M2 SSD coil whine yapar mı ?
-
-
Ses gelmesi normaldir fakat aşırı geliyorsa gerekli müdahelenin yapılması gerekmekte.
-
Ayrıca AOE3 10 bin den fazla dosyası olan bir oyun buna mütevellit oyundaki çok fazla küçük parçacıklarda okuma yapılırken SSD'nin zorlanması beklenir.
-
ondan olduğunu düşünmüyorum hocam kendi kendine düzeldi çünkü bende anlam veremedim. m2 ssd nin coil whine yapabileceğini bile bilmiyordum ben.
-
Sorunun aslında coil whine olmadığını belirtmekte fayda var. Çok katmanlı mimarilerdeki katman mesafeleri Doğru Akım Elektro-Manyetik Alan Sönümleyici sistemlere olanak tanımamaktadır. Bu sebeple oluşan ses Manyetik Alan sesidir. Bobinlerde aynı şekilde enerjilerini manyetik alanda toplar. Sesi benzetmenizin sebebi budur.
Muhtemelen sesin kendiliğinden düzelmesi gibi bir olayla karşı karşıyaysanız, elektron-göçü sayesinde bu sorundan kurtulmuş olmanızdır.
-
hocam şikayetle cevaba basmak arasında kaldım zekamla alay ediyor diyecektim bu kadar teknik bilgim yok anlayacağım dilde sıkıntı var mı yok mu onu söylemeniz mümkün mü ?
-
Yok yok, yanlış anlaşılma olmasın. Elektronik cihazların tahmini ömrü içerisinde cihazın ölümü gerçekleşir diye tahmin ediyorum. Ölüm sebebi beslemesinden kaynaklanacak gibime geliyor.
-
sağlık olsun en kötü garantiye göndeririz.
-
Merhaba o sesin ssd den geldiğine eminmisiniz laptop veya masaüstü belirtilmemiş ama masaüstü olarak düşünürsek psu veya ekran kartından gelir coil whine sesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neye göre cevap veriyorsunuz acaba tek ssd calisiyor başka parçası yok gibi Pc nin cevap vermissiniz
Konu ibaresinde sesin kaynağının SSD olduğu belirtilmiş. Ses kaynağının doğrulandığına inanarak cevap verdim. Hayır tek SSD çalışıyor gibi cevap vermedim, yazdığım mesajları iyi okuyun.
-
@GunoX7 @Bilgisayar Teknisyeni buyrun hocam tartışmanın lüzumu yok ssd olduğunu videoyu izleyerek anlayabilirsiniz.
-
Sen dışarıdan kasadan çekmişsin ssd yakinlasip çekmemişsin o ekran kartından veya psudan geliyor her oyunda yapmıyor zaten fsp 1000 veya 2000 olunca yapıyor kasanın kapanıgını aç m2 ssd kulaginla yaklaştır dene sonra ekran kartına veya psuya bakquote:
Orijinalden alıntı: Cristo20@GunoX7 @Bilgisayar Teknisyeni buyrun hocam tartışmanın lüzumu yok ssd olduğunu videoyu izleyerek anlayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 31 Aralık 2021; 0:35:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kasanın kapagi yazsa konun ibaresinde yinemi sesin kaynağı deyip cevap vereceksiniz o ses bobin kaynaklı ses m2 ssd bobin varmi ?
age of empires 3 ü normal ssd ye attığım zaman bu ses yok m2 ssd ye attığım zaman bu ses var. dediğiniz gibi olsa normal ssd den açınca da olması gerekmez mi sonuçta disk türü fps etkilemiyor.
Benzer içerikler
- ekran kartı görüntü vermiyor
- laptopa harici ekran kartı takma
- modem çalışmıyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- monitör uyku modundan çıkmıyor
- telefon ısınması neden olur
- root nasıl kaldırılır
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- gigabyte bios tuşu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X