Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Calal Arabi Bin Abdullah kullanıcısına yanıt
    Eskisi kadar dinamik değil ama yine de oynayan oynuyor. Hangi serverden zevk alıyorsan ona başla bence. Npcde satilan itemler için değil de oyuncu az diye sarmamıştı beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calal Arabi Bin Abdullah

Oyun oynamayi biraktim bu yuzden hirs yapmayacagim bir oyunda bos zamanlarimi oldurmek istiyorum, aklima hirs yapmadan zaman oldurebilecegim tek oyun Metin2 geldi. Eskiden SG'de oynamistim, yeniden baslasam mi acaba ara sira girip takilmak icin diye ama kararsizim. Sizce deger mi? Oynayan var mi hala?

Bir de basladigimda exp bagislamak icin guild lazim olacak, guilde alabilecek var mi exp bagisi icin?
    Sindire sindire, zaman oldurmek icin oynamak istiyorum hic acele etmeden, bu yuzden 15-20 levellarda da uzun bir sure kalip soyle 45-50 avg FMS falan dusurmek istiyorum.

Ayrica eskiden oyunda ortam cok iyiydi. Herkes birbirine yardim ediyordu. Daha yeni tanistigim adam hic karsiliksiz 1 gunde ninjami 0'dan 80 e kasmisti sohbet ede ede. Hala boyle mi oyun?

Turk olarak oynayan pak kalmadı. Oynayanlar da sayılı kişiler. Onlarda pazarda al sat yapıyor. Çok uluslu bir server. İtalyanı İspanyolu Romanı dahi var. Oyunda sayıca olarak Almanların üstünlüğü var. Oyunda 2-3 sene önceki yoğunluk arkadaşlık yok.kısa zamanda item dizip farm yapmak istiyorsan gel. İngilizcen iyiyse kesin gel. Hafta sonları event zamanları yoğun olur biraz.onun haricinde online sayısı düşük. Bence Oyunu indir bi süre dene. Kafana esmezse yine bırakırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lodz

quote:

Oyun oynamayi biraktim bu yuzden hirs yapmayacagim bir oyunda bos zamanlarimi oldurmek istiyorum, aklima hirs yapmadan zaman oldurebilecegim tek oyun Metin2 geldi. Eskiden SG'de oynamistim, yeniden baslasam mi acaba ara sira girip takilmak icin diye ama kararsizim. Sizce deger mi? Oynayan var mi hala?

Bir de basladigimda exp bagislamak icin guild lazim olacak, guilde alabilecek var mi exp bagisi icin?
    Sindire sindire, zaman oldurmek icin oynamak istiyorum hic acele etmeden, bu yuzden 15-20 levellarda da uzun bir sure kalip soyle 45-50 avg FMS falan dusurmek istiyorum.

Ayrica eskiden oyunda ortam cok iyiydi. Herkes birbirine yardim ediyordu. Daha yeni tanistigim adam hic karsiliksiz 1 gunde ninjami 0'dan 80 e kasmisti sohbet ede ede. Hala boyle mi oyun?

Turk olarak oynayan pak kalmadı. Oynayanlar da sayılı kişiler. Onlarda pazarda al sat yapıyor. Çok uluslu bir server. İtalyanı İspanyolu Romanı dahi var. Oyunda sayıca olarak Almanların üstünlüğü var. Oyunda 2-3 sene önceki yoğunluk arkadaşlık yok.kısa zamanda item dizip farm yapmak istiyorsan gel. İngilizcen iyiyse kesin gel. Hafta sonları event zamanları yoğun olur biraz.onun haricinde online sayısı düşük. Bence Oyunu indir bi süre dene. Kafana esmezse yine bırakırsın.

Hala %99 oranında diğer serverlerden iyi olduğu gerçeği değişmesede zamanında hatalı yönetilmesinden dolayı gereken ilgiyi bulamıyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lodz

quote:

Indirdim dun ama bayagi private servera cevirmisler oyunu resmen. UK'ye mi baslasam diye ufaktan dusundum ama Gameforge oyunu cok igrenc bir hale sokmus. Para yatirmadan diger oyunculara yetismek tamamen imkansiz.

Uka başlayacaksan trye başla kardeşim. Arada herhangi bir fark yok zaten. Amacın İngilizceni geliştirmekse bir şey diyemem tabi.

Ben hiç para yatirmadan 5 efsunlu güzel itemler dizdim trde. Mezun olduğum için çok giremiyorum ancak bk biyolog okuyorum her gün girip. Ay ışığı gibi eventlerde oynuyorum diyebilirim. Bana sorarsan eski metin2deki gibi tat vermiyor ama yinede emek vererek güzel yerlere gelmek mümkün. Can sıkıntısından okçu açtım gelirsen gelirsen okçuyla sooda kasarım senihttps://hizliresim.com/4aZgyY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celay -- 14 Ocak 2018; 3:38:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celay

Uka başlayacaksan trye başla kardeşim. Arada herhangi bir fark yok zaten. Amacın İngilizceni geliştirmekse bir şey diyemem tabi.

