Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi olur :) Tiger1453 PM atarsan sevinirim.
  • Böyle düşünüyorsan oynama bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

Böyle düşünüyorsan oynama bence

bıraktım zaten metin2 sıkıyor artık 4 tane dolu 3 tane gby düşürmüştüm verdim rastgele birilerine
    güzel emek pvp server biliyormusunz ?
  • Ingilizce pert olduğundan pekte yakın bakamiyorum başlarım ama metin2 tr den okadar kazık yedikki gözüm yemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Tr 'den ne farkı var ? daha kolay mı kasılıyor daha çok mu item düşüyor pvp gibi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Beyler Tr 'den ne farkı var ? daha kolay mı kasılıyor daha çok mu item düşüyor pvp gibi mi ?

Trden farkı hile,bot yok.Efsun nesneleri falan pazarda satılabiliyor.Sürekli aktif gm var.Diger özellikler normal metin 2
  • Böyle yorumları okuyunca falan hevesleniyorum aslında ama hala kararsızım başlama konusunda

EDIT: RC geldim ama kimse yok, başta biraz item konusunda yardımcı olabilecek varsa gelebilirim aslında. Tek başıma oynamak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the real komp -- 10 Haziran 2014; 20:06:23 >
  • Bugunun hasilati:
    8 ort doluna
    13 ort dolunay
    4 ort gby
    47 ort gby
    Bu is metin kesmekten daha karli oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Bugunun hasilati:
    8 ort doluna
    13 ort dolunay
    4 ort gby
    47 ort gby

Hocam oyuna girdim şimdi, nickim Smervyy. Şu başlangıç itemlarından varsa çok makbule geçer vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auphoria.

quote:

Bugunun hasilati:
    8 ort doluna
    13 ort dolunay
    4 ort gby
    47 ort gby

Hocam oyuna girdim şimdi, nickim Smervyy. Şu başlangıç itemlarından varsa çok makbule geçer vallahi

Yarin oyuna girince bir seyler ayarlayabilirim unutmazsam ;) +5 kilic zirh migfer yeterli olur mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Auphoria.

quote:

Bugunun hasilati:
    8 ort doluna
    13 ort dolunay
    4 ort gby
    47 ort gby

Yarin oyuna girince bir seyler ayarlayabilirim unutmazsam ;) +5 kilic zirh migfer yeterli olur mu ?

Olur tabi hocam yarın haberleşiriz

• Lonca alabilecek varmı ya farm yapamıyorum

Edit: Bugün düşürdüğüm 6 tane dolunayın hepsini artı basarken patlatyım şu anda 21 ort +6 dolu ile tekılıyorm. Para bitti 7 basamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 10 Haziran 2014; 23:25:19 >
  • sulobey10 kullanıcısına yanıt
    Doluyu nerden düşürüyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsii

Doluyu nerden düşürüyosun

vadiden vahşi uzmandan
  • Indirirken 150 mb de kesiliyor hep

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'da M2'ye başlamalı mıyım diye aratmam sonucunda burayı buldum indirdim patch atıyor nick QuatroMagus eklersiniz :D
  • eski e-mailimi kurcaliyordum da,http://imgim.com/3414incif3798486.jpg ' da ba$lami$ metin2 serüveni :))
  • RaidCall ne durumda beyler? KILICASLAN oyunda pm atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanoflu -- 11 Haziran 2014; 1:11:39 >
  • Arkada$lar bu arada -saat farkından dolayı büyük ihtimal- map 2 geceleri bombo$ oluyor, mesela $u an bütün metinler benim kesmemi bekliyorlar.Bunu değerlendirin derim.http://imgim.com/0611_013818.jpg
  • Beyler RaidCall'a ilgi yok pek anlaşılan RC olmadan hiç birşey yapamayız eski raidcall u acan arkdaş online değil ve grubun aylarınıda o aktifken konusulabılıcek bır sekılde ayarlamıs ne yazıkkı grub ısımıze suanda yaramıyor ne yazıkkı yeni raidcall acmak zorunda kaldım

RAİDCALL: 8841881

RaidCall yüklerseniz oyun işi iletişim tavan yapıcaktır emın olun bu bize lazım raidcallda olanlarla bi lonca kurulucak savaslarda falan raid olmayanlarla iletisim içinde olamicagımız için sorun olucaktır.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.