< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 23 Mart 2021; 20:15:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 23 Mart 2021; 20:15:31 > |
Weapon Sura
Rupture - Parmak Darbesi Enchanted Blade - Büyülü Keskinlik Aphonic Shield - Büyülü Zırh Dark Twister - Ejderha Dönüşü Fear - Dehşet Remove Magic - Büyü Çözme Magic Sura Dark Strike - Karanlık Vuruş Ritual of Doom - Ateş Hayaleti Spirit Entangle - Hayalet Vuruş Flame Strike - Taklalı olan ![]() Aphotic Shield - Karanlık Koruma Dark Orb - Karanlık Küre Blade Assassin Ghost Attack - Hayalet Saldırı Spinning Dagger - Hızlı bi vuruş var ya o ![]() Poisonous Cloud - Zehirli Bulut Fatal Strike - Suikast Stealth - Görünmezlik Archer Repetition Shot - İkili Atış Flaming Arrow - Ateşli Ok Toxic Arrow - Zehirli OK Arrow Shower - Ok Banyosu demek çoklu attığı heralde ![]() Swiftness - Hız veren varya o ![]() Dragonmage Flying Talisman Dragon Roar Reflect Damage Inferno Blessing Spell Enchant Damage Lightning Mage Lightning Strike Lightning Claw Dance with Wind Thunder Bolt Cure Natures Enchantment Body Warrior Shaolin Stane Berserk Charge Whirlwind - Kılıç Çevirme Aura of Sword - Hava Kılıcı Mental Warrior Spirit Strike - Ruh Vuruşu Lion Stomp - Ayağıyla yere bastğı ![]() Sword Strike - Kılıç Vuruşu Tiger Bash - Kaplan darbesi demek sert vuruş ![]() Taichi - Güçlü Beden Devamını bilen varsa söylesin ekliyelim şimdilik beynim durdu diyebilirim... ![]() ![]() |
Sevgili oyuncularımız, Bugün SG2 Global sunucumuz adına birçok kaliteli yayıncı ile önizleme yayınları gerçekleştirdik. Oyunumuzu tercih eden yeni oyuncularımızdan ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmamış olan siz değerli hayran kitlemizden aldığımız geri bildirimlerin bir çoğunun olumlu olması bizleri gerçekten çok memnun etti diyebiliriz. Başarılı geçen bu yayınlarda aynı zamanda açılış öncesi oyuncularımızın değişmesini veya geliştirilmesini istediği bazı özelliklerimizin de farkına vardık. Bugün sizlere bu özelliklerimizin son hâllerinin nasıl olacağından biraz bahsetmek isterim;
Şu esnada ise yayınlarımızda büyük istek geldiği için envanterinizdeki eşyaları NPC'lere hızlıca satma sistemi üzerinde çalışıyoruz. Bizi her zaman desteklediğiniz ve sevginizi eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederiz. |
1 haftadır oynuyorum
![]() ![]() ![]() ![]() |
sgde oyuncu sayısı her zaman böyleydi ve her zaman aynı şey yazılıyor
![]() |
Kısa bir aradan sonra bugün döndüm.Biraz ticaret yapayım dedim.Gittim tüm paramla 5fms 1rib aldım. +0dan +4e hepsini geçirdim. +7'ye kadar yaka yaka sonunda +8 fms %2avg, +7 fms %6avg %4bec ve +7 fms %5 bec kaldı. +8 fms 6.2kk'dan digerleri 5kk'dan sattım. 16kk param oldu. 1 saat önce 8kk vardı. Ticaretle uğraşmak isteyip de çekinen arkadaşlar için bu anımı buraya yazayım dedim. Riskli iş tabii ki ama denemekte yarar var.
|
O zaman kusura bakma kardeşim, eski oyuncu olduğunu bilmiyordum. Dediklerinde haksız değilsin. Başlamaya karar verirsen oyun içinde karşılaşırız inşallah :)
Hudut34 yeni başlayanlara gerek tavsiye gerekse idarelik item konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yeni başlamak isteyenler için derme çatma kdp/dolu ayarlayabilirim mesela. Yeterki adam gelsin :D |
Dostum metin2 bir handır, biz ise yolcuyuz. Her yolcu bir süre konaklar ve vakti gelince çekip gider. Hiç kimse giden yolcuyu hatırlamaz. Bizim de o hesap işte... En kral çarı dizsen ne fayda, geriye sadece anılar ve çevrimdışı arkadaş listesi kalıyor.
|
Yanlış hatırlamıyorsam en son 70-80m ve 35lvl atı zırhlı bir b.silah vardı. Aylar önce kısa bir süreliğine oynadığım için hangi itemler eşyalar vardı hiç hatırlamıyorum. Eğer isteyen varsa verebilirim, boş boş durmasın.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestie -- 6 Şubat 2014; 2:18:31 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanoflu -- 10 Şubat 2014; 18:28:10 > |
|
|
|
|