Ben hiç para yatirmadan 5 efsunlu güzel itemler dizdim trde. Mezun olduğum için çok giremiyorum ancak bk biyolog okuyorum her gün girip. Ay ışığı gibi eventlerde oynuyorum diyebilirim. Bana sorarsan eski metin2deki gibi tat vermiyor ama yinede emek vererek güzel yerlere gelmek mümkün. Can sıkıntısından okçu açtım gelirsen gelirsen okçuyla sooda kasarım senihttps://hizliresim.com/4aZgyY

TR'de hileden, bottan gecilmiyor cok kisi oldugu icin. O yuzden TR'de baslamiyorum.

Bir de galiba artik efsun nesneleri icin EP cekmek sart degil gordugum kadariyla. Dogru mu?

Maalesef hileler trnin en büyük laneti. Zaten çok tavsiye etmiyorum burayı. Efsun nesnesi eple alınıyor ama birisine para karşılığı efsun attırabiliyorsun güvenceyle. Bir de event sandıklarından çıkabiliyor. Ben hiç ep çekmeden 20 küsür efsun değiştirme kastım bazı etkinlikler sayesinde.

Neyse Singapore konusunu baltalamayalım daha fazla. Ayıp olmasın buradaki arkadaşlara da. Kafana göre takıl diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celay -- 14 Ocak 2018; 10:48:48 >
  • Singapurda iyi item düşürebilirsen 1 günde de charı dizebilirsin 1 ayda da. Orası senin şansına kalmış. Dün 2 arkadaş benim 1 ayda kastığım parayı 1 saatde kazandı.Eventler güzel. Yabancıların arasına saklanmış türk oyuncular da yok değil. 1,5 aydır oynuyorum.Hala Yabancı sandığım turk oyuncular çıkıyor. Sen de mi bizdendin kardeş diyerek gurbette hemşerisini bulmuş

gibi seviniyorum.

Oynabilirlik güzel ah bi de oyuncu sayısı biraz daha iyi olaydı.

• Oyun güzel ama oyuncu yok arkadaşlar bilginize
  • Yarın bi tekrar indirip devam edeyim diyorum ben de. Ah ah bu konunun capcanlı olduğu zamanları hatırladım da güzel zamanlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: canoner17

Yarın bi tekrar indirip devam edeyim diyorum ben de. Ah ah bu konunun capcanlı olduğu zamanları hatırladım da güzel zamanlardı

Painkiller arkadaşımız varken konu baya güncel ve canlıydı,o gittikten sonra böyle oldu,yalnız en büyük sebeplerden biride yönetimin yanlış politikaları..yinede hala kalitesini koruyan bir server , arada girip bakıyorum hala stabil ve başlanabilir bir server.
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Painkillerla oynamak da çok eğlenceliydi, kule vs yaparken konudakiler komple girerdik M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canoner17 -- 17 Ocak 2018; 18:36:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoner17

Painkillerla oynamak da çok eğlenceliydi, kule vs yaparken konudakiler komple girerdik M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Evet benimde katılmışlığım vardı :) vaybe ne güzel günlrdi,paimkiller nerelerde acaba şimdi

• Bu konu ilk acildiginda oynuyordum oyunu, birakirken herseyimi forumdan bir arkadasa vermistim, simdi sifirdan basladim ve 500m'lik bir item dusurup direkt yolumu buldum, 35lvl'da tutuyorum karakteri ama silah, kolye ve bilezik eksik kaldi, para yetmedi. Oyunu birakip fakire sadaka verecek varsa yardimlara acigim. Oyunu uzun sure oynayacak gibiyim, bosa gitmez yardimlar yani.
  • Efsun fiyatlari ne durumda dostlar? Hala 2-3 saat metin keserek 4-5 efsun nesnesi alacak para mi cikariliyor sadece

Hocam meraktan soruyorum, Tr'de ban mı yedin? Nickleri karıştırmadıysam konun vardı bir tane
  • Düzenli oynayan var mı arkadaşlar?
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    düzensizde olsa oynuyorum hocam bi wom2 bi burda :)
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Valla biraz oynamayi dusundum fakat oyunda gercekten cok az kisi var ya. 1-2 tane guzel item var satayim cari dizeyim dedim ama satin alacak insan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

Valla biraz oynamayi dusundum fakat oyunda gercekten cok az kisi var ya. 1-2 tane guzel item var satayim cari dizeyim dedim ama satin alacak insan yok

hocam biraz sabır gerektiren türden itemler olabiliyor,oyun paran varsa pazardan dc çekip offline pazar almanı öneririm , olunda insan varda ara level pek yok, yeni başlayanlar + çok eskiler var 75 lvl tarzı insanlar pek yok, senin itemlerini bilmiyorum ama büyük ihitimal ara level itemlerdir.Biraz sabırlı olursan gider veya onları bekletip yaza doğru satabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.