Şimdi Ara

M2 aqua alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir daha samsung a bulaşmam dediğim gibi gozumde samsung çop ayrıca beledi ye dağıtmış gibi duruyor milletten farkın olmuyor. Hocam yıl olmuş 2015 5 mp telefona 650 tl verilir mi zaten 2 senede değiştiriyorum aslında bende zenfone 5 düşünmüştüm ama batarya olayını duyunca vazgeçip zenfone 6 ya yoneldim arada ciddi batarya farklı var zf5 2110 mah zf6 3300 mah arada ciddi bir fark var ve çoğu yerde zf 6 1.5 gun kullanılıyor diyor ki bana gunu çıkarsın yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmetY58 kullanıcısına yanıt
    Cihaz çok stabil arayüzü falan akıcı ama ben zenfone'a bulaşmayın derim kısaca intel işlemcili telefon almayın
  • daha aciklayici olabilir misiniz neden zenfone a bulasmamaliyim genelde kullananlar cok memnun isteklerimi karsiliyor fazla bir alternatifi de yok ben alternatif olarak sadece g7 yi buldum o da biraz daha pahali ve zenfone un ona gore avantajlari cok
  • AhmetY58 kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda çok saldılar kendilerini bir güncelleme veriyorlar telefonun bir işlevi bozuluyor mutlaka zenfone 2'nin çıkmasıyla birlikte eski serileri önemsememeye başladılar bir lolipop güncellemesi geldi çoğu kişi kitkata geri döndü yaşanan sorunlar yüzünden ayrıca intel işlemciler hızlı çalışıyor gibi gözükselerde bir çok sıkıntıya sahipler özellikle güç yönetimi sıkıntılı bu işlemcilerin kullansanız da kullanmasanız da tüm çekirdekler aktif ve 800mhz'in altına düşmüyor işlemciler x86 mimarisi olduğu ve netbook'dan devşirme olduğu için saat hızı düşmüyor buda bataryanın sömürülmesi demek ayrıca komut seti x86 mimarisini desteklediği için android uygulamaları emulatör vasıtası ile çalıştırılıyor bazı uygulamalarda sorun çıkabiliyor ancak çok fazla değil pazarda inteli asustan başka kullanan yok telefonlarında onlarda yavaş yavaş akıllanmaya başladılar qualcomm işlemci tercih ediyorlar yavaş yavaş benim en çok eleştirdiğim noktalardan biriside bazı cihazların kasasında gıcırdama olması vidalarını tam sıkmamışlar buda gıcırdamaya neden oluyor

• ne zenfone 5 i hocam pil deseniz berbat telefon canavar gibi ısınıyor. m2 aqua her turlu daha ıyı ama ben 550 tl ye olan canavar e4g yi alın derim
  • mipa90 M kullanıcısına yanıt
    5mp kamerası olması beni biraz korkutmuyor değil ama inceleyeceğim yinede bakalım 550 tl ye gore iyi gibi de ben 550 tl ye hiçbir yerde bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

5mp kamerası olması beni biraz korkutmuyor değil ama inceleyeceğim yinede bakalım 550 tl ye gore iyi gibi de ben 550 tl ye hiçbir yerde bulamadım

antutudan 33 bin aldım hocam 550 liralık teller bunun yarısını almıyor siz düşünün donanımın güzelliğini. ekran kartı deseniz 1000 liralık tellerde koyulan ekran kartından bile iyi. kamerası tek eksisi onun dışında hız ekran pil hersey 550 liralık fiyatının çok üzerinde.

buyrun linkhttp://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_SONY-Xperia-E4G-Beyaz-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon,103452,504172,2183811.html?langId=-14

• mipa90 M kullanıcısına yanıt
    Arkada uzuleceğiz sanırım benim şuanki telde 8.7mp carl zeiss var on kamera nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.