HD videoları işlemek için bayağı performanslı PC ler gerekiyor. sizin donanım nedir? dual core 3.2GHz den aşağısı kurtarmaz gibime geliyor. Panasonic'in kendi programını kullanıyorum. HD Writer ile 1 saatlik AVCHD yi 4-5 saatte DVD yapabiliyorum. O da kesip biçme hariç.
-Proje ayarları için File\Project Properties\edit yoluyla import dosyanın özeliklerini belirtebilirsiniz.
Demiştim ama bu sadece dvd/mpeg formatları için geçerli.
Panosonica rumuzlu arkadaşım kusura bakma foruma bir gün girmediğim için sorunu geç gördüm. Ulead Video Studio'nun 11 Plus sürümünü ben kendi web sitelerinden kredi kartı ile almak sureti ile orjinal olarak elde ettim. Fiyatı YTL. olarak 120 YTL. civarında birşeydi. Kullanım kolaylığı açısından kesinlikle tavsiye ederim. HD bir kamera olunca çekilen görüntüleri sağlıklı biçimde arşivleyebilmek için mutlaka böyle bir programa ihtiyaç oluyor. Plus sürümü ile gerek HDV gerekse AVCHD formatlı görüntüleri işleyebilmek mümkün. Ancak diğer arkadaşların da belirttiği gibi bilgisayarların şu anki donanımları itibariyle görüntü işleme ve yazdırma aşaması çok zaman alıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme