Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.119
Cevap
33
Favori
154.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ort iyi cidden bende uğraştım adet olarak cok fazla dusurdum ama sen ortalama olarak farkı koymuşsun tebrikler :D kısa ve öz çalışmışın helal :D beyler aramızda atışmazsak iyi olur ya
  • ucanoflu kullanıcısına yanıt
    lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonimacilx -- 5 Ekim 2014; 21:01:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anonimacilx A kullanıcısına yanıt
    şuanda becerili dolumu yakmış halimi gördüm sende bırak bencede bidaha bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonimacilx

+8e gecerken yandi su anda alti tane dolunaydan hicbisi kalmadi. Ben lys kasacam artik yazin devam ederim. Size iyi oyunlae

Sonunda doğru yolu buldun :))
  • arkadşlar nick Aja krallık mavi şu an onlineyim llütfen pm
  • Mavi Bayrak Adım HeroTR :)
  • tekrar baslıyasım var ama bi yandanda yıllardır mt2 sıkıldım dıyorum oyun bulamıyorum bı yandanda mezunıyet sınavı var ona calısmam lazım çalışmazsam lise uzayacak sınavı atlatıncada muhtemelen lıse bıtmıs olucagı ıcınde oyuna falan takılmıcam :D
    o kadar cok oldukı hatırlamıyorum ınankı yalan olmasın en fazla 35 falandır bı ara sureklı her gun gırıp bk okur çıkardım artık onuda yapmıyorum
  • dostum konu açıldığında oynuyoduk o zamna burdamıydın bı açılma tarıhıne bak ıstersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanoflu -- 21 Mayıs 2014; 23:27:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonimacilx

33lv bedensel +7 dolu 31 ort +9 1lv kask kalkanlari + 6 aslan plaka sersemletmeli ayakkabili carimi birakiyorum arkadaslar isteyene veriyorum

Hayırdır niye bırakıyorsun ?
    hocam oyunyomusun oynamıyomusun bı karar ver artık
  • Hocam bu indirme işlemini nasıl yapıyoruz ? Sitenin kendisinden mi direkt indiriyoruz yoksa ilk metin2 yi indirip sonra pvp'yi mi indiriyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_Berke

Hocam bu indirme işlemini nasıl yapıyoruz ? Sitenin kendisinden mi direkt indiriyoruz yoksa ilk metin2 yi indirip sonra pvp'yi mi indiriyoruz ?

Hocam bu pvp değil bir kere.Normal sitesinden indiriyorsun. http://www.metin2.sg/PlayNow.php
  • kemo0o kullanıcısına yanıt
    Saolasın hocam direkt sitesinden indiriyorum o zaman.Bu sırada oynuyan arkadaşlar devam ediyorlar dimi ona göre geleyim bende :)
  • 3 kişi oynuyoruz ama sinava kadar ara verdik.Arada bir girip pazara bakıyorum , at görevini yapiyorum.
  • kemo0o kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam bende geleyim 4 kişi oynuyalım.İndirip başladık'dan sonra tekrar mesaj atarım buraya.Mavi bayraktı bu sırada değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_Berke

Tamamdır hocam bende geleyim 4 kişi oynuyalım.İndirip başladık'dan sonra tekrar mesaj atarım buraya.Mavi bayraktı bu sırada değil mi ?

Evet.Ayrica oyundaki ismim buradakiyle ayni
  • Sıkıştırılmış dosya açma başarısız diyor hocam :(
  • He bu arada Browser oyun arayanlar mt2 ara verdim buradada söylemiştim Gladiatu.s oynuyorum yeni server açıldı oradada 26. server gelicek olan varsa ittifak kurabilirm hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanoflu

He bu arada Browser oyun arayanlar mt2 ara verdim buradada söylemiştim Gladiatu.s oynuyorum yeni server açıldı oradada 26. server gelicek olan varsa ittifak kurabilirm hemen

hocam oynunda hara vardı eskiden ne oldu ona simdi aradim bulamadim, müzayede de yok

edit: hara seviye 3 te geliyormuş peki müzayede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood Mac -- 28 Mayıs 2014; 20:38:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.