaç maçlık formsuzluğundan ötürü şişirilmiş buluyorsuz öyle mi? Helal olsun size, başka birşey demiyorum.
quote:
Bugün gözden çıkarmışlar
Alıntıları Göster
Hayatımda ilk kez Hakan Balta'yı bu maçta beğendim. Bana göre güzel oynadı.
Mehmet Topal'ın kaç maçtır iyi olmadığını söylüyorum zaten ama geçen senekilerden sonra bu göz ardı ediliyordu. Ayhan'a ise her zaman ihtiyacımız var bence. Ofansif olarak iyi birisi. Ayriyetten geçen seneden beri söylediğim bir şey vardı ama bu yeni anlaşıldı galiba Linderoth tam olarak düzelince banko 11 oynayacak diyordum. Çok kaliteli birisi Linderoth ve ona ihtiyacımız var. Lincoln'e ise diyeceğim bir şey yok. Onu abartan ve şımartıyorsunuz dediğimde üstüme çok geldiniz bu forumda. Steaua Bükreş ile oynanan ilk maçtan sonra açtığım konuda hepiniz Lincoln'ü göreceksiniz diyordunuz ama benim gördüğüm bir şey yok. Benim gözlerimde problem olsaydı şu an foruma yazamazdım herhalde demek ki Lincoln'den adam olmazmış. Bunu yavaş yavaş sizde anlıyorsunuz. Lincoln'e diyeceğim tek konu Allah'ından bulsun başka bir şey demeyeceğim.
quote:
Bugün gözden çıkarmışlar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
Bugün gözden çıkarmışlar
FB de 10 mil euro ya satıcağın bir adam söyle bana ?
quote:
Bugün gözden çıkarmışlar
Alıntıları Göster
quote:
Bugün gözden çıkarmışlar
arkadasim durduk yere neden ortam gerdiriyorsun ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: egzersayz
quote:
Bugün gözden çıkarmışlar
arkadasim durduk yere neden ortam gerdiriyorsun ki ?
Alıntıları Göster
Beyler sakin olun gerçekten.Türk oyuncuları nekadar 1-2 maclık kötü oynadılar diye yerden yere vurmayın.Siz istiyorsunuz herzaman iyi oynasın.Herzaman yenelim.Bu işler böyle olmaz arkadaşlar.Siz sadece dışardan oyununa bakıyorsunuz belki o oyuncunun aile problemleri oluyordur kafasını takıyordur.Bunları bilemeyiz gercekten ya sözlerinizin arkasında durun (yazdıklarınızın) yada hicbirsey yazmayın sadece okuyup geçin.Bugun herkes hüzünlü Galatasaray'lılar için kötü bir gün ve takımda kimse iyi oynamadı.Bunları düşünün bu adamlar 1 2 macta küstürmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: fastfurious
Beyler sakin olun gerçekten.Türk oyuncuları nekadar 1-2 maclık kötü oynadılar diye yerden yere vurmayın.Siz istiyorsunuz herzaman iyi oynasın.Herzaman yenelim.Bu işler böyle olmaz arkadaşlar.Siz sadece dışardan oyununa bakıyorsunuz belki o oyuncunun aile problemleri oluyordur kafasını takıyordur.Bunları bilemeyiz gercekten ya sözlerinizin arkasında durun (yazdıklarınızın) yada hicbirsey yazmayın sadece okuyup geçin.Bugun herkes hüzünlü Galatasaray'lılar için kötü bir gün ve takımda kimse iyi oynamadı.Bunları düşünün bu adamlar 1 2 macta küstürmeyin.
Alıntıları Göster
o mevkinin esas adamı linderoth. ben dün linderothu izledim sakatlığı geçmiş. bence linderothu orda denemeli bu haftaki lig maçında
quote:
Orijinalden alıntı: unofan06
o mevkinin esas adamı linderoth. ben dün linderothu izledim sakatlığı geçmiş. bence linderothu orda denemeli bu haftaki lig maçında
Alıntıları Göster
M.Topal'ı Almanya maçında seyretmemiş gibi konuşuyorsunuz.Kabul ediyorum bu seneye kötü başladı,bence oda konsantrasyon eksikliğinden.Lincoln'e tanıdığınız şansın 100 de 1 ini Topal a tanıyın. -Ama konu Aykut'a gelirse Aykut'a hiç güvenmiyorum.Bükreş in kalecisini gördünüz her kornerde çıktı adam bizimki kale çizgisine mahkum sanki.De SAnctis gelince morali bozuldu geyiğine de katılmıyorum biz onun geçen seneki halini de biliyoruz.
Ahh Abdullah Avcı ahh takımın başında sen olacaktın ki 2. Terim dönemi başlayacaktı...