Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 M1 Macbook Air (%97 Pil Ömrü-49 Döngü-SIFIRDAN FARKSIZ) Satın Al 31 Temmuz 2023 15:09 1 1 M1 Macbook Air (%97 Pil Ömrü-49 Döngü-SIFIRDAN FARKSIZ) Merhaba, Mart 2021’de aldığım cihazı model yükselttiğim için satıyorum. Cihazım gerçekten sıfırdan farksız, fotoğraflardan da görülüyor zaten, çok ciddi derecede titiz kullanırım teknolojik cihazlarımı. Alındığı günden itibaren ekran ve klavye koruyucusu ile kullanıldı. Tüm kutu içeriği en küçük ambalajına kadar durmakta, kablosu ve şarj aleti tertemiz. Pil döngüsünden de anlaşıldığı üzere cihaz bataryada çok az kullanıldı, genelde harici bir ekranla kullandığım için çoğunlukla prize bağlı olarak çalıştı. “Aldente” isimli program aracılığıyla pil %80 doluluk oranıyla sınırlı olacak şekilde kullanıldı, yani cihazın pili de neredeyse ilk günkü gibi. İşletim sistemi olarak cihazla birlikte gelen Monterey’i kullandım, yeni sahibi isterse en son işletim sistemine güncelleyebilir. Akademik personelim, dolayısıyla cihaz günlük işler ve yazı-çizi işleri için kullanıldı, edit vs gibi güç gerektiren işlemler için kullanılmadı. Afyon merkezde elden teslim edebilirim, şehir dışına da ödeme sonrası ücretsiz olarak kargolarım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 20299 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS DSL-AC52U Modem [SATILDI] Team Xtreem T-Force 2x8gb 4000mhz/cl18 Ddr4 Ram [SATILDI] Philips 27” Full Hd ips 75hz Monitör (KAPALI KUTU) [SATILDI] M1 Macbook Air (%97 Pil Ömrü-49 Döngü-SIFIRDAN FARKSIZ)