Çince svyi napıcan :D |
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (304. sayfa)

-
-
aga 1-99 gerçek tr zorluğunda sv arıyorum onun dışında başka bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: taycokskaga 1-99 gerçek tr zorluğunda sv arıyorum onun dışında başka bulamadım
Zaten doğru konudasın, sg oyna işte 11 yıllık sv
-
1-99 diyorum bilader oyunun orjinalliğini bozan değişiklikleri sevmiyorum. Abartılı başka bir oyundan sonradan eklenmiş gibi duran binekler petler zırhlar silahlar bana göre değil fil bineği bile benim canımı sıkıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: taycoksk1-99 diyorum bilader oyunun orjinalliğini bozan değişiklikleri sevmiyorum. Abartılı başka bir oyundan sonradan eklenmiş gibi duran binekler petler zırhlar silahlar bana göre değil fil bineği bile benim canımı sıkıyor.
Dostum öyle bir server bulamazsın. Bulsanda oyuncu olmaz içinde. Bu özellikleri seven bu özelliklerle oynayacak nerdeyse kimse kalmadı. Biraz kendini zorlarsan alışırsın. Herkes başta senin gibiydi ama alıştılar.
Yıllar olmuş oynamayalı , yaşın büyümesi sorumluluklar, iş güç. Akşamları stres atmak, sohbet, biraz da eğlenmek için tekrar başlamak istiyorum aslında. Varmı düzgün yasal lisansı olan Türk grubu olan bir sunucu.
-
yasal olarak sadece gameforge'nin var lisansı
Varmı onerebileceginiz bir server
quote:
Orijinalden alıntı: Bir TostVarmı onerebileceginiz bir server
valla metin2 artık öldü işin ilginç yanı pvp serverlerde öldü saçma sapan sistemler eklendi 6 lwl adam parayı bastırıyor bütün köye tek atıyor ha bide yıllardır çözülemiyende bir kronik hile sorunu var bu oyun oynanmaz artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 28 Aralık 2020; 17:11:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Önerebileceğin bu tarz oyun varmı senide çok rahatsız ettim kusura bakma
-
hocam birşeyler buldun mu bilmiyorum ama benimde aklıma düştü geçenlerde şimdi wom2 aurora diye birşey buldum 750 online var anlık olarak son birgündeki online sayısı 4300 küsürdü
eğer birşeyler bulduysan haberdar edersen sevinirim
-
Sgde item veya won satmayı düşünen varsa pm atabilir.
-
Her ne kadar sg oynamasam da bilgi sahibiyim, oynayan birçok arkadaşım var. Konuyu devraldım ve forumda sg oynayanların konuyu tekrar aktifleştireceğini umuyorum. Malum wom kapandı ve tüm oyuncuları buraya aktı.
-
-
Bu hangisi hocam 2. server mi yoksa birleşti mi ?
-
Birleşti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sunucuya 4 gün önce başladım full is eq dizdim yarım yamalak farm yaparak gerçekten old school yenilikci bir oyun wom tarzı bir sunucu arıyorsanız başlamanızı tavsiye ediyorum.
-
server pay to win 'in allahı be para yatırmadan bir arpa boyu yol alamıyosunuz
-
Takıldığınız bi dc falan var mı arkadaşlar ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: malpurajoSunucuya 4 gün önce başladım full is eq dizdim yarım yamalak farm yaparak gerçekten old school yenilikci bir oyun wom tarzı bir sunucu arıyorsanız başlamanızı tavsiye ediyorum.
müslüm sen misin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X