Şimdi Ara

M1 Önsipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=51&products_id=399 sitede ön siparişle 29.50 dolara satışta.. 22 haziranda stokta olucak diyo.. Şu anda xears td100-ii kullanıyorum gayet memnunum ama ona bişey olursa ya da arada seste renk farkı olsun diye almayı düşünüyorum.. Ön sipariş sonrası 44 dolardan satılmaya başlanıcakmış.. Bugün için de 29.50'lik pre-order için son gün diyo, sonraki ön siparişler 34 dolarmış.. Acaba stoğa giriş tarihi ya da gönderim yılan hikayesine döner mi diye düşünüyorum Sizce

• Döner.
  • illa m1 alcam diyosan 29.5 $ dan al derim. sonuçta kulaklığın da var. elbet gönderirler bir ara
  • aslında illa m1 alıcam diye bi düşüncem yok sadece kulaklık hakkında yapılan yorumlarda bastan ziyade detay üzerine yoğunlaşmış bi kulaklık olduğunu okuduğum için merak ediyorum.. Ben de elbet gönderirler bi ara diyorum o yüzden bi sormak istedim belki bişeyler eklemek isteyen, bilgisi olan arkadaşlar varsa diye
    quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

illa m1 alcam diyosan 29.5 $ dan al derim. sonuçta kulaklığın da var. elbet gönderirler bir ara
  • Al gitsin merak edeceğine.Beğenmezsen satarsın sonuçta , kolay satılabilecek bir kulaklık
  • Ben m1 kullanıyorum bu arada ayrıntı vs pek hissetmeden bi ben varım ama sanırsam ama bu dinlediğim mp3lerin kalitesizliginden diye düşünüyorum çünkü 320 kbit şarkılarda ses daha hoş geliyo digerlerine oranla. beklediğimden az izolasyonu var. özellikle sesi dışarı verme çok ama ben bunu takmıyorum kablo kalitesi görünüşü 3tllik kulaklıklarınki gibi fotolarda ama hissi çok kaliteli. bi de Pro alpha ile karşılaştırmada bunun bası az deniyor. ben de diyorum ki bunun da bası azsa ben bassız kulaklık isterim ( basın ağırlığını pek sevmem) ama basları çok hoş veriyo bazılarında geriye sarıp o kısmı tekrar dinlediğim oluyo arada özetle çağ atlaticak bir kulaklık değil ama parasının hakkını veriyo. ki ben 39,5$ a almıştım.
    Bu gibi yorum istiyorum sanırım degilse bile küçük çaplı bı inceleme oldu iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 20 Mayıs 2011; 16:42:02 >

• m1 kullandığını biliyorum açtığın konuyu okumuştum epey bi korku yaşadın heralde kulaklık karpuz gibi ortadan ikiye yarılıncaama neyseki şimdi sıkıntı yok sanırım
    bakalım düşünüyorum hala ama senin yorumundan sonra biraz soğudum gibi eğer elimdekiler bozulursa daha iyi bi kulaklık alırım diye düşünmeye başladım maddi imkanlar çerçevesinde..

quote:

Ben m1 kullanıyorum bu arada ayrıntı vs pek hissetmeden bi ben varım ama sanırsam ama bu dinlediğim mp3lerin kalitesizliginden diye düşünüyorum çünkü 320 kbit şarkılarda ses daha hoş geliyo digerlerine oranla. beklediğimden az izolasyonu var. özellikle sesi dışarı verme çok ama ben bunu takmıyorum kablo kalitesi görünüşü 3tllik kulaklıklarınki gibi fotolarda ama hissi çok kaliteli. bi de Pro alpha ile karşılaştırmada bunun bası az deniyor. ben de diyorum ki bunun da bası azsa ben bassız kulaklık isterim ( basın ağırlığını pek sevmem) ama basları çok hoş veriyo bazılarında geriye sarıp o kısmı tekrar dinlediğim oluyo arada özetle çağ atlaticak bir kulaklık değil ama parasının hakkını veriyo. ki ben 39,5$ a almıştım.
    Bu gibi yorum istiyorum sanırım degilse bile küçük çaplı bı inceleme oldu iste

• Sorun yok şu an Allah'a şükür ama dediğim gibi elimdeki mp3ler kaliteli değil yazın değiştircem inşallah soğutacak yorum yapmadığımı düşünüyorum. ama klasik tabir ne kadar ekmek o kadar köfte. 50-60 tl lik kulaklığın çağ atlatmasını ummamak normal bence. bi de m1 düşünerek aldığım ilk kulaklık. yani iyisi kötüsü pek karar veremem. özetle al sen al yalnız burn-in olmadan çok alelade sesi var. bi kere takip ay bu ne deme sonra

• yok ya ay bu ne demem zaten soğutucu yorum yapmadın ama bundan sonraki kulaklığım şu an elimdekinden daha iyi bişey olsun diye düşündüm..
    quote:

yalnız burn-in olmadan çok alelade sesi var. bi kere takip ay bu ne deme sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.