Şimdi Ara

M2 SSD Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeni bir sistem topladım ve Anakart olarak

Bu kartı tercih ettim. Ancak M2 slotu bendeki M2 yi görmüyor. Anakartın sitesinde 1x M.2 M.2_1 Source (From CPU) supports up to PCIe 4.0 x4 , supports 2280/2260 devices 4x SATA 6G yazmışlar. Acaba NVMe M2 SSD yi kaldırmıyor mu?

Çünkü bendeki SSD NVMe modelli bir SSD

4x SATA

• NVMe desteği olmayan bir anakarta Bios Modlama ile NVMe desteği eklenebiliyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı?

• EnsarCanca kullanıcısına yanıt

Boyle birşey hic duymadım. İmkansız gibi sadece yazılımla.

Sizin kartınızın zaten nvme desteği var. Hangi ssd yi takiyorsunuz

• sadafa1 kullanıcısına yanıt

Kullandığım M2 SSD

M2 SSD Sorunum
  • M2 SSD Sorunum
    Uyumluluk listesinde var. Çalışması lazım
  • Doğru taktığınıza emin olun. Daha önce hic takmamissaniz YouTube dan izleyin. Baska pc varsa orda deneyin. Bios güncelleme ile mi gelmiş destek bir bakın. Eğer öyle ise bios guncelleyin
  • Galiba anakartin desteği hep varmış.
  • Doğrudur hocam daha önce taktığım bir SSD modeli ancak ne biosda ne disk yönetiminde hiçbir yerde algılamıyor. Biosun da son sürümünü güncelledim.

Hocam M2 SSDnin içinde windows yüklü acaba o yüzden bu yeni PC görmüyor olabilir mi?

Alakası yok. Ssd biosta görünüyor mu

Hayır görünmüyor. BIOS da hiçbir şekilde SSD yi göremedim. Başka bir bilgisayara taktığımda SSD bios da göründü.

O zaman varsa başka ssd buna takarak sadece bu ssd mi görünmüyor bakabilirsiniz. Eğer baskasida görünmüyorsa veya direk saticiniz ile iletişime geçin sorunu bildirin değişim falan yapsınlar.

• Normalde ssd de veya slotta bir bozukluk yoksa biosta gözükmesi lazım. Birde içinde işletim sistemi önceden yüklenmiş deniyor. Yine de görmesi lazım sistemin.

M2 yi başka bir cihazda veya başka bir m2 ssdyi anakartınız da deneyin sorun anlaşılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